Sex podľa horoskopu: Hviezdy prezradia, akí ste v posteli!

Zdroj: thinkstock.com
2018-03-05 05:55:00

Blíženci si potrpia na romantiku, Panny majú radi chaotický sex. Podľa astrológa Craiga Martina môže znamenie veľa prezradiť o vašom milostnom živote. Dozviete sa, akí ste v posteli, čo vás nakopne a čo preferujete v milostnom živote.

Baran (21. marec - 19. apríl)

Planéta Mars vládne Baranom, pričom sa postará o zvýšenie sexuálneho apetítu, ako dodal astrológ Craig Martin pre rd.com. Ľudia v znamení Barana vyžarujú sexuálnu energiu. Ohnivý Baran si všíma všetko, čo je nové a okolo čoho doslova lietajú iskry, vrátane nových milostných dobrodružstiev. Má rád zábavu, chce dobývať a ak k tomu príde uspokojenie, nie je nič lepšie! Vášnivá láska a zvádzanie je pre Baranov to pravé orechové. Vášniví nie sú len v milostnom živote, ale vo všetkom, čo robia. Zriedka sú tí, ktorých niekto zvádza, obvykle to oni prevezmú do svojich rúk a sú tí, ktorí dobývajú.

Čítajte tiež: Najväčšia chyba, ktorú mnohí robia: Nevylievajte šťavu zo zemiakov, dokáže neskutočné veci!

Býk (20. apríla - 20. mája)

Zmyselné a elegantné: býky chcú fyzické potešenie všetkého druhu – chcú, aby ich niekto držal za ruku, aby ich niekto pohladkal a masíroval. Prvky ako zaujímavé vône či tlmené osvetlenie robí z býkov vášnivejších. Nezaujíma ich len cieľ, ale aj cesta k cieľu, ktorá taktiež prináša potešenie.

Blíženci (21. máj - 20. jún)

Podobne ako všetky vzdušné znamenia, blíženci sú trochu ostražitejší a zdržanlivejší, čo sa týka svojich sexuálnych potrieb. Majú radi romantiku, no môže trvať dlhšie, než príde k sexuálnemu vzrušeniu. Neznamená to však, že ich to nebaví, alebo že by nemali záujem. Potrebujú len viac času, ktorému môže predchádzať rozhovor a smiech s partnerom. Príliš dramatické situácie a hádky dokážu blížencov úplne odpútať od sexu.

Rak (21. júna - 22. júla)

Rak je jedno z najcitlivejších znamení. Sú veľmi starostliví – radi sa starajú o osobu, s ktorou trávia čas. Nie sú prototypmi bojovníkov, avšak, keď už sú s milovanou osobou, dajú jej aj modré z neba! Majú až prehnanú potrebu náklonnosti, oddanosti a emocionálnej bezpečnosti.

Lev (23. júl - 22. august)

Hravosť! To vystihuje leva najviac. A to sa prenáša až do spálne. Sú kreatívni, zábavní a romantickí. Vyžadujú dobrý sex a majú radi nečakané veci za dverami spálne, ktoré oživia milostný život.

Panna (23. august - 22. september)

Pre toto znamenie je typická definícia „Panna ráno, zviera v noci“. Panna túži po perfekcionizme, no akonáhle príde noc, za dverami spálne zmizne. Sex síce bude chaotický, no na druhej strane vášnivý.

Váhy (23. september - 22. október)

Riadi vzťahy, manželstvo i partnerstvo. Váhy berú sexuálnu spojitosť medzi ľuďmi ako spôsob, ako prejaviť záujem o záväzok vo svojich vzťahoch. Sú emocionálne odolní a pripravení na potešenie. Definujúcou vlastnosťou Váh je ich povaha – veľmi radi dávajú iným.

Škorpión (23. októbra - 21. novembra)

Sexuálne a intímne. Škorpióni túžia po emocionálnom a zároveň fyzickom prepojení, aby sa cítili spokojne. Jednoducho povedané, túžia po dôvere a emocionálnom prepojení. Ide o hlbokú potrebu intimity. Bez nej by nemohli normálne fungovať v milostnom živote.

Strelec (22. novembra - 21. december)

Rozmanitosť. To je to, čo stimuluje toto znamenie. Strelec má kreatívneho a dobrodružného ducha. Vyhýbajú sa všetkým monotónnym alebo rutinným veciam. Oplývajú nekonečnou sexuálnou energiou, vyžadujú trochu nepredvídateľnosti a nezvyčajným veciam v milostnom živote.

Kozorožec (22. december - 19. január)

Hoci ich praktická a konzervatívna povesť môže naznačovať inak, kozorožci sú jedným z najviac sexuálnych znamení. Túžia po pravidelných sexuálnych zážitkoch, aby sa uvoľnili.

Vodnár (20. január - 18. február)

Vodnár vyžaduje slobodu. Pri sexe musia mať veľa priestoru na preskúmanie. Ich snaha je spojená s vynaliezavým, zvedavým a otvoreným prístupom k sexu - nie tradičným a predvídateľným.

Ryby (19. február - 20. marec)

Sú závislí na osobe, ktorej sa oddajú. Chcú sa pri nej cítiť bezpečne, jedine vtedy sú šťastní. Ryby veľmi radi dávajú, niekedy to však preháňajú a pritom zabúdajú na seba. Mali by si pamätať, že nemôžu zanedbávať vlastné potreby.

Fotogaléria

2018-03-05 05:55:00  |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia