Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľký HOROSKOP zdravia na rok 2020: Tieto zmeny nás čakajú podľa astrologičky!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: archív H. S.)

Rok 2020 bude náročný a poučný, no vesmír nám dá dostatok sily a energie zvládnuť každú jednu skúšku, ktorá nás čaká! Taký bude nový rok podľa astrologičky Hajnalky Szücsovej, ktorá sa hľadaním odpovedí na osudové otázky zaoberá už viac ako 20 rokov.

Medzi kľúčové slová bude patriť húževnatosť, vytrvalosť, múdrosť, tvrdohlavosť a taktika.

„Dobre sa bude dariť obchodníkom a osobám, ktoré pracujú s rukami. Napr. kozmetička, kaderníčka, murár, výtvarník. Viac sa budeme spájať so zemou, a riešiť sa budú materiálne a majetkové záležitosti,“ dodáva známa astrologička, podľa ktorej bude v roku 2020 viac sobášov.

Čítajte tiež: Zoštíhli pás a odstráni zápal: Sila tohto ovocia nepozná hranice

Jednou vetou sa dá nastávajúci rok podľa Hajnalky charakterizovať ako „náročný, naučíme sa v ňom viac, ako za uplynulé roky, takže s odstupom času prídeme na to, že bol nesmierne dôležitým pre náš osobný rast.“

Aké zmeny čakajú práve vás? Budú v novom roku hviezdy priať vášmu znameniu? A čo zdravotné problémy, ktoré hrozia v roku 2020? Bratislavská astrologička Hajnalka má pre vás odpovede!

BARAN (21.3.-20.4.)

V tomto roku sa máte naučiť viac si veriť a skúsenosti, ktoré ste nadobudli v uplynulých rokoch si perfektne zúžitkovať. Počas roka si viackrát doprajte ručnú lymfodrenážnu masáž. Nech sa vám deje čokoľvek, tak sa neľutujte a nemajte pocit krivdy. Nenechajte sa citovo vydierať. Neustále posilňujte slezinu. Do rovnováhy dajte prijímanie a dávanie. 

BÝK (21.4.-20.5.)

Privítajte pozitívne každú jednu zmenu, ktorá sa udeje vo vašom živote. V opačnom prípade vás potrápi chrbtica, či kolená. Na pružnosť, nielen fyzického tela ale aj duševného vám pomôže čaj z jedlej chryzantémy. Jedzte menej mäsa, sladkostí, a o to viac zeleniny a ovocia. Pečeň zodpovedá za pružnosť. tak ju podporte nasledujúcimi bylinkami : repík, koreň púpavy a horec.

BLÍŽENCI (21.5.-20.6.)

Tento rok bude pre vás skúškou, či ste sa už naučili riešiť seba a nemyslieť stále na druhých. Buďte viac sebeckí, lebo čím viac budete dávať, tým menej budete dostávať naspäť. 

Popracujte na svojej naivite, a v prípade, ak vás niekto oklamal, tak príjmite to s vedomím, že každému sa všetko raz vráti. V opačnom prípade si to odskáče váš pankreas. Na posilnenie pankreasu vám najviac pomôže čaj z čagi, a z reischi. Do rovnováhy dajte rozum a srdce.

RAK (21.6.-22.7.)

Vzťahy nadovšetko? Omyl. Najprv si vytvorte pekný vzťah k sebe a až potom sa zamýšľajte nad vzťahmi k druhým ľudom. Vašou achilovkou v tomto roku bude močový mechúr. Zbytočne sa neurážajte a viac sa usmievajte. Športom isto nič nepokazíte, naopak, získate energiu navyše. Na jar si dajte bylinnú kúru z koreňa púpavy, a na jeseň si doprajte „Jančúv ledvinový“ čaj po dobu 2 týždňov. 

LEV (23.7.-22.8.)

Zábavám je nateraz koniec. Veľkou výzvou sa pre vás stáva práca. Dokážete aj nemožné. Úspech máte zaručený. Nezamotávajte sa však do intríg vašich podriadených, či nižšie postavených osôb. Stálo by vás to veľa energie a síl. Popri práci si doprajte pravidelnú masáž. Vašim kolenám dobre padne kvalitná huspenina a tinktúra z hlohu ktorá pomáha prečistiť nielen hlavu ale aj cievy. 

Veľký HOROSKOP zdravia na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimage.com)

PANNA (23.8.-22.9.)

