Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

HOROSKOP zdravia na jún 2021: U týchto ZNAMENÍ môže STRES prerásť do zdravotných ŤAŽKOSTÍ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: gettyimages.com)

Prvý letný mesiac prináša nielen teplé dni, ale aj nové výzvy do života. Je na vás, ako sa s nimi popasujete a či ovplyvnia aj vaše zdravie. Riešte všetko s rozumom a hlavne pokojne.

Takto vyzerá horoskop zdravia pre jednotlivé znamenia zverokruhu v mesiaci jún podľa astroved.com

Baran

Zdravotne na tom budete tento letný mesiac v poriadku, no i napriek tomu buďte obozretní. Môže vás totiž nepríjemne prekvapiť horúčka alebo bolesti hlavy. Veľké problémy však nebudete mať. Venujte pozornosť svojej strave a pravidelne cvičte, čím sa udržíte v kondícii a budete mať pevné zdravie. V práci toho budete mať dosť, aj preto hrozia bolesti hlavy v dôsledku pracovného stresu. Starajte sa o svoje oči, keďže veľa práce za počítačom môže negatívne vplývať na váš zrak. 

Čítajte tiež: Obľúbená činnosť na ODDYCH so skrytým účinkom na MOZOG: Priblíži vás k DEMENCII!

Býk

Snažte sa čo najmenej stresovať! Tento mesiac si často robte radosti, ktoré vás tešia, napr. si zaspievajte svoju obľúbenú pesničku alebo sa venujte činnosti, ktorá vás baví. Správna strava a cvičenie vám môžu pomôcť zostať fit. Planéty však môžu spôsobiť určité ťažkosti spojené s cestovaním. Môžete mať bolesti krku a chrbta, takže buďte opatrní, aby ste sa príliš nenamáhali. 

Blíženci

Vaše zdravie môže v prvej polovici mesiaca zaznamenať určité vzostupy a pády. Vďaka planétam budete pozitívne naladení, no pozor na menšie rozčúlenie. Vaše zdravie bude pod ich ochranou bez množstva zdravotných problémov, ale hrozia neočakávané výdavky. Pozor na stres z práce! Skúste jogu a meditáciu a porozprávajte sa o svojich pocitoch so svojou rodinou a priateľmi.

Rak

Tento mesiac nehrozia žiadne závažné ochorenia. Aj keď sa vyskytnú nejaké menšie problémy, hneď ich vyriešite a budete opäť fit! Je pravdepodobné, že získate emočnú podporu od svojho príbuzného, čo vám veľmi pomôže po psychickej stránke, keďže niekedy upadáte do miernej depresie či letargie. 

HOROSKOP zdravia na jún
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Lev

Tranzit planét vám môže poskytnúť dobré zdravie, ale kvôli pracovnému stresu môžete mať vysoký krvný tlak, ktorý vám zvýši hnev a frustrácia. Taktiež sa vo všeobecnosti nemusíte cítiť dobre. Budú to mať na svedomí bolesti hlavy. Držte sa hnevu čo najďalej a dajte prednosť zdravej strave a cvičeniu. Obzvlášť v práci, kde sa vám rôzne pracovné aktivity rozbehnú na plné obrátky. Hoci to všetko zvládnete, prejaviť sa to môže vo forme spomínaných bolestí hlavy či problémov s trávením. 

Panna

Hoci sa nemusíte na nič sťažovať, čo sa týka celého júna, aj vo vašom prípade vám bude práca občas prerastať cez hlavu. Hrozí zvýšená únava, nielen fyzická, ale aj psychická. Nezabudnite na relax, ktorým upokojíte svoju myseľ.

Váhy

Vaše zdravie môže byť dobré, pretože všetky planéty sú tento mesiac v dobrej pozícii. Ale aj tak je lepšie nič nenechať na náhodu a postarať sa o svoje zdravie. Budete sa cítiť veľmi dobre vo svojej koži, keď budete cvičiť jogu a meditovať. Vyhýbajte sa stresu a konzumujte dobré výživné jedlo každý deň a doprajte si dostatok spánku. Toto je cesta k pevnému zdraviu po fyzickej i psychickej stránke!

Škorpión

Škorpióni by sa mali tento mesiac čo najviac vyhýbať hádkami a iným nedorozumeniam, keďže by mohli zvýšiť krvný tlak a spôsobiť bolesti hlavy. Vysoký krvný tlak zvyšuje riziko srdcových chorôb, preto ho netreba podceňovať. Sledujte zdravotné problémy, ktoré vás trápia a choďte radšej na lekársku prehliadku, pokiaľ máte pochybnosti. Vyhnete sa tak vážnejším zdravotným komplikáciám a aspoň konečne absolvujete preventívku, ktorú toľko odkladáte. Meditácia vám pomôže zbaviť sa stresu.

Strelec 

Sledujte svoje zdravie, môžu sa vyskytnúť menšie zdravotné problémy. Aj Strelcov by mohol ovládnuť nepríjemný stres a negativita. Snažte sa ich ovládnuť pomocou meditácie a udržiavaním zdravej stravy. 

HOROSKOP zdravia na jún
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Kozorožec

Pozor na pracovný stres, ktorý môže vyvolať stredne silné až silné bolesti hlavy. Výzvou by pre vás by mohlo byť - spomaliť beh myšlienok a nedať šancu negatívnym emóciám, ktoré vznikajú. Všetko je to totiž vo vašej hlave. Zrejme budete zažívať konflikt medzi slobodou a povinnosťou. Treba myslieť na to, že aby sa vám lepšie „dýchalo“, jedinou možnosťou je byť slobodný. Život je len jeden. 

Vodnár

Budete pozitívne naladení a ešte k tomu odhodlaní splniť ciele, ktoré ste si zadali. Na začiatku mesiaca sa vás však zmocní únava. Budete sa teda cítiť viac vyčerpaní ako obvykle. Ku koncu mesiaca sa to však zlepší a budete plní energie. Dajte prednosť ovociu a zelenine, po ktorých sa budete cítiť vitálni. Hoci vám šport nič nehovorí a nie ste ním moc nadšení, snažte sa rozcvičiť a venujte sa aktivite, ktorá vás baví. 

Ryby

Môžete si gratulovať! Tento mesiac je vám šťastie priam naklonené. Budete sa cítiť vynikajúco vo vlastnej koži a nehrozia vám takmer žiadne zdravotné komplikácie. Pomôže vám tiež okolie a tí správni ľudia, ktorými ste obkolesení. Aj vďaka nim sa budete cítiť výborne po psychickej stránke a budete odhodlaní dosiahnuť čokoľvek!

Viac o téme: ZdravieHoroskopPrevencia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9