Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tieto 4 ZNAMENIA by mali pribrzdiť: Hrozí VYHORENIE, relaxujte a načerpajte nové sily v novembri!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

Hviezdy majú jasný odkaz! Treba viac oddychovať a vykašľať sa na ostatných. Tentokrát ste na prvom mieste vy, dovoľte si byť viac sebeckí! Tento mesiac si niektoré znamenia zverokruhu uvedomia, že musia zvoľniť tempo.

Pozrite sa na 4 znemania zverokruhu, ktoré by si mali naordinovať v novembri viac odpočinku podľa collective.world

Rak

Stále beháte hore-dole a snažíte sa každému vyhovieť. Stop! Tento mesiac to bude inak, je čas zamyslieť nad sebou. Aj vy máte svoje potreby, myslite na svoje pohodlie. Aj keď milujete ľudí okolo seba a radi im robíte radosť, tentokrát je čas sústrediť sa na seba. Inak jedného dňa vyhodíte. Nemôžete stále investovať energiu do riešenia problémov iných ľudí a zároveň ignorovať svoje vlastné problémy. Ak zanedbávate seba, nebudete mať dostatok energie na to, aby ste sa postarali o svojich blízkych. Postaviť seba na prvé miesto môže byť nepríjemné, ale z dlhodobého hľadiska to bude lepšie pre vás i ostatných.

Panna

Máte veľké kariérne ciele a pracujete neustále na sebe. Nechcete si vziať ani deň voľna, keďže sa bojíte, že budete zaostávať. Viete, že ak chcete uspieť, musíte vynaložiť sto percent svojho úsilia a tvrdo pracovať. Necíťte sa previnilo, ak pribrzdíte. Hoci sa to nezdá, aj odpočinok je produktívny. Pomôže vám dobiť energiu, aby ste sa mohli vrátiť do práce s čistou hlavou. Aj keď sú vaše sny veľké, musíte si oddýchnuť, aby ste ich dosiahli.

Tieto 4 ZNAMENIA by
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Váhy

Je toľko vecí, ktoré by ste chceli počas svojho života dosiahnuť. Času však máte dosť. Nemusíte sa ponáhľať. Nemusíte sa báť držať sa nejakej imaginárnej časovej osi. Stresujete sa tým, že na seba príliš tlačíte. Aj keď je dôležité mať na seba vysoké štandardy a očakávania, necítite sa dobre, keď váš deň nie je taký produktívny alebo vzrušujúci, ako ste dúfali. Ku všetkým ostatným sa však správate láskavo a súcitne. Musíte začať robiť to isté pre seba. Mali by ste viac oddychovať. Niektoré dni môžete zažiť divoké dobrodružstvo, iné budú pokojnejšie a tichšie. Je to úplne v poriadku. 

Ryby

Posledných pár týždňov, možno aj mesiacov, ste boli neuveriteľne vystresovaní. Dlžíte si na chvíľu sadnúť a oddýchnuť si. Zaslúžite si prestávku, veľmi záleží na vašom duševnom zdraví. Hoci telo vám hovorí "áno", to ešte neznamená, že vaša duša zvláda ten nápor. Mali by ste si naplánovať čas, kedy vás nikto nebude kontaktovať či žiadať o pomoc. Buďte sebeckí! Bez výčitiek! Dovoľte si nesledovať zoznam úloh, ktorý ste si spísali. Nemusíte robiť všetko správne, ako by sa malo. Dajte väčší priestor lenivým dňom a ničnerobeniu. 

Viac o téme: Relax ZdravieZnamenia zverokruhu
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9