Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Psychológ odhalil ZNAK, ktorý PREZRADÍ každého NEVERNÍKA: Toto si všímajte!

(Zdroj: gettyimages.com)

To, že partner podvádza, možno spoznať aj inak, ako len stopami rúžu na jeho košeli. Nevera spôsobuje celkovú zmenu správania. Psychológ varuje hlavne na jeden signál, ktorý ihneď upozorní na klamára.

Ste v jeho živote jedinou? Dá sa to zistiť aj bez prehnaného sliedenia a špehovania. Náznaky nevery na seba dlho nenechajú čakať a hoci si to partner neuvedomuje, odrazu sa začne správať inak. Ak spozorujete jednu vec, môžete si byť istí, že ste natrafili na klamára, ktorý hrá na dve strany. Potvrdil to dokonca odborník - psychológ!

Čítajte tiež: Pohľad na TVÁR môže spustiť ALARM: Výstražné ZNAMENIE srdcových problémov na tejto ČASTI!

Čím neskôr sa to dozviete, tým horšie. Viac to bolí, sebavedomie klesne a taktiež dôvera nielen voči partnerovi, ktorý vás podvádza, ale aj ostatným. Tento znak odhalí neveru už v počiatočných fázach. 

Obviňovanie ako signál

Hoci mnohí neverníci sú rafinovaní a vedia skryť svoj druhý život s niekým iným, psychológ odhalil jeden znak. Podelil sa o tom vo videu na sociálnej sieti TikTok, kde hovorí o spôsobe, ako spoznať podvodníka, ako sa píše na nypost.com. 

Ak ste vo vzťahu a partner vám dôveruje, v prípade nevery sa to zmení. Ako tvrdí psychológ, správanie toho, kto podvádza, začne byť podozrivé. Jednoducho, náhle vám prestane dôverovať. Bude vás obviňovať z toho, že sa mu niečo nezdá a že ho podvádzate. I keď nemá žiadne dôkazy, bude v tom, že sa určite stretávate s iným. Prave takýto ľudia sami podvádzajú. 

V tomto prípade platí staré známe: podľa seba súdim teba. Majú strach, že robíte to isté, čo oni sami.  Psychológovia dokonca na to majú aj pojem, ide o tzv. projekciu či premietanie. Neverníci si jednoducho premietajú na svojich partneroch to, čo sa v skutočnosti deje v ich vnútri. 

Viac o téme: ZdravieSignálNevera
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9