Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena prestala jesť po SIEDMEJ hodine večer: DÔKAZ o tom, či má známy diétny TRIK zmysel!

(Zdroj: gettyimages.com)

Boj s nadbytočnými kilami je pre mnohých beh na dlhé trate. Aj zakladateľka jednej spoločnosti Ali Kayová zápasila s nadváhou, no vyhrala! Stačilo, že začala každý deň cvičiť 30 minút a prestala jesť po siedmej hodine večer.

Chudnutie podľa Ali

Chudnutie. Večne omieľaná téma. Na internete nájdete množstvo rád, ako sa dopracovať k vysnívanej postave. Stačí si len vybrať, čo vám najviac vyhovuje. Ali Kayová z Floridy vsadila na stravovanie maximálne do siedmej večer a začala cvičiť 30 minút denne. Oplatilo sa a behom krátkeho času schudla viac ako 30 kilogramov. Teraz motivuje ženy po celom svete, ako sa píše sa to na womenshealthmag.com.

Čítajte tiež: Dajte si CESNAK pod vankúš a sledujte, čo sa bude diať: ZMENY v tele, ktoré prekvapia

Aká bola jej cesta za vysnívanou postavou?

„Počas druhého tehotenstva som začala mať problémy s hmotnosťou, pribrala som takmer 32 kíl a pred pôrodom ručička na váhe ukazovala 91 kíl,“ konštatovala Ali.

Priznala, že najhoršie na celej veci bolo to, že po narodení syna priberala naďalej, pretože sa nechcela vzdať spôsobu života, ktorý viedla počas tehotenstva.

„Dospelo to do štádia, že tehotenské oblečenie mi bolo príliš malé a ja som si musela kúpiť väčšie číslo,“ prezradila.

Podľa jej slov, keď sa pozrela do zrkadla, samú seba nespoznávala. Stál oproti nej iný človek.

„Stále som si nahovárala, že je to v poriadku a len teraz som porodila, preto musím byť k sebe láskavá a akceptovať to, ako vyzerám. Pravda je, že som pôrod používala ako výhovorku, aby som sa vyhla zmene životného štýlu a nestala sa zdravšou verziou samek seba,“ zverila sa.

Po istom čase jej však došlo, že to, ako vyzerá, nie je v poriadku. Hanbila sa za to a nechcela chodiť medzi ľudí. 

„Zlom nastal vtedy, keď som si uvedomila, že prichádzam o život s rodinou. A vtedy u mňa nastala zmena,“ zverila sa.

Ako dodala, jej cieľom nikdy nebolo konkrétne číslo na váhe. Chcela mať zo seba len dobrý pocit a cítiť sa silná fyzicky, aj psychicky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ali Kay (@alexandrawille),

Po siedmej žiadne jedlo

Za jej predchádzajúcimi neúspechmi schudnúť, bolo podľa nej to, že si dávala nereálne ciele. Tentokrát si povedala, že jediné, čo bude dodržiavať, bude cvičenie 30 minút denne. Začala dlhšími prechádzkami s deťmi, neskôr pridala spinning na bicykli v obývačke, či cvičenie podľa videí z Youtube.

„Čo sa týkalo stravovania, bol to pokus, omyl,“ konštatovala. Ako sama povedala, chvíľu trvalo, kým zistila, čo jej vyhovuje. „Začala som si na tanier dávať menšie porcie a najväčšou zmenou bolo to, že som prestala jesť po siedmej večer,“ uviedla.

Zistila, že jedla z nudy a nie od hladu. Priznala, že sú dni, kedy je zaneprázdnená a cvičenie vynechá. 

„V tieto dni sa cítim skleslo a demotivovane,“ konštatovala. Ali tvrdí, že ak chcete dosiahnuť svoj cieľ, musíte si nájsť pre seba 30 minút, aby ste si zacvičili. „Tento čas musí byť pre vás prioritou, inak to nepôjde,“ povedala.

Svoj príbeh za krásnou, vyšportovanou postavou zdieľa na sociálnych sieťach, ako je Instagram či TikTok. Touto cestou chce pomôcť najmä ženám, ktoré bojujú s nadváhou a ukázať im, že existuje cesta, ako sa zbaviť nadbytočných kíl. 

„Ak som to dokázala ja, dokáže to ktokoľvek. Zmena je možná pri správnom nastavení mysle a ochote priložiť ruku k dielu,“ dodala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ali Kay (@alexandrawille),

Jedálniček podľa Ali

Raňajky: Dopraje si smoothie, do ktorého ide šálka nesladeného kokosového mlieka, 1 lyžica mandľového masla, dva kopčeky proteínového prášku, polovica banánu, 1 lyžička chia semienok a škorica.

Desiata: Celozrnný chlieb, 1/3 avokáda, soľ, korenie, zelenina, mandle, hummus.

Obed: Šalát s bielym mäsom, alebo špenátový wrap.

Večera: Medzi jej najobľúbenejšie jedlá patrí losos so zeleninou a sladkými zemiakmi, bezlepkové cestoviny alebo mleté ​​morčacie mäso so zeleninou v tacos placke.

Dezert: Keď ju pochytí chuť na sladké, dopraje si zmrzlinu s nízkym obsahom kalórií.

Viac o téme: ZdravieStravaChudnutieDiétaKilogramy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9