Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lacný TRIK, ktorý ZACHRÁNI pred pádom a zlomeninou na klzkom chodníku: Použite PONOŽKY!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

Chôdza po zľadovatených chodníkoch je niekedy poriadnou výzvou. Vyžaduje si kus sebazaprenia a odhodlania, no taktiež dobrej obuvi. V skrini však máte kúsok, ktorý pomôže.

Výber topánok s dobrou podrážkou, vďaka ktorej sa vám noha po ľade nebude posúvať hore-dole, predstavuje nadľudský výkon. Tentokrát ich však nepotrebujete a dokonca ani cent navyše. Koniec strachu, že si ublížite a pošmyknete sa!

Niet divu, že práve v zimných mesiacoch zažívajú nemocnice nápor nových pacientov s rôznymi zlomeninami či vyvrtnutými členkami. Mrazy úradujú, no vás to nemusí zaujímať! Jedna žena sa totiž podelila o tip, o ktorom tvrdí, že je najlepším trikom, ako sa vyhnúť šmýkaniu na zľadovatených chodníkoch a nepríjemnému pádu, ako sa píše na irishmirror.ie. Nebude vás to nič stáť. 

Ponožkami proti pádu

Dvojnásobná mama Mel, ktorá využila populárnu službu na streamovanie videa TikTok, zdieľala tento tip vo videu, ktoré má od zverejnenia viac ako 1,1 milióna videní. Podľa nej stačí zo šuflíka vytiahnuť dve staré ponožky, ktoré nepoužívate. Stačí si ich navliecť na topánky, aby sa zvýšila ich priľnavosť o obuv. Tak môžete vyjsť do ulíc bez toho, že by sa vám stal nepríjemný úraz. 

Lacný TRIK, ktorý ZACHRÁNI
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: screenshot TikTok)

Používatelia TikToku sa hrnuli do komentárov jedna radosť! Zatiaľ čo jedni mali radosť z tohto praktického triku, iní mali obavy z poníženia. Predsa len vyjsť z domu s ponožkami na topánkach, obzvlášť, ak máte nejaké pracovné stretnutie, nie je nič moc. 

Viac o téme: ZdravieĽadZlomeninaPrevencia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9