Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

ODPAD z čerešní, ktorý zmierni BOLESTI: Toto dokážu obyčajné kôstky!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: gettyimages.com)

Symbol leta ako ho mnohí nepoznajú! Tentokrát nie je centrom pozornosti sladká chuť čerešní, ale ich kôstky, ktoré sa považujú za zbytočné. Čoskoro však zmeníte názor.

Kôstky z čerešní sú pre mnohých len obyčajným odpadom. Samotné ovocie si vychutnajú, no kôstky hneď vypľúvajú do koša. Veľká škoda! Majú totiž úžasné využitie, o ktorom vie takmer málokto. Keď si nabudúce budete vychutnávať sladké ovocie, nezabudnite kôstky odložiť bokom. Poslúžia vám totiž na zmiernenie bolestí!

Čítajte tiež: Z tejto KÁVY budete mať najväčší ÚŽITOK: Zabráni úmrtiu na ochorenie PEČENE!

Pomocník proti bolestiam

Dajte kôstky na utierku a vysušte ich tak na slnku alebo v rúre. Vysušenými kôstkami následne naplňte bavlnené vrecúško či inú pevnú tkaninu a zašite. Tak budete mať k dispozícii vrecko, ktoré sa vďaka kôstkam premení na pomocníka proti bolestiam. Je na vás, ako ho využijete. Vrecúško totiž môžete zohriať alebo schladiť. V oboch prípadoch poslúži rovnako.

ODPAD z čerešní, ktorý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Vrecúško je výborne tvarovateľné a jednoduchšie sa prispôsobí vášmu telu, a teda boľavému miestu. Nielenže jemne masíruje krk aj chrbticu, ale poskytne stabilnú oporu krčným stavcom a taktiež pomôže správne zdvihnúť hlavu. To je jedna z najväčších výhod vrecúška so sušenými kôstkami oproti tým gélovým. Aby toho nebolo málo, kôstky zlepšujú prietok krvi a prispievajú k lepšiemu spánku. Taktiež je samozrejmé, že vrecúško je antialergénne a prievzdušné.

Ak túžite po úľave pri menštruačných bolestiach, bojujete s bolesťami hlavy alebo vás nepríjemne prekvapol zápl ucha, zohrejte vrecúško v mikrovlnnej rúre alebo dajte na slnko či do rúry. Prehriate vrecúško je presne to, čo potrebujete! Kôstky výboerne držia teplo a urýchlia liečbu. Prípadne ho môžete dať do chladničky, v tom prípade pomôže napríklad vtedy, ak ste si natiahli sval. Kôstky výborne držia aj chlad, takže poslúžia ako studený obklad.

ODPAD z čerešní, ktorý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Viac o téme: ČerešneZdravieBolestiPrevenciaKôstky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9