Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Herečka Margot Robbie na svojej postavičke poriadne maká: Napriek tomu TAKTO zhreší!

Margot Robbie
Margot Robbie (Zdroj: SITA/AP Photo/John Locher)

Nádherná a talentovaná. Taká je herecká hviezda Margot Robbie. Vzor všetkých žien, ktoré chcú vyzerať krásne a zdravo. Čo pre svoju dokonalú postavu robí?

Robbie je považovaná za jednu z najvšestrannejších herečiek v Hollywoode. Počas svojej pôsobivej kariéry stvárnila množstvo fyzicky náročných úloh. Vždy sa prezentovala záujmom o zdravý životný štýl. Vďaka úlohe Barbie sa dostala na titulky časopisov po celom svete, píše sa na steptohealth.com. Niet sa čo čudovať. Jej telo a tvár nemajú jedinú chybičku. Miluje cvičenie a diéty. Cvičí minimálne trikrát do týždňa a vo svojom jedálničku sa zameriava na bielkoviny a zeleninu. Vynecháva nezdravé potraviny, ako sú nasýtené tuky a spracované potraviny. Čo ešte robí pre svoju dokonalú postavu?

Tajomstvá dokonalosti Margot Robbie

1. Pilates

Margot Robbie má dokonalú postavu, o tom niet pochýb. Jej rutina je založená na pilatese. Ide o cvičenie s nízkou až strednou intenzitou, ktoré nielen zlepšuje stabilitu, svalovú silu, flexibilitu a držanie tela, ale tiež zvyšuje mentálne sústredenie a zároveň znižuje stres. Margot cvičí aj na špeciálnych pilates strojoch a na každom vykoná najmenej 30 opakovaní.

2. Silový tréning

Vo filme Ja-Tonya predviedla Robbie dokonalú atletickú postavu. Podstúpila jeden z najintenzívnejších tréningových režimov, aké kedy absolvovala a rozhodne to fungovalo. Okrem korčuľovania začala navštevovať aj posilňovňu. K pilatesu pridala silový tréning. Niekedy tam strávila aj 4 hodiny. Začala sa venovať aj iným aktivitám ako tanec, pilates, kardio a dokonca aj balet.

3. Prísna diéta s trochou voľnosti

Herečka priznáva, že miluje hamburgery, hranolky a pivo. Jej pracovné nasadenie je však také vysoké, že v prípade potreby je ochotná sa týchto chutí vzdať. To je veľmi dôležité vzhľadom na to, že fyzická aktivita by mala byť vždy doplnená zdravou stravou. Ako sa teda stravuje?

Raňajky
Ovsené vločky a zelené smoothie alebo kaša s ovocím.

Obed
Steak z tuniaka so sladkými zemiakmi alebo šalát s kuraťom.

Večera
Zelenina, kuracie mäso alebo tuniak a hnedá ryža.

Nie je však na seba veľmi prísna. „Cítim sa mizerne, keď nejem,“ povedala. Ako priznala, každý druhý deň si dopraje pohár vína a občas aj dezert, akým je čokoláda.

Vitamínové doplnky

Športovci potrebujú doplniť svoju stravu o vitamíny a minerály, ako sú vitamíny B, zinok a chróm. To všetko zlepšuje metabolizmus uhľohydrátov. Margot dopĺňa svoj jedálniček o horčík a vitamíny C, D a E. Taktiež užíva probiotiká. Spolieha sa aj na fermetované jedlá, ako je kyslá kapusta, kimchi, kefír. Miluje bobuľové ovocie. Vsádza aj na jedlá, ktoré odbúravajú stres. Pije vodu a dopraje si aj organický čaj z ostropestreca mariánskeho. Ten dôkladne prečisťuje pečeň. Vďaka tomu je pleť Robbie krásna, napnutá a bez kazov ako sú vyrážky, akné či vrásky.

Viac o téme: DietaPilatesMargot RobbieSilovy trening
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu

Lifestyle

Článkov: 9