Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľký HOROSKOP zdravia na rok 2019: Astrologička Hajnalka prezradila, aké zmeny prinesie!

Astrologička Hajnalka Szücsová Zobraziť galériu (4)
Astrologička Hajnalka Szücsová (Zdroj: archív H. S.)

Rok 2019 bude podľa známej bratislavskej astrologičky plný zmien. Pre niekoho pozitívnych, pre iného poučných. Mnohým však prinesie veľa dobrých príležitostí na pokrok a radosť zo života. Pozrite sa, ako budú v novom roku hviezdy priať práve vášmu znameniu!

Nový rok bude pod nadvládou planéty Mars, prognózuje astrologička Hajnalka Szücsová. Pod jeho vplyvom budeme rozhodnejší, ale aj konfliktnejší. Červený bojovník z hviezdnej oblohy nás bude učiť, kedy sa brániť a aké zbrane použiť. „Budeme odvážnejší hovoriť veci na rovinu bez zbytočných emócií a prežívania a budeme mať viac síl aj na to, aby sme sa dokázali zastať sami seba,“ hovorí známa astrologička z Bratislavy a dodáva, že nový rok bude v znamení logického myslenia.

Čítajte viac: Môže dátum narodenia rozhodnúť o našom zdraví? Šokujúca sila ročného obdobia na zdravotný stav!

 „Rok 2019 nám do života vnesie aj radosť a pevné priateľské vzťahy. Je však dobré, aby sa veci vyvíjali samé. Netreba zbytočne tlačiť na pílu,“ radia hviezdy. Podľa slov astrologičky Hajnalky bude stáť každý z nás pred malou veľkou skúškou – najväčším umením bude dopriať si všetko, ale s mierou, a to v každej oblasti života.

„Keď v práci dobre zasejeme, neskôr budeme žať bohatú úrodu,“ prezrádza s tým, že treba využiť pozitívne príležitosti, ktoré nám nový rok bude ponúkať. Aj keby sa výsledky nedostavili rýchlo alebo v roku 2019, oplatí sa na ne čakať.

„Rodina pôjde do popredia a vzťahy sa zastabilizujú. Pozitívne je, že nebude toľko rozchodov a rozvodov,“ dopĺňa. Najväčšie zdravotné problémy nám podľa astrologičky môžu spôsobiť potlačené emócie. Práve preto by sme na ich vyjadrení tento rok mali popracovať a odľahčiť si dušu.

Foto: Gettyimages.com
Zobraziť galériu (4)
Foto: Gettyimages.com  (Zdroj: gettyimages.com)

Baran (21. 3. – 20. 4.)

Barani sa v roku 2019 budú musieť naučiť nereagovať popudlivo. Veci by ste mali nechať dozrieť a neriešiť ich silou - hlavne tam, kde sa to od vás nežiada. Na začiatku roka si dávajte pozor na žlčník a úrazy. Ohrozené sú najmä bedrové kĺby. Na konci roka nepodliehajte depresiám a nechajte starý rok odísť. Rovnováhu vám prinesie pobyt v prírode.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Je načase pohnúť sa z miesta, nečakať na nič a hlavne na nikoho. Očakávaním spôsobíte len pocit krivdy a následne hnev – a na ten veľmi citlivo reaguje pankreas. Dbajte o správnu životosprávu, neprejedajte sa a viac sa tešte z maličkostí. Vnútornú pohodu vám pomôže navodiť pohyb.

Blíženci (21. 5. – 20. 6.)

horoskope máte samé cesty a vzdelávanie. Na cestách si však dávajte pozor na to, čo a kde jete, lebo priniesť si domov neželaný suvenír v podobe žalúdočných problémov iste nepoteší. Prílišné rozmýšľanie oslabuje vašu slezinu, takže, preto ju odľahčite od ťažkých myšlienok.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

V práci vás čakajú nové výzvy, no nezamieňajte si ju s dovolenkovou nečinnosťou. Stále sa musíte učiť. Ak sa vám niečo nepáči, nebojte sa ozvať. V opačnom prípade riskujete zápal či operáciu žlčníka. A nezabúdajte - úprimnosť lieči nielen dušu, ale aj fyzické telo. Pomôže vám ešte jedna dobrá rada: neprejedajte sa!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Tento rok vám prinesie ponaučenie v medziľudských vzťahoch. Pripomenie vám, aby ste si kamarátov vyberali lepšie. Tešte sa  však z toho, čo máte a bezhlavo sa nenaháňajte sa za svojimi snami. Mohlo by to oslabiť vašu imunitu, a najmä priedušky. Pomôže vám pobyt v prírode, vyskúšajte napríklad lezenie po skalách.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Rodinu staviate na prvé miesto. Je to od vás pekné, ale nechajte ich voľne dýchať. Niekedy je tou najlepšou pomocou žiadna pomoc. Vaša pečeň potrebuje regeneráciu. Viac leňošte, oddychujte a nesnažte sa mať veci pod kontrolou. Pomôže vám voda – plávanie, kajakovanie, surfovanie.

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Žiadaním o pomoc učíte druhých dávať. Vo vzťahoch vás čaká veľké upratovanie, čo nebude na škodu. Neustále dávanie a slúženie druhým oslabuje vaše obličky. Začnite preto myslieť na seba. Popracujte tiež na svojej pýche a naučte sa povedať nie aj sami sebe.

Škorpión (23. 10. – 22. 11.)

Pozitívne zmeny nastanú v citovej oblasti a radostné srdce naštartuje samoliečenie tela. Zbavte sa lipnutia na spravodlivosti a ste o krok bližšie k dokonalosti!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Nezvládnuté skúšky z minulosti dostanú zelenú. Situácie, v ktorých sa ocitnete, vám budú povedomé. Opakovať sa budú preto, aby ste sa z nich poučili a zmenili svoj postoj k veciam. Snažte sa udržať balans medzi rozumom a citmi.

Kozorožec (22. 12. – 20. 1.)

Ak túžite po zmenách, začnite najprv od seba. Dobrou správou je, že nové príležitosti na vás čakajú nielen v práci. Rozhodnosť, bojovnosť a vodcovstvo ste dostali do vienka, len treba nájsť zlatú strednú cestu a s ničím to nepreháňať.

Vodnár (21. 1. – 19. 2.)

Začnite robiť dobré skutky a vesmír sa vám odvďačí. Svoje skúsenosti a vedomosti tento rok zúročíte. Pozor však na rýchle a nepremyslené rozhodnutia, ktoré môžu zaútočiť na vaše zdravie. Popracujte na svojej trpezlivosti a zdravie máte zaistené!

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Nerozhodnosť oslabuje žlčník a následne môže napadnúť aj obličky. Aké je riešenie? Na problémy sa pozerajte ako na učenie. Poďakujte za každú skúšku a zoberte si z nej múdre ponaučenie. Verte, že každé zlo prináša aj kúsok dobra. Aby ste sa nevykoľajili z duševnej rovnováhy, musíte v sebe nájsť dostatok odvahy.

Foto: Gettyimages.com
Zobraziť galériu (4)
Foto: Gettyimages.com  (Zdroj: gettyimages.com)

Viac o téme: AstrologičkaHajnalka Szücsová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9