Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Prvé zábery novej NEMOCNICE: Kvalita zdravotnej starostlivosti, aká tu ešte nebola

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: red)

V marci budúceho roku sa otvorí nová nemocnica v Bratislave, ktorá posunie slovenské zdravotníctvo na vyššiu úroveň. Pozrite sa na prvé fotografie z jej priestorov!

Nemocnica Bory bude iná v porovnaní s ostatnými na Slovensku. Moderné vybavenie medicínskej techniky, ako aj prvotriedna zdravotná starostlivosť s orientáciou na pacienta sú jednými z princípov najmodernejšej nemocnice v krajine. Pacienti budú mať zabezpečenú zdravotnú starostlivosť plne hradenú z verejného zdravotného poistenia. 

Ako bude vyzerať? 

Hoci sa v tomto období inštaluje v nemocnici medicínska technika a prebiehajú iné práce, sú známe prvé fotografie z priestorov, ktoré budú slúžiť pre pacientov.

Lôžkové oddelenia budú mať atmosféru hotelového štandardu. Každá jedna izba bude mať lôžko s vlastnou kúpeľňou a toaletou. Samozrejmosťou je TV, wifi pripojenie a štýlovo zariadený nábytok vrátane vstavanej skrine alebo stolíka so stoličkami.

FOTO Prvé zábery novej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: red)

Tretinu rozlohy Nemocnice Bory bude tvoriť technický priestor vrátane vzduchotesných jednotiek. Pacienti sa môžu tešiť na liečivé prostredie, ktoré znížia ich hladinu stresu a podporia zotavenie a liečbu. 

FOTO Prvé zábery novej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: red)

Jedinečné partnerstvo v oblasti technológií

Včera Nemocnica Bory a spoločnosť Siemens Healthineers slávnostne podpísali strategickú zmluvu v hodnote vyše 30 miliónov eur. Počas ďalších 15 rokov bude Siemens Healthineers poskytovať budúcej bratislavskej nemocnici servis a výmenu viac ako 20 medicínskych zariadení, s tým spojené vzdelávanie a softwarové riešenia. Ide o jedinečné partnerstvo v stredoeurópskom regióne, ktoré Nemocnici Bory zabezpečí v oblasti rádiodiagnostickej medicínskej techniky technologické prvenstvo.

Viac o téme: ZdravieNemocnicaPacient
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9