Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

HOROSKOP zdravia na máj 2021: Tieto ZNAMENIA by nemali podceňovať zdravotné problémy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: gettyimages.com)

Aký bude máj – lásky čas? Nový mesiac, nové výzvy! Pozrite sa, čo si pre vás pripravili hviezdy. Zatiaľ čo pre niektoré znamenia bude toto obdobie úspešné v oblasti zdravia, iné budú musieť byť viac v pozore. 

Čo vás čaká a neminie počas mája 2021 podľa astroved.com

Baran

Tento mesiac by ste mali byť opatrnejší, čo sa týka svojho zdravia. Neignorujte žiadne zdravotné problémy. Ak sa dlhšie cítite slabo a malátne, nenechávajte to len tak a zájdite za svojím lekárom, ktorý určí príčinu. Jedine tak predídete vážnejším komplikáciám. Doprajte si niektoré liečebné procesy, napr. Reiki. V druhej polovici mesiaca vás podporia planéty na ceste za zdravým životným štýlom. Budete si užívať jeho výhody!

Čítajte tiež: Postupná PREMENA tela po ZAHASENÍ poslednej cigarety: Takto sa OBNOVIA orgány!

Býk

Vaše zdravie bude v realtívne dobrom stave. Ak ste trpeli astmou či problémami s dýchaním, môžu sa v tomto období znovu objaviť. Snažte sa držať ďalej od znečistených miest, ktoré by mohli zhoršiť váš stav. Noste rúško či respirátor. Zdá sa, že tento mesiac by vás nemali trápiť žiadne závažné zdravotné problémy, no ak sa problém vyskytne, navštívte lekára a vyhľadajte lekársku pomoc čo najskôr.

Blíženci

Zažívate priaznivý mesiac, čo sa týka vášho zdravia a práce. Avšak nič nebude zadarmo, musíte vyvinúť určité úsilie na to, aby ste si udržali dobré zdravie. Nepreťažujte svoj organizmus a doprajte si dostatok dobrého spánku. Keďže vaše zdravie závisí aj od toho, akými ľuďmi sa obklopujete, musíte sa vyhýbať tým, čo šíria negatívnu energiu. Zdravé telo a myseľ vám tento mesiac pomôžu zvládnuť výzvy doma i v práci. Aj preto sa oplatí venovať svojmu zdraviu!

Rak

Závažné zdravotné problémy vás obídu oblúkom. Ľudia v strednom veku a starší však môžu mať problémy s kolenami, ako je artritída. Mali by byť opatrní, keď dôjde na domáce práce, pretože môžu pociťovať bolesti svalov. Dodržiavanie pokynov od lekára by ich mohlo ušetriť komplikácií. Úroveň energie budete mať dobrú napriek niektorým drobným neúspechom.

HOROSKOP zdravia na máj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Lev

Lev sa až tak dobre na rozdiel od predošlých znamení nebude mať. Počas mája vás môžu trápiť horúčky a sezónna chrípka, ktorá vás vyradí z každodenného života. Pár dní budete oddychovať a zotavovať sa z choroby. Aj keď sa nepredpokladá nič závažné, treba riešiť i ten najmenší zdravotný problém. Chrípka je nákazlivá, keď nie kvôli sebe, vyliečte sa aspoň kvôli iným, keďže sa ľahko môže rozšíriť na iných členkov v domácnosti alebo v kancelárii.

Panna

Planetárne umiestnenia naznačujú, že budete prekypovať zdravím, no zdravie vašich členov rodiny bude pre vás určitou výzvou ba až zúfalstvom. Možno ich budete musieť vziať do nemocnice na kontrolu. Časté návštevy nemocnice by mohli privolať nadmerný stres, ktorý oslabí váš organizmus. Nezabúdajte na pravidelné kontroly u lekára a doprajte si tiež dostatok odpočinku, dobré jedlo a pohyb, aby ste predišli chorobe, ktorá by vás mohla ochromiť na dlhšie obdobie.  

Váhy 

Závažné zdravotné problémy nehrozia, no je možné, že budete čeliť veľkému pracovnému stresu. Venujte sa meditácii a joge a doprajte si upokojujúci bylinkový čaj na relaxáciu a odpočinok. Dajte si pozor na svoje stravovacie návyky. Vyvážený jedálníček môže znížiť hladinu stresu zvýšením množstva endorfínov, teda hormónov šťastia.

Škorpión

Sledujte svoje telo po zdravotnej stránke! Hlavne si všímajte trávenie, je totiž možné, že si bude vyžadovať vašu zvýšenú pozornosť. Môžu sa vyskytnúť žalúdočné ťažkosti a poruchy trávenia. Okamžitá lekárska pomoc tento problém napraví. Dbajte na zdravú stravu a nezabúdajte na pravidelné kontroly u lekára. V opačnom prípade to ovplyvní vašu prácu a môže zhoršiť výkon.

Strelec

Môžu sa vyskytnúť určité zdravotné problémy, a preto bude rozumným riešením konzultácia s lekárom a užívanie liekov. Aj keď tento mesiac nebudete mať vážne zdravotné problémy, ak už máte dlhodobé ochorenie, dávajte si zvýšený pozor. Dočasné riešenia nie sú najlepším spôsobom. Riešte to kvalitnou stravou! Dajte prednosť väčšiemu množstvu zelenej listovej zeleniny. Vyvarujte sa konzumácie veľkého množstva cukru a soli a mastných a korenených jedál.

HOROSKOP zdravia na máj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimage.com)

Kozorožec

Tento mesiac bude v znamení pozitivity. Pravdepodobne sa budete tešiť dobrému zdraviu, ak sa neráta ľahší priebeh chrípky, ktorá vás môže oslabiť. Tento mesiac však nebudete čeliť žiadnym závažným zdravotným problémom. Dodržiavanie správnej tzv. sattvickej stravy, čo je podľa Áyurvédy strava, ktorá dodáva telu potrebnú energiu bez toho, aby ho zaťažila, vám môže pomôcť rýchlo sa spamätať z chrípky. Potom už ani konzulácia s lekárom nie je potrebná! Vyhýbajte sa nezdravým jedlám a nealkoholickým nápojom s veľkým množstvom cukru. Skontrolujte si krvný tlak a vyhnite sa hádkam so svojimi kolegami a rodinnými príslušníkmi.

Vodnár

Pozícia planéty na začiatku mesiaca naznačuje, že to bude kolísať, čo sa týka zdravia. Tento mesiac vás môže trápiť kašeľ a nádcha. Túto drobnú záležitosť však zvládnete sami bez väčšieho lekárskeho zásahu. Nepredpokladajú sa žiadne závažné zdravotné problémy. Ak však máte cukrovku, musíte striktne dodržiavať pokyny svojho lekára, týkajúce sa stravovania. Zdržte sa zvykov, ktoré môžu ohroziť vaše zdravie.

Ryby

Po väčšinu mesiaca sa budete tešiť z dobrého zdravia. Žiadny väčší zdravotný problém vás nebude trápiť. S niektorými bolesťami hlavy a krku, spojenými s pracovným stresom, však budete bojovať. Prijmite náležité opatrenia, aby ste mali veci pod kontrolou. Ak máte pocit, že máte nejaké zdravotné ťažkosti, ktoré narúšajú váš každodenný život, v tom prípade to vyrieši už len lekár. Niektoré jednoduché cviky vám môžu pomôcť zmierniť bolesť hlavy a krku.

Viac o téme: ZdravieHoroskopyZnamenia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9