Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Celé roky znášal nepríjemnú nádchu: Nemohol uveriť vlastným očiam, keď odhalil pravú príčinu!

Steve mal vyše 40 rokov problémy s upchatým nosom! Zobraziť galériu (2)
Steve mal vyše 40 rokov problémy s upchatým nosom! (Zdroj: profimedia.sk)

Celé roky trápil muža upchatý nos, sťažené dýchanie a bolesti hlavy, ktoré mu znepríjemňovali každodenný život. Bol presvedčený o tom, že ide o príznaky sennej nádchy. To však ani v najhoršom sne netušil, že na vine je v skutočnosti niečo iné!

Nález v nose, ktorý vydesil jeho i rodičov

Päťdesiatjedenročný Steve Easton bojoval viac ako 40 rokov s upchatými nosnými dierkami a bolesťami hlavy, čo však pripisoval sennej nádche. Len pred niekoľkými týždňami zistil, ako veľmi sa mýlil, a že problém bol niekde inde! Netrpel sennou nádchou. Mohla za to časť z hračky, ktorá mu uviazla hlbšie v nosnej dutine.

Keď o tom povedal svojej matke Pat, bola šokovaná! Pamätá si totiž, ako ho rodičia v roku 1970 vzali do nemocnice po podozrení, že pri hraní vdýchol predmet. Pri upratovaní hračiek spozorovali, že časť z jednej hračky chýba, preto neváhali a radšej s ním zašli k lekárovi. Vtedy mal Steve sedem rokov. Po vyšetrení mu však lekári nič nenašli, preto poslali malého chlapca domov, a tým sa to celé skončilo. Jedného dňa si tak kýchol, že mu z nosa vybehol akýsi predmet.


Šokujúci nález v nose: To, čo lekári videli, ich vydesilo na smrť!

Dievčatku sa vypomstil jej zlozvyk: Nechutný nález v žalúdku šokoval samotných lekárov!


"Zrazu som si silnejšie kýchol a časť z hračky vyšla von ľavou nosnou dierkou. Spočiatku som nevedel, čo to je. No bol som ohromený, keď som prišiel na to, že ide o gumovú prísavku zo šípok, ktoré som ako malý chlapec strieľal z pištole," povedal prekvapený Steve.

Steve si vytiahol z nosa gumovú prísavku zo šípok (vpravo), ktoré strieľal z pištole. (Foto: Profimedia.sk)
Zobraziť galériu (2)
Steve si vytiahol z nosa gumovú prísavku zo šípok (vpravo), ktoré strieľal z pištole. (Foto: Profimedia.sk)  (Zdroj: profimedia.sk)

 

 

 

Z pekla šťastie!

Kvôli cudziemu telesu v nose trpel celý život upchatým nosom. Keď si Steve uvedomil, čo bolo pravým vinníkom, bol rád, že to nedopadlo horšie. Cudzí predmet v nose mu totiž mohol spôsobiť vážnejšie zdravotné problémy, takže mal v konečnom dôsledku veľké šťastie.

Mohlo sa stať, že by sa mu sliznica okolo zapálila. Výsledkom by bol hnisavý zapáchajúci výtok, krvácanie a bolesti. Táto "zabudnutá" vecička však mohla pokojne vrásť do tkaniva, čo by už odstránil len chirurg!

Čítajte tiež: Najvýkonnejšie antibiotikum cesnak: Takto ničíte jeho liečivé účinky a ani o tom neviete!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9