Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľký HOROSKOP zdravia na rok 2024: Tieto ZNAMENIA by mali byť ostražité a dávať si viac pozor!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: gettyimages.com)

Rok 2024 nesie energiu čísla 8. Bude charakteristický niekoľkými kľúčovými prechodmi veľkých planét, ktoré sa stanú rozhodujúcimi pre ľudské zdravie. Čo to presne znamená?

Pozrite sa, ako bude vyzerať rok 2024 po zdravotnej stránke podľa hviezd, ako sa píše na timesofindia.indiatimes.com:

Baran

Pozor na oslabený organizmus v dôsledku nepravidelných spánkových návykov. Zostaňte hydratovaní a doprajte si dostatok odpočinku. Vplyv Jupitera naznačuje potenciálne tráviace problémy, ako sú rôzne poruchy trávenia. Dávajte si pozor aj na očné infekcie a možné bolesti kĺbov alebo svalov.

Býk

Dávajte pozor, aby ste nepribrali. Zamerajte sa na svoje zdravie. Vyskúšajte aktivity ako joga alebo chôdza, aby ste zvládli stres a vyhli sa chorobe. Ak máte problémy s krvou alebo zníženú imunitu, buďte obzvlášť opatrní. Konzumácia celých zŕn a biopotravín vám môže pomôcť udržať si kondíciu.

Blíženci

Zamerajte sa na zdravé stravovanie. Dobrá správa pre tých, ktorí majú problémy so srdcom alebo krvným tlakom – máte pozitívne vyhliadky. Ak s jogou alebo meditáciou začínate, očakávajte dobré výsledky. Sledujte zdravie svojho manžela a buďte opatrní pri problémoch s chrbticou alebo hrudníkom.

Rak

Dajte prednosť pitiu teplej vody a majte po ruke doplnky na trávenie, aby ste sa vyhli bežným problémom, ako je nadúvanie alebo plynatosť. Aj keď si možno nie vždy dávate pozor na jedlo, uvedomte si, že predčasné a nekontrolované jedenie môže narušiť vašu zdravotnú rutinu. Môže byť náročnejšie držať sa diétneho alebo cvičebného plánu z dôvodu nabitého pracovného programu.

Veľký HOROSKOP zdravia na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Lev

Tento rok si dávajte väčší pozor na svoje zdravie a zdravie svojej polovičky. Prepadnú vás únava, žalúdočné ťažkosti a psychický stres. Ak sa chronické zdravotné problémy vrátia, rýchla lekárska pomoc je na mieste. Rátajte však s ďalšími výdavkami.

Panna

Je čas skončiť s emocionálne vyčerpávajúcimi situáciami, aby ste zabránili návratu minulých zdravotných problémov. Dlhodobý stres môže viesť k extrémnej únave, ktorá ovplyvňuje vaše zdravie – niečomu, čomu by ste sa mali vyhýbať. Dávajte si pozor na potenciálne zranenie alebo poranenie ostrými predmetmi.

Váhy

Zostaňte hydratovaní, aby ste sa vyhli dehydratácii. Robte pravidelné dýchacie cvičenia, aby ste zabránili infekciám dýchacích ciest. Tento rok si dávajte pozor na poruchy trávenia a žalúdočné problémy. Ak máte problémy s vysokým krvným tlakom, cukrovkou alebo rakovinou, držte sa predpísanej stravy, liekov a cvičenia.

Škorpión

Pozor na pády z výšky a zlomeniny. Držte sa pravidelnej a vyváženej stravy, aby ste sa vyhli obezite. Nezabúdajte na preventívne prehliadky, hrozia vám problémy s krvným obehom. Venujte čas duchovným aktivitám, aby ste zvládli emócie a znížili stres. Udržujte svoje stravovacie návyky, aby ste predišli problémom s pečeňou a obličkami.

Strelec

Očakávajte menšie zdravotné problémy. Mali by ste zvážiť zmenu životného štýlu a stravovacích návykov. Zostaňte fit pravidelným cvičením a zábavnými aktivitami. Buďte opatrní vo vode, aby ste sa vyhli nehodám a chorobám prenášaným vodou. Slnečné lúče a zdravá strava prispejú k vašej celkovej pohode. 

Veľký HOROSKOP zdravia na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Kozorožec

Venujte zvláštnu pozornosť svojmu zdraviu. Dávajte pozor na problémy súvisiace s pečeňou, črevami, bedrovou oblasťou a kolenami. Vyhnite sa prejedaniu a dodržiavajte zdravú výživu. Starajte sa o svoje oči a buďte pripravení na prípadnú operáciu.

Vodnár

Vynechajte alkohol, mäso a vyprážané mastné jedlá, aby ste sa vyhli žalúdočným alebo črevným problémom. Ak radi jete, dávajte si pozor na ťažkú gastritídu. Pravidelné lekárske prehliadky sú nevyhnutnosťou, najmä pri chronických ochoreniach.

Ryby

Dávajte pozor, aby ste sa vyhli nehodám alebo zraneniam, ako sú pády z výšky alebo menšie nehody na ceste. Nezaoberajte sa príliš minulými problémami, aby ste predišli skľúčenosti alebo emocionálnym výkyvom. 

Viac o téme: ZdravieHoroskopZnamenia zverokruhuRok 2024
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9