Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Keď je nevhodná chvíľa: Účinný TIP od doktora, ako sa zbaviť neželanej EREKCIE do 30 SEKÚND

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

Ak je muž vzrušený a jeho prirodzenie nie je v vzpriamenom stave, čelí nepríjemnej situácii. Čo však robiť v opačnom prípade, ak dôjde k neželanej erekcii? Doktor odhalil trik, ako sa zbaviť tohto problému už za pár sekúnd.

Lekár Karan Rajan sa na sociálnej sieti TikTok stal populárnym vďaka svojim radám a tipom nielen v oblasti zdravia, ale i iných tém, ktoré súvisia s každodenným životom. Tentokrát sa podelil so svojimi používateľmi s radou, ako zastaviť nechcenú erekciu, píše sa na thesun.co.uk. Hoci mnohí majú paradoxne opačný problém, pre niektorých to môže byť z nejakého dôvodu nevhodná situácia, kedy si to jednoducho neprajú.

Čítajte tiež: ZNIČÍ nádory a AKTIVUJE imunitný systém: Liečba RAKOVINY nadobúda nové rozmery!

Ako ju zastaviť? 

Muži by vedeli rozprávať o erekciách počas spánku, ku ktorými dochádza počas noci aj tri- či päťkrát! Neraz sa zobudia ráno s perinou v tvare stanu. Odborne ide o nočnú penilnú tumescenciu. Hoci sa netreba za čo hanbiť a za normálnych okolností ide o znamenie dobrého zdravotného stavu, niekedy to nie je vhodné. Napríklad, ak muž potrebuje ísť na záchod. Ťažšie sa vykonáva malá potreba, keď je prirodzenie v vzpriamenom stave.

Keď je nevhodná chvíľa:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Erekcie sa možno zbaviť viacerými spôsobmi. Napríklad si môžete dať studenú sprchu, ktorá hneď problém vyrieši. Alebo stačí myslieť na niečo, čo odvráti vašu pozornosť. Podľa doktora existuje jeden tip, ktorý vyrieši váš problém takmer okamžite. Keď napnete akýkoľvek sval, najmä ten veľký, ktorý sa nachádza na stehnách, krv z prekrvených tkanív kavernóznych telies, ktoré sú časťou mužského prirodzenia, sa presmeruje do napnutého svalu. Napätie taktiež pomôže sústrediť sa na niečo iné. Keď bude vaša myseľ rozptýlená niečím iným, bude po stoporenom penise.

Podľa Národnej zdravotnej služby vo Veľkej Británii (NHS) existujú aj iné veci, ktoré vám pomôžu zbaviť sa erekcie, trvajúcej menej ako štyri hodiny. Patrí medzi ne cvičenie v miernej intenzite, napr. jogging alebo jazda na bicykli.

Viac o téme: ZdravieErekciaPrevenciaPenis
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9