Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO PRIBERANIE ako cesta k pevnému ZDRAVIU a ŠTÍHLEJ postave: Ženy sa tešia z KÍL navyše

(Zdroj: gettyimages.com)

Máločo dokáže ženu vystresovať tak ako pohľad na váhu. Obzvlášť vtedy, ak ručička ukazuje vyššie číslo ako pred dvoma týždňami. Koniec týrania! Je načase si konečne uvedomiť, že to nie je o kilogramoch.

Milióny žien na celom svete si postupne uvedomujú, že číslo, ktorého sa tak báli, nie je smerodajné, čo sa týka zdravia. Dôkazom sú fotky dievčat, ktoré sa šíria sociálnymi sieťami, ako sa píše na independent.co.uk. Zatiaľ čo doteraz sa zvykli pochváliť, koľko kíl schudli, dnes sa tešia a sú hrdé na svoje pribúdajúce kilá. 

Čítajte tiež: Ako spoznať KVALITNÉ mäso ešte pred kúpou? TIPY, ktoré upozornia na jeho ČERSTVOSŤ

Šťastné z pribúdajúcich kíl

Číslo na váhe má obrovský dopad na sebavedomie nežnejšieho pohlavia. Konečne je tu trend, ktorý nenúti ženy k dodržiavaniu rôznych diét a chudnutiu. Ba práve naopak, podporuje zdravo vyzerajúce ženské telá, ktoré pribrali pár kíl. Na druhej strane, nejde o budovanie tukových vankúšikov, ale skôr svalovej hmoty a sily. Všetky tieto dievčatá síce zistili, že pribrali, no to im vôbec nevadí. Kilá navyše ich urobili šťastnými!

Záleží od zloženia tela

Nehanbia sa to dať najavo, a tak sa fotia pred a po a ukazujú svoje telá s kilami navyše na sociálnych sieťach. Niektoré dokonca pribrali až 18 kíl! Chcú tým ukázať, že netreba brať číslo na váhe vážne. Zatiaľ čo jedna môže vážiť viac kíl, no jej telo tvorí viac svalov, druhá sa síce môže pochváliť nižším číslom na váhe, no môže mať viac tuku. Dievčatá pochádzajú z rôznych krajín vrátane Austrálie, Talianska, Ukrajiny, Slovinska, USA či Nemecka. 

Pozrite sa na niektoré ženy, ktoré sa pochválili svojou postavou pred a po pribratí:

 

   

  

 

 

 

 

Viac o téme: VáhaZdravieChudnutieKilogramyPriberanie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9