Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľký vplyv bylinky na sexuálny život: Reakcia v ľudskom tele, ktorej sa potešia muži!

Zobraziť galériu (2)

Podporuje plodnosť, zmierňuje erektilnú dysfunkciu, kvôli ktorej sa intímne chvíle skončia fiaskom a zabráni vzniku rakoviny prostaty. Tri v jednom! Presnejšie v jednej rastline, ktorá môže drsnejšiemu pohlaviu zmeniť ich sexuálny život. Ktorú bylinu muži ocenia?

Moringa oleifera, ako znie jej odborný názov, je považovaná za najužitočnejšiu rastlinu na svete. Často je označovaná ako zázračný strom života a rastlina s najvyššou koncentráciou živín.

Čítajte tiež: Noc plná ALKOHOLU bez následkov? Žiadny sen, táto ZÁCHRANA je účinnejšia ako čokoľvek iné

Čo obsahuje? 

Pôvodne sa vyskytovala v Indii, ale nájdeme ju aj v Ázie, Afrike a Južnej Amerike. Ide o rýchlo rastúci strom odolný voči suchu. Prírodné sušené listy Moringa sa premeňajú na prášok a neskôr použijú na rôzne liečebné účely. Obsahuje veľké množstvo antioxidantov, bielkovín, vitamínov a minerálov. Má antivírusové, antidepresívne a protizápalové vlastnosti. Je skvelým zdrojom vlákniny, 9 esenciálnych aminokyselín, železa, vápnika, vitamínu K, vitamínu E a vitamínu A. Ukázalo sa, že všetky tieto živiny sú pre telo prospešné. Ako sa píše na medicaldaily.com, napriek tomu, že má mnoho zdravotných výhod, existuje jedna, z ktorej majú úžitok iba muži.

Aké sú výhody užívania moringy u mužov?

Zdravotným prínosom pre mužov, ktorý moringa ponúka, je zmiernenie erektilnej dysfunkcie. Postihuje 5 percent mužov nad 40 rokov po celom svete. Ide o stav charakterizovaný neschopnosťou udržať erekciu počas pohlavného styku. Moringa obsahuje polyfenoly, zlúčeniny, ktoré zvyšujú prietok krvi zvyšovaním produkcie oxidu dusnatého a znižujú krvný tlak.

Moringa podporuje aj zdravie prostaty. Obsahuje totiž zlúčeniny nazývané glukozinoláty, v ktorých sa nachádza síra. Sú známe tým, že inhibujú rast rakovinových buniek v mužskej prostate.

Veľký vplyv bylinky na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Strom života zlepšuje celkovo plodnosť mužov. Pretože je moringa bohatá na antioxidanty, pomáha vyrovnať sa s oxidačným stresom, ktorý môže narušiť normálnu produkciu spermií a dokonca poškodiť DNA spermií. Niektoré štúdie zistili, že prášok moringa pomáha mužom zvýšiť objem spermy a ich pohyblivosť.

Ďalšie benefity

Každá časť moringy, listy, koreň, struky a kvety sú jedlé a môžu sa konzumovať varené alebo surové.

  • Má silnú antibiotickú aktivitu. Moringa zatočí so salmonelou, baktériou E. coli a s kvasinkami.
  • Chráni pečeň, regeneruje ju. 
  • Zlepšuje trávenie a potláča žalúdočné ťažkosti. 
  • Silné antioxidanty, ktoré moringa obsahuje, posilňujú srdce a chránia ho pred kardiovaskulárnymi ochoreniami.
  • Nachádzajú sa v nej chemické zlúčeniny, ktoré pomáhajú znížiť množstvo glukózy v krvi.
  • Obsahuje účinné látky, ktoré znižujú astmatické záchvaty a zmierňujú následky zužovania priedušiek.
  • Antioxidanty v moringe zlepšujú zdravie očí. Zastavujú dilatáciu ciev v sietnici, zabraňujú hrubnutie kapilárnych membrán.
  • Chráni obličky pred vznikom obličkových kameňov, ako aj pred vznikom problémov s močovým mechúrom. Antioxidanty, ktoré obsahuje, prispievajú k regulácii toxických látok v obličkách.
  • Moringa obsahuje izotiokyanát a niaziminín, zlúčeniny, ktoré zastavujú hrubnutie ciev, takže zabraňuje zvyšovaniu krvného tlaku.
  • Olej zo semien sa používa v kozmetike. Vďaka nemu budú vaše vlasy zdravé a lesklé. Moringa má detoxikačné a hydratačné účinky, chráni pokožku pred poškodením. Môže sa použiť pri hojení kožných infekcií a rán.
Viac o téme: RastlinaBylinaZdravieSexMužiPlodnosťMoringa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9