Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ako zväčšiť svoju MUŽNOSŤ? 8 tipov, ako získať CENTIMETRE navyše

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: gettyimages.com)

Otázka veľkosti penisu trápi mužov snáď od úsvitu vekov. Existuje vlastne ideálna dĺžka a šírka? Odpoveď dal najnovší prieskum a ukázalo sa, že na veľkosti síce záleží, no neplatí, že čím väčší, tým lepší.

Zaujímavé výsledky prieskumu

Nedávny prieskum zoznamovacieho serveru Big One Dating určeného pre milovníkov veľkej mužnosti ukázal, že ideálna dĺžka mužského prirodzenia pre dosiahnutie orgazmu u ženy je 20,3 centimetra, ako sa píše na thesun.co.uk. Hovoríme o penise v stave erekcie. Vyplynulo to z odpovedí 4761 oslovených žien, ktoré sa vyjadrili k ich poslednému pohlavnému styku. Server porovnával mieru úspešnosti vyvrcholenia s veľkosťou penisu. Pri väčšej mužskej „pýche“ už miera orgazmov klesala.

Čítajte tiež: SOLÁRIÁ ako časovaná bomba: Mnohé z nich ZAVÁDZAJÚ ľudí, dávajte si pozor!

Muži s 28-centimetrovou mužnosťou (áno dámy, takí vraj naozaj existujú), dokázali priviesť k orgazmu 30% žien, čo je rovnaký výsledok, aký dosiahli aj muži s 10-centimetrovými pohlavnými údmi. Zatiaľ čo ten, kratší ako 6 centimetrov, je považovaný za mikropenis, až štvrtina žien uviedla, že počas posledného sexuálneho stretnutia ju jeho majiteľ dokonale uspokojil. Dokonca aj 1 z 10 mužov s dĺžkou penisu len do 3 centimetrov dokázal priviesť ženu k vyvrcholeniu - to je jasný dôkaz, že naozaj nejde iba o veľkosť, ale aj o to, ako s ním dokáže jeho majiteľ narábať!

Z prieskumu tiež vyplynulo, že väčšine žien nezáleží až tak na hrúbke penisu, za dôležitú ju považujú len pri dosahovaní vyvrcholenia. I keď muži si viac potrpia na dĺžku, hrúbka je v konečnom dôsledku reálne dôležitejšia. Vo všeobecnosti však platí, že čím je penis dlhší, tým je aj širší. Dĺžka penisu mužov v Európe sa v pokojnom stave najčastejšie pohybuje v rozmedzí 8,5 až 15,5 centimetra. Ak váš penis meria v stoporenom stave 12,5  až 16,5 centimetra, patríte do najväčšej skupiny mužov, ktorí sú na tom tak isto. Najväčšiu priemernú dĺžku penisov majú muži v Afrike a Latinskej Amerike. 

Túžite po väčšom penise? Máte niekoľko možností...

1. Zhoďte pivné brucho

Niekedy stačí naozaj málo. Pivné brucho visiace nad mužskou pýchou spôsobuje, že naozaj vyzerá menší. Nadváha znižuje vašu sebaúctu a zhoršuje vzhľad tela. 

„Mnoho mužov, ktorým sa zdá ich penis malý, majú vo všeobecnosti problém s vlastným obrazom tela. Je to tak, že majú tendenciu zameriavať ho na svoj penis,“ uviedol konzultant sexuálneho lekárstva Národnej zdravotnej služby Spojeného kráľovstva profesor Kevan Wylie.

Ako zväčšiť svoju MUŽNOSŤ?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

2. Ohoľte sa „tam dole“

Poznáte slovné spojenie „treba pokosiť trávnik, aby strom vyzeral väčší“? Presne to platí aj pri penise. Stráca sa v bohatom a hustom ochlpení. Zbavte sa ho a vaša mužnosť bude hneď pôsobiť mohutnejšie!

