Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dosiahla to, po čom mnohí túžia: Chudnutie jej však zmrzačilo telo!

Za dva roky schudla Elora 55 kíl, čo sa rapídne ukázalo na jej vzhľade. Zobraziť galériu (4)
Za dva roky schudla Elora 55 kíl, čo sa rapídne ukázalo na jej vzhľade. (Zdroj: Instagram)

Milióny ľudí s nimi zvádzajú neúspešný boj, Elora však na rozdiel od nich vyhrala! Mladá 21-ročná žena sa rozhodla radikálne konať a vyhlásila svojim prebytočným kilám vojnu. Keď za dva roky schudla 55 kíl, nebola z výsledku nadšená. Namiesto krásnej figúry sa dostavil neželaný efekt chudnutia.


Zajedala smútok

Keď mala Elora 9 rokov, stratila jednu z najbližších osôb. Zomrel jej otec. Táto smutná udalosť sa malému dievčatku podpísala na psychike. Smútok a žiaľ bol silnejší než ona. Zrazu našla útechu, po ktorej sa cítila oveľa lepšie. Ťažké chvíle prekonávala jedlom, až sa z toho stala závislosť. Po desiatich rokoch prejedania sa Elora dostala na hranicu nadváhy, k čomu sa pridali i ďalšie zdravotné problémy. Dlho na seba nenechali čakať príznaky cukrovky, kedy si dievča povedalo STOP!

Elora pred dvoma rokmi, keď bola závislá na jedle. (Foto: Instagram)
Zobraziť galériu (4)
Elora pred dvoma rokmi, keď bola závislá na jedle. (Foto: Instagram)  (Zdroj: Instagram)

Čo pre to spravila?

Mladá blogerka z Nového Zélandu túžila žiť plnohodnotný a šťastný život bez množstva jedla, sladkostí či mastných jedál, jednoducho chcela svoj pohodlný spôsob života definitívne zmeniť na zdravý životný štýl!

"Začala som obyčajnou zmenou svojich stravovacích návykov.  Zo svojho jedálnička som vylúčila spracované potraviny, kontrolovala som si porcie jedla, a postupne som zaviedla cvičenie," povedala Elora, ako začala s novým spôsobom života.

Zatiaľ čo množstvo ľudí si pri chudnutí prejde niekoľkými neúspešnými pokusmi, ktorých výsledkom je jojo efekt, ona hneď uspela! Kilá išli jedna radosť dolu. Za dva roky jej ručička na váhe ukazovala úžasných 55 kíl! Aj keď by človek očakával isté nadšenie z výsledku, Elora však šťastná nebola..

Negatívny dopad chudnutia

Mladá žena musela čeliť problému, s ktorým po chudnutí vôbec nepočítala. Ovisnutá nadbytočná koža! Najhoršie na tom je, že nielenže to fyzicky nevyzerá dobre, ale má i dopad na jej psychiku.

"Je to tak nepríjemné, každý deň si musieť zastrčiť nadbytočnú kožu do nohavíc, mať aktívnu infekciu Staphylococcus, rovnako aj podráždený pupok," sťažuje si mladá žena na zdravotné problémy.

Mladá žena túžila po dokonalej postave, no ani chudnutie jej ju neprinieslo... (Foto: Instagram)
Zobraziť galériu (4)
Mladá žena túžila po dokonalej postave, no ani chudnutie jej ju neprinieslo... (Foto: Instagram)  (Zdroj: Instagram)

Elora nemá peniaze na chirurgický zákrok - odstránenie prebytočnej kože. Verí, že jej ostatní pomôžu. (Foto: Instagram)
Zobraziť galériu (4)
Elora nemá peniaze na chirurgický zákrok - odstránenie prebytočnej kože. Verí, že jej ostatní pomôžu. (Foto: Instagram)  (Zdroj: Instagram)

Jediným riešením je dať si odstrániť kožu chirurgicky. Mladá žena však na to nemá peniaze, preto žije i naďalej život v tele, ktoré sa jej hnusí! Snáď si operáciu už onedlho bude môcť dovoliť. Jej sestra Lydia totiž založila stránku, prostredníctvom ktorej pre ňu zbiera finančné prostriedky na chirurgický zákrok.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9