Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Odhaľte TAJOMSTVO lesklých a hustých vlasov priamo od Indiek: Spravte tento TRIK pred spaním!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

Ako to tie ženy z Indie robia? Môžu sa pochváliť krásnymi, lesklými a hustými vlasmi, ktoré by jej nejedna žena zo Západu mohla závidieť. Samozrejme, že je za tým genetika, no správnou starostlivosťou si ich udržia dlhodobo krásne.

Tajomstvo lesklých a hustých vlasov spočíva v jednom triku, ktorý ste už určite niekedy vyskúšali. Zapleťte si vlasy do vrkoču a nechajte tak počas spánku. Ráno, keď si ich rozpletiete, budú lesklejšie a hustejšie. Zrejme si to málokto uvedomuje, no vlasy vo vrkoči sa počas noci menej poškodia, ako keby ste ich mali rozpustené. To však nie je všetko. Má to aj ďalšie výhody, ako sa píše na brightside.me!

Čítajte tiež: Uľahčuje SRDCU pumpovanie krvi do tela: Toto je NAJZDRAVŠÍ vianočný nápoj podľa odborníkov!

Ochránia pred rozštiepenými končekmi

Pravidelné zastrihávanie končekov je alfou a omegou krásnej hrivy. Tak predídete ich štiepeniu a vlasy budú vyzerať celkovo zdravšie. Neodporúča sa používať príliš veľa vlasových prípravkov, ktoré obsahujú chémiu. Tá totiž prispieva k štiepeniu končekov, tak ako aj žehlička na vlasy alebo fén. Podiel má na tom aj spánok s rozpustenými vlasmi. Tým, že sa počas noci neustále prehadzujete, vlasy sa trú o vankúš, čím sa lámu. Preto je vrkoč lepšou voľbou, ktorá zabráni ich poškodeniu. 

Väčší lesk

Keď sa vlasy počas noci trú o vankúš a matrac, tým prichádzajú aj o hydratáciu a vlahu. Dajte si ich do vrkoča, čím aspoň čiastočne zamedzíte tomuto problému. 

Odhaľte TAJOMSTVO lesklých a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Bez uzlíkov

Niektoré ženy to zažívajú každé ráno! Nastáva boj s vlasmi, ktoré si musia rozčesať, keďže sa im zamotali počas noci. Vrkoč to vyrieši!

Vlasy bez statickej elektriny

Hrivu skrotíte veľmi jednoducho! Stačí ju zapliesť do vrkoča. Vyhnete sa nepoddajnosti vlasov a statickej elektriny. Áno, existuje množstvo produktov, ktoré vám v tomto pomôžu. No zvyčajne ide len o krátkodobé riešenie. 

Budú rýchlejšie rásť

Ak sú vlasy poškodené, možno to spoznať nielen podľa polámaných končekov. Takáto hriva rastie pomalšie. Končeky sa neregenerujú poriadne a štiepia sa. Ak si ich dáte do vrkoča, docielite prirodzené vlny bez tepelnej úpravy, ktorá by prispela k poškodeným vlasom. 

Viac o téme: ZdravieKrásaPrevenciaVlasy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9