Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najlepším DARČEKOM je pevné ZDRAVIE: Vieme o MIESTE, z ktorého sa vrátite ako ZNOVUZRODENÍ

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Patríte medzi tých, ktorých už omrzelo prijímať či dávať darčeky s chvíľkovým „wow“ efektom? Vsaďte na niečo, čo u obdarovaného nebude iba ďalším lapačom prachu na poličke.

Čoraz viac ľudí inklinuje k životnému štýlu, ktorého podstatou je nehromadiť veci. Reč je o minimalizme a v jeho duchu hmotné darčeky postupne strácajú na popularite. „IN“ sú dnes zážitky a emócie. K nim v poslednej dobe pribudla aj čoraz intenzívnejšia potreba postarať sa o svoje zdravie a zdravie tých, na ktorých nám záleží.

Za darčekom na posilnenie imunity a zlepšenie stavu pohybového aparátu nemusíte chodiť ďaleko. Vzácne zdroje s preukázanými liečivými účinkami máme priamo na Slovensku – na piešťanskom Kúpeľnom ostrove. Darovať poukaz na liečebný kúpeľný pobyt v sieti Ensana Health Spa Hotels je jedným zo spôsobov, ktorým sa dá povedať: „záleží mi na tebe.“

Bezkonkurenčná sila prírody

Pýchou svetovo najznámejších slovenských kúpeľov je okrem termálnej minerálnej vody vyvierajúcej z hĺbky okolo 2000 metrov i liečivé bahno. Unikátny sírny peloid nevyniká len tepelnými vlastnosťami, no za svoje terapeutické účinky vďačí najmä svojmu chemickému zloženiu.

Najlepším DARČEKOM je pevné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Piešťanské bahno pred liečebným použitím zreje aspoň jeden rok v špeciálnych bazénoch, kde na neho neustále pôsobí 67- stupňová termálna voda. Zázrak oceľovosivej farby, ktorý chladne 4-krát pomalšie ako voda sa v takej podobe, akú má v Piešťanoch nenachádza nikde inde na svete. Má silné protizápalové účinky, ktoré pôsobia hĺbkovo.

Tam, kde príroda a ľudia tvoria zohratý tím

Keď sa sila prírody správne uchopí a podá, dá sa hovoriť o liečivom zázraku. Predstavte si, že sa všetky tieto elementy spoja a nájdete ich na Slovensku, navyše v prekrásnom balení parkov a záhrad typických pre piešťanský Kúpeľný ostrov.

Obdarovať poukazom na liečebný kúpeľný pobyt môžete takmer všetky vekové kategórie. Vyberať sa dá zo širokej palety liečebných pobytov podľa diagnózy či zamerania pobytu. V prípade, že potrebujete s výberom poradiť, neváhate kontaktovať Kúpele Piešťany priamo cez res.pn@sk.ensanahotels.com alebo telefonicky.

Okrem profesionality a zdravotných benefitov liečebného kúpeľného pobytu sa môžete spoľahnúť aj na maximálne dodržania všetkých protipandemických opatrení. Pred ubytovaním sú všetci hostia testovaní antigénovým testom a počas celého pobytu sa personál Ensana Health Spa Hotels dôkladne stará o ich pohodlie a bezpečie.

Najlepším DARČEKOM je pevné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Všetky potrebné informácie o darčekových poukazoch na pobyty a rezerváciách nájdete na stránke www.ensanahotels.com/piestany.

Viac o téme: KúpeleZdraviePiešťanyPR článok
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9