V práci sa vám bude dariť, presne podľa vašich predstáv. To isté sa však nedá povedať o vašej domácnosti. Zbytočne v sebe potláčate agresivitu, ubližujete tým v prvom rade sebe. Naučte sa hovoriť na rovinu, čo sa vám nepáči a aké sú vaše predstavy a všetko bude v poriadku. Do reality dávajte vaše očakávania. Harmonizérom je ľubovník bodkovaný ktorý je jednou z najvzácnejších bylín. Lieči pečeň, žlčník, pankreas, slezinu a štítnu žľazu. Pozor, nesmie sa piť cez leto a nesmie sa užívať spolu s antidepresívami. 

VÁHY (23.9.-22.10.)

V komunikácii ste urobili veľký pokrok za uplynulé mesiace. Len tak ďalej. Prerábky, či zmeny spojené s bývaním, by vás mali nadchnúť. Nehľadajte, ako sa to nedá urobiť, ale prečo by to bolo vhodné. Preliečte si skryté zápaly skôr, než sa ozvú. Na to vám dobre poslúži šišák bajkalský: pol KL koreňa sa varí v pol L vody, na varenie používame sklenenú nádobu, a varí sa 30 min. Scedí sa to a pije sa po dúškoch 5 dní po sebe. Kúru si môžete opakovať každý polrok. 

ŠKORPIÓN (23.10.-22.11)

Začiatok roka prebehne dosť rušno. Uskutoční sa veľa nečakaných, ale v podstate pozitívnych a potrebných zmien. Planéty slubujú odmeny za vynaložené úsilie. Tento rok by ste nemali investovať, lebo by ste ľahko mohli prísť o peniaze. Pravidelná reflexná masáž by vás vzpružila. S ničím to nepreháňajte. Po náročných pracovných aktivítách si doprajte relax či wellnes. Pri stresov pomáha čaj z medovky, a pri stretenej energie cordyceps a koreň žen šenu.  

STRELEC (23.11.-21.12.)

Na začiatku roka si dávajte pozor na úraz, alebo nehodu z nepozornosti. Nemali by ste to preháňať s cestovaním. Pozitívne aspekty máte s deťmi a mladšími osobami. Vo finančnej oblasti očakávajte zlepšenie. Špekulácie sú však zastavené. Priamá a uprimná cesta je tá najkratšia. Za pravidelné plávanie, či vodné športy sa vám organizmus odvďačí pevnou imunitou. Vhodné sú pre vás tieto čaje: medovka, roibos, veronika lekárská.

KOZOROŽEC (22.12.-20.1.)

Starať sa o seba je síce pekné, ale netreba to preháňať. Zbytočne máte obavy o peniaze, nekupujte si zbytočnosti, nerozhadzujte a na konte budete mať dostatok financií. Prílišná pracovitosť sa odrazí na stave vašej pečene. Vyživiť ju môžete s  pomocou huby Reischi, goji, a zeleninou zelenej farby. Oblečenie zelenej farby má pre vás tiež liečivé účinky. Z byliniek vám pomôžu: aswaghanda, rehmánia a harmanček.

VODNÁR (21.1.-19.2.)

Začiatkom roka si dajte záväzok, že v roku 2020 sa s nikým a  ničím nebudete obmedzovať. Robte to, čo sa vám páči a žiada. Vnútorná harmónia má aj omladzujúci účinok. Odporúčam vám trochu vylepšiť si komunikáciu. Za predpokladu, že si necháte poradiť, tak budete mať vzťah, prácu aj zdravie na poriadku. Čo k tomu viac dodať ? Asi len toľko že odvážním šťastie praje. Pri zdravotných problémoch radšej siahnite po bylinkách ako po liekoch. Nápomocné vám budú nasledujúce bylinky: vrbovka, zlatobyl, jablčník.

RYBY (20.2.-20.3.)

Sebadôvera je to najdôležitejšie, čo máte zvládnuť v roku 2020. Nečakaný zisk a príjem berte ako bonus, za zvládnuté pocity krivdy a ľútosť. Riskovať stabilný vzťah kvôli flirtu sa vám rozhodne neoplatí. Pri poruche žlčníka vám pomôže čaj z mäty priepornej a zo zemežlče. Na prečistenie žlčníka a žlčovodov je dobrá čierna reďkovka, 1 plátok denne úplne stačí, netreba to preháňať, lebo potom má negatívne účinky. 

Viac o téme: ZdravieHoroskopAstrologičkaRok 2020Hajnalka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9