Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z karaoke rovno do nemocnice: S takýmto prípadom sa lekári ešte v živote nestretli!

Operácia vám môže zachrániť život!
Operácia vám môže zachrániť život! (Zdroj: thinkstock.com)

Na prvý pohľad nevyzeral, že by ho niečo trápilo. Navyše, ani zranený nebol. Číňan navštívil nemocnicu a zaradil sa tak medzi ostatných pacientov, čakajúcich na lekára. Pre personál nemocnice to bol len ďalší rutinný prípad, no keď sa dostal na rad, šokovaní lekári mali čo robiť!


Cudzí predmet v konečníku

Keď sa ho lekár pýtal, čo mu vlastne je, muž s uboleným a utrápeným výrazom ukázal prstom na svoj zadok! V tom momente bolo jasné, že kolotoč každodenných vyšetrení bolestí a úrazov narušil tento Číňan, ktorý prišiel do nemocnice s kurióznym zranením. Röntgen ukázal niečo, s čím sa lekári za celú svoju prax ešte nikdy nestretli. Pacient mal v konečníku predmet valcovitého tvaru, ktorý nebol práve najkratší! Bol dlhý približne 25 cm, pričom záhadnú vec mal v hrubom čreve až 27 hodín. Po takej dlhej dobe sa odhodlal navštíviť odborníkov!

Nasledoval zákrok, ktorý sa len tak často nevidí! Lekári sa mu pokúšali cez konečník vybrať dlhý predmet, no neúspešne. V jeho tele bol uložený veľmi hlboko. Zúfalí lekári nakoniec museli vykonať neplánovanú operáciu, počas ktorej otvorili pacientovi brušnú dutinu. Dvojhodinový zákrok sa konečne vydaril a z tela mu vybrali veľký predmet.



Išlo o mikrofón?!

Lekári len krútili hlavou a pýtali sa Číňana, ako sa záhadná vec dostala do jeho tela. Zahanbený muž len mlčal. Niet sa čomu čudovať.. Nakoniec vysvitlo, že za to môže potýčka v karaoke bare. Aj keď lekári spočiatku nevedeli jednoznačne zistiť, o aký predmet išlo, najviac im pripomínal mikrofón, aj keď to doteraz nepotvrdili! Muž sa teraz zotavuje v nemocnici, no s médiami sa odmieta rozprávať.

Podobný prípad sa stal v inej nemocnici, kde prišiel kuchár so zapichnutou uhorkou v zadnej časti tela! Tá mu dokonca roztrhla črevo. Lekári zdvíhajú varovný prst! Cudzie predmety v konečníku môžu viesť až k smrti, preto netreba na nič čakať a ihneď zájsť za lekárom.

Čítajte tiež: Bežná vec v lete, ktorú robíte zle: Takto by ste mali správne používať plážovú osušku!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9