Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sex pre zdravie: Tieto polohy zatočia so zdravotnými problémami

Sex je nielen príjemnou zábavou, ale vás i vylieči.
Sex je nielen príjemnou zábavou, ale vás i vylieči. (Zdroj: photl.com)

Nejde len o výmysel eroticky naladených mužov. Skutočne vás sex môže vyliečiť. Potvrdzuje to britská štúdia, ktorej autorom je Stuart Brody. Skúmal zdravotný stav študentov, ktorí museli predniesť reč pre svojich kolegov v stresujúcich podmienkach.

Zistil, že tí, ktorí mali behom dvoch týždňov pohlavný styk, boli v oveľa lepšej fyzickej a zdravotnej kondícii než sexuálni abstinenti. Záleží však aj na tom, aké konkrétne sexuálne polohy predvádzate v posteli.

Dobrá správa pre tých, ktorí si s chuťou užívajú posteľné radovánky. Sex nie je len príjemná zábava. Milostné radovánky vám môžu priniesť dlhší život, zdravšie srdce, ale i krásnu