Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zbavila sa PSORIÁZY a dosiahla PLOCHÉ brucho: Kim KARDASHIAN prezradila, čo jej POMOHLO

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

Americká hviezda Kim Kardashian nedávno oslávila 42 rokov. Tvrdí, že nikdy sa necítila lepšie ako teraz. Čo je za tým? Aké tajomstvo mladistvého výzoru drží vo svojich rukách?

Hviezda televíznej reality show, podnikateľka a matka štyroch detí Kim Kardashian už prekročila 40-tku, no čas, ako by sa u nej zastavil! Stále vyzerá vynikajúco. Samozrejme, môžu za to dobré gény, ale aj dôkladná starostlivosť vďaka miliónom na účte. Keďže je o nej známe, že rada zdieľa svoj život s verejnosťou, niektoré jej triky, ako vyzerať skvele, sú verejne známe, ako sa píše na eatthis.com. Čo robí pre to, aby vyzerala mlado a krásne?

1. Jedáva prevažne rastlinnú stravu

Kim Kardashian údajne konzumuje rastlinnú stravu od roku 2019. Ako sama uviedla v rozhovore pre časopis People, vďaka tomuto spôsobu stravovania zvláda psoriázu.

„Snažím sa jesť čo najviac protizápalových a antioxidačných potravín,“ poznamenala.

Hviezda televíznej reality show tiež hovorila o tom, ako konzumácia rastlinnej stravy pozitívne ovplyvňuje jej celkové zdravie. 

„Uvedomila som si, ako pozitívne vplýva na moju kožu, náladu, úroveň stresu, energiu proste všetko," dodala.

2. Nepije alkohol

Podľa viacerých zdrojov hviezda nepije alkohol.

Už počas štúdii som nenávidela všetky divoké večierky, radšej som ostala doma, popíjanie a žúry ma nikdy nezaujímali,“ uviedla Kim v príspevku na Instagrame.

Až na pár záberov v médiách, kde drží pohárik v ruke, sa na večierkoch vyhýba pitiu alkoholu.

Zbavila sa PSORIÁZY a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

3. Miluje ranné cvičenie a je dôsledná

Okrem zdravého stravovania sa Kim venuje rannému tréningu. Nedávno pre Vogue povedala, že každé ráno vstáva o 5:30, aby si zacvičila. Okrem toho navštevuje telocvičňu šesť dní v týždni, kde cvičí 60 až 90 minút. Jej trénerka Melissa Alcantarová tvrdí, že väčšina tréningov sa zameriava na závažia a silový tréning, zvyšok tvorí kardio.

„Kim je veľmi motivovaná, oddaná fitnessu a zriedka ruší svoje tréningové stretnutia,“ tvrdí o nej Alcantarová.

Veľká chyba

Zatiaľ čo sa Kim veľkoryso rozhovorilasvojich zdravých návykoch, čelila aj výraznej kritike za niektoré nezdravé zvyky. V máji tohto roka sa objavila na Met Gala v zlatých šatách, ktoré mala na sebe Marilyn Monroe, keď predviedla slávne „Happy Birthday“ pre bývalého prezidenta JFK. Vyšlo však najavo, že Kardashian drasticky schudla, aby sa vtesnala do priliehavých šiat. Údajne schudla okolo 15 kíl vďaka nárazovej diéte.

„Dvakrát denne som si obliekla saunový oblek a strávila čas v saune, behala sna bežiacom páse, úplne som vylúčila cukor a všetky sacharidy a jedla len najčistejšiu zeleninu a bielkoviny," povedala Kardashianová pre Vogue.

Tvrdí, že nehladovala, len bola na seba veľmi prísna. Hoci Kardashian pre portál Allure prezradila, že na jej diétu dohliadal odborník na výživu a tréner, extrémne opatrenia na jeden večer v retro móde si vybrali daň na jej zdraví, dokonca spôsobili bolestivé prepuknutie psoriázy.

„Dostala som psoriatickú artritídu, nedokázala som ani hýbať rukami,“ povedala údajne v auguste pre Allure.

Ako dodala, bolo to naozaj bolestivé a musela navštíviť reumatológa, ktorý jej nasadil steroidy.

Každý nech si vyberie

Hoci Kim Kardashian vyzerá vo veku 42 rokov neuveriteľne, prispelo k tomu veľa faktorov, niektoré súvisia so zdravým životným štýlom, iné sú extrémne nezdravé, no takmer všetky sú výsledkom bohatstva a slávy. Aj keď prístup Kim k zdravému životu nemusí byť udržateľný pre každého, je určite zaujímavé nahliadnuť do bežnej rutiny celebrít. Okrem zdravých návykov, ktoré dodržiava, sa ženy môžu poučiť aj z jej chýb a samé si môžu vybrať, čo je pre ne najlepšie.

Viac o téme: ZdraviePrevenciaKim Kardashian
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9