Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Trápi vás prostata? Naordinujte si Floridu!

Prostata môže nepriaznivo ovplyvniť intímny život partnerov. Zobraziť galériu (4)
Prostata môže nepriaznivo ovplyvniť intímny život partnerov. (Zdroj: red)

Časté nutkanie „na malú“, pálenie pri močení či bolesť v podbrušku? Milí páni, ak sme práve opísali vašu každodennú rutinu na toalete, máte problém. Ide totiž o najčastejšie príznaky problémovej prostaty.

Riziko stúpa najmä vekom. Pozor by si na prostatu mali dávať muži po päťdesiatke, no v ohrození sú aj mladšie ročníky, zvlášť ak majú ochorenie v rodine. Neškodné zväčšenie prostaty zbytočne znižuje životný komfort a bráni vám užívať si dni naplno, našťastie, môžete to ľahko zmeniť. Dostupným a pre telo prirodzeným riešením je pomoc z prírody. Naordinujte si Floridu!

Jedným z kľúčov k zdravej prostate je floridská palma Saw Palmetto. Táto trpasličia palma bola dobre známa už pôvodným obyvateľom Ameriky – jej blahodarné účinky si všimli Indiáni, ktorí ju používali ako afrodiziakum a na liečbu problémov prostaty. Pozitívny vplyv na prostatu potvrdzujú aj súčasné lekárske štúdie, ktoré vyzdvihujú najmä obsah mastných kyselín a fytosterolov. Vďaka nim Saw Palmetto priaznivo pôsobí na mužskú potenciu a potláča zápalové reakcie prostaty. Výrobky obsahujúce výťažky tejto vzácnej rastliny sú preto už niekoľko rokov bestsellerom pre mužov po celom svete.

Jedným z kľúčov k
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: red)
Paradajky obsahujú lykopén, ktorý
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: red)

Nemusíte cestovať tisícky kilometrov či sťahovať sa na druhú stranu zemegule, aby ste účinok floridskej palmy Saw Palmetto pocítili na vlastnej koži. Ešte viac z nej vyťažíte v kombinácii so zinkom, selénom a lykopénom, aktívnymi látkami, ktoré možno nájsť pokope v jednom praktickom balení výživového doplnku ProstaXin. Je vyvinutý pre mužov, ktorí pociťujú nepríjemnosti súvisiace s bežným zväčšením prostaty. ProstaXin je prírodný a zároveň bezpečný. Kúpite z pohodlia domova na www.prostaxin.sk.

ProstaXin je vyvinutý pre
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: red)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9