3. Športujte

Nielenže sa budete lepšie cítiť, ale aj budete lepšie vyzerať. Keď budete sám pre seba atraktívny, prospeje to aj vášmu sexuálnemu životu. A zrazu nebudete riešiť, či má váš penis o nejaký ten centimeter menej.

4. K dispozícii sú tabletky, tinktúry a krémy

Existuje veľa tabletiek a rôznych prostriedkov vo forme vodičiek, tinktúr, mastí, gélov či krémov s obsahom hormónov, ktoré sľubujú zväčšenie penisu. V skutočnosti je však k dispozícii len veľmi málo dôkazov, ktoré by to potvrdili. Pri výbere buďte veľmi opatrní, niektoré môžu dokonca obsahovať nebezpečné látky. 

„Keby boli efektívne, boli by na predaj v lekárňach. Tam ich však nenájdete,“ hovorí profesor Wylie.

5. Môžete vyskúšať vákuovú pumpu na penis

Vákuové pumpy sú založené na tom, že pri stláčaní balónika sa znižuje tlak v priestore pumpy - okolo penisu, čím dochádza k zvýšeniu tlaku v ňom a k výraznejšiemu plneniu toporivých teliesok. Do penisu prúdi väčšie množstvo krvi, čím sa mierne predĺži a zväčší sa aj jeho priemer. Pri dlhodobom používaní sa môžu poškodiť tkanivá v penise, čo môže oslabiť erekciu, takže ich časté používanie sa neodporúča. Z dlhodobého hľadiska penis určite nepredĺžia.

6. Existujú aj predlžovače penisu

Predlžovače zahŕňajú natiahnutie závažia alebo malého predlžovacieho rámu či násady na ochabnutý penis. Podľa Wylieho existujú dôkazy, že tieto ťažné zariadenia môžu mať určitý vplyv, najmä u mužov s menším penisom. 

„Niektorí pacienti, ktorí používali trakčné zariadenie šesť mesiacov, zaznamenali zväčšenie o 1 - 2 cm. Takáto liečba by sa však nemala začať bez dozoru lekára,“ zdôrazňuje.

Pri nesprávnom použití môže prísť k poškodeniu penisu, čo by malo pre sexuálny život muža katastrofálne následky.

Ako zväčšiť svoju MUŽNOSŤ?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

7. Niekto sa spolieha na masážnu techniku jelqing

Ide o jedno z mnohých cvičení, pri ktorom by malo prísť k zväčšeniu penisu. Využívajú sa pri ňom pohyby podobné dojeniu. Ochabnutý penis sa opakovane vyťahuje pomocou palca a ukazováka. Zvyšuje sa tak krvná kapacita penisu a tým sa akoby zväčšuje. Ale rovnako ako pri tabletkách a rôznych vodičkách existuje len málo dôkazov, ktoré by naznačovali, že to funguje.

8. Dá sa to aj chirurgicky

Ak sa rozhodnete pre operáciu, máte dve možnosti – penis buď predĺžiť alebo zväčšiť obvod. Na zväčšenie obvodu môžu lekári vstreknúť tuk odobratý z iných častí tela do penisu. Štúdie však zistili, že ak sa tuk nedistribuuje správne, môže prísť k dlhodobému znetvoreniu.

Pri predlžovaní sa narežú väzy spájajúce penis s dolnou časťou brušných svalov. Po ich odstránení sa penis automaticky predĺži. Tkanivo sa potom umiestni medzi lonovú kosť a predĺžený penis. Môžete tak získať 2 až 3 centimetre navyše. Nevýhodou je, že dosiahnutie erekcie býva potom zložitejšie.

Profesor Wylie preto takýto zákrok neodporúča. „Mnoho mužov, ktorí to absolvovali, túto nepríjemnosť naozaj neocenili,“ povedal. Varuje tiež, že „sex môže byť po predĺžení veľmi nepríjemný a žena musí s mužom omnoho viac manévrovať, aby prišlo k erekcii.“

Viac o téme: ZdraviePenisMužnosť
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9