Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

HOROSKOP zdravia na APRÍL 2021 prekvapuje: ODHAĽTE zdravotné problémy v PREDSTIHU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: gettyimages.com)

Tak ako je apríl premenlivý, v podobnom duchu sa bude niesť i zdravie niektorých znamení zverokruhu. Hviezdy si však prichystali aj niečo navyše. Upozorňujú na zvýšený stres a napätie, s ktorým budú určité znamenia zvádzať boj! Zistite, či nepatríte medzi nich.

Pozrite sa, čo si pre vás pripravili hviezdy počas apríla podľa astroved.com:

Baran

Barani, tešte sa! Budete prekypovať pevným zdravím počas celého mesiaca. Budete sa cítiť dobre, keďže nedôjde k žiadnej vážnej chorobe. Avšak, nepoľavujte a stále si dávajte pozor na svoju stravu a každý deň si zacvičte. Tak ostanete fit! Vďaka planétam nehrozia žiadne zdravotné problémy, no môžete pociťovať nepríjemné bolesti hlavy v dôsledku pracovného stresu. Zrak máme len jeden, starajte sa preto o svoje oči, aby ste predišli problémom. 

Čítajte tiež: Veľkonočná lahôdka NEMUSÍ byť až taká ZLÁ: Toto mnohí o ÚDENOM mäse nevedia!

Býk

Hoci zdravotne na tom budete dobre, môžu sa vyskytnúť menšie problémy, ako sú migrény a bolesti hlavy. Snažte sa príliš nestresovať a meditujte. Tak ako Baranov, aj Býkov udrží vo fit forme zdravé stravovanie a pohyb. Planéty môžu spôsobiť niektoré choroby spojené s pracovným stresom, ako sú bolesti krku a chrbta, takže buďte opatrní, aby ste sa nenamáhali a starajte sa o seba. Môže byť, že vás tento mesiac nejaké veci rozčúlia, no aj v tomto si dávajte pozor, inak sa vám môže zdvihnúť krvný tlak do nepekných výšin. 

Blíženci 

Čo sa stýka zdravia, zažijete niekoľko vzostupov a pádov. Zdravotne budete trochu oslabení. No planéty vám prajú, takže očakávajte bezproblémový mesiac. Môžu sa však vyskytnúť neočakávané výdavky spojené so zdravím. Taktiež hrozí pracovný stres. Dbajte sa konzumáciu zelenej listovej zeleniny, orechov, no nezabúdajte aj na ovocie, vrátane banánov, ktoré vám zlepšia náladu. Joga a meditácia by vám taktiež mohli pomôcť.  

Rak

Zdravie vám bude kolísať, raz bude dobre, inokedy horšie, no žiadne závažné ochorenia nehrozia. Planéty posilnia váš spoločenský a rodinný život. Budete cítiť emočnú podporu od svojich príbuzných, ktorí budú stáť pri vás. Pozor však na to, aby ste neupadli do letargie a depresie v tomto náročnom období. Meditáciou prídete na iné myšlienky. Nezabúdajte, že aj zdravie vášho partnera/manžela je dobré mať pod kontrolou. 

HOROSKOP zdravia na APRÍL
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Lev

Vyzerá to tak, že apríl je mesiacom stresu! Levy sa môžu tešiť z dobrého zdravia, ale taktiež môže dôjsť k určitému pracovnému stresu, ktorý môže spôsobiť bolesť hlavy a problémy spojené s trávením. Našťastie, nehrozia žiadne väčšie problémy. Strávte nejaký čas len sami so sebou, venujte pozornosť svojmu telu. Rozmaznávajte sa a doprajte si tú najlepšiu starostlivosť. Začnite najprv od seba skôr, než sa budete starať o iných.  

Panna 

Do polovice apríla bude všetko v poriadku, ale potom môžu nastať určité problémy. Je pravdepodobné, že dôjde k určitému psychickému stresu a napätiu v rodine. Môžete mať vysoký krvný tlak alebo problémy s cukrom. V druhej polovici mesiaca môžete byť rozladení a budete nadobúdať pocit, že ste zanedbali svoje zdravie. A nielen to svoje, aj zdravie svojho partnera vás môže znepokojiť. Budete viac zameraní na zdravie svojich členov rodiny a najbližších, než sa o to svoje. Seba kladiete až na druhé miesto. Dávajte si pozor, aby sa vám to nevypomstilo a myslite hlavne na seba. 

Váhy

V porovnaní s predchádzajúcimi mesiacmi nehrozia žiadne problémy s výnimkou bolestí hlavy. Nič strašné to však nebude. Dávajte si len pozor na stres a venujte pozornosť výživnému jedlu a dostatku spánku. Oddych a kvalitný spánok vás nakopnú a vy sa budete cítiť ako znovuzrodení a plní života. 

Škorpión

Prvá polovica mesiaca sa bude niesť v znamení dobrej kondície, v druhej už by ste mali byť opatrní. Sledujte svoje zdravie a ak sa vám niečo nebude zdať, nebojte sa zdvihnúť telefón a zavolať svojmu lekárovi. Ak máte pochybnosti, zájdite radšej na lekársku prehliadku, aby ste sa vyhli neskorším zdravotným komplikáciám. Dbajte na to, čo si dáte na tanier a cvičte. 

Strelec

Váš zdravotný stav bude lepší ako predošlé týždne, no je možné, že budete potrebovať lekársku prehliadku. Rozladí vás tiež zdravie svojho partnera, ktorý bude chorý. Vyskúšajte ajurvédsku liečbu, ktorá by mohla dať do poriadku vás i ostatných členov rodiny. Skontrolujte si hladinu cholesterolu, keďže môžete prepadnúť korenistým a mastným jedlám, ktoré nie sú práve najzdravšie. Nezabudnite na cvičenie a meditáciu. Pravidelným pohybom si môžete zlepšiť svoju kondíciu. 

HOROSKOP zdravia na APRÍL
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Kozorožec

Zdravie budete mať v dobrom stave, no môžu sa objaviť zdravotné problémy, s ktorými ste už bojovali. Preč s pochybnosťami o svojom zdraví, lekár vám pomôže! Dajte prednosť dobrému jedlu v správnych intervaloch počas dňa, aby bol váš tráviaci systém v dobrej kondícii. Môžete sa cítiť letargicky a depresívne. Niet divu, keďže je stále lockdown. Chodievajte častejšie von na prechádzky a užívajte si slnečné lúče, ktoré občas prináša tento premenlivý mesiac. 

Vodnár

Disciplína a usilovnosť sú kľúčom k vášmu dobrému zdraviu nielen tento mesiac. Hoci nejete nezdravú stravu a občas si zacvičíte, nerobíte to pravidelne, čo je chyba. Budete mať pocit, ako by z vás niekto vysal energiu a môžete sa cítiť nafúknuto. Aby ste sa dostali späť do formy, budete si musieť vytvoriť rutinu zdravého stravovania a cvičenia podľa potrieb tela.

Ryby 

Raz bude dobre, inokedy to nebude ako na ružiach ustlané. Tak by sa dal charakterizovať apríl u Rýb. Hrozia bolesti kolien a kĺbov, snažte sa ich moc nepreťažovať. Pozor aj na problémy s očami, je dosť možné, že budete potrebovať okuliare alebo budú za tým migrény. 

Viac o téme: ZdravieHoroskopAstrológia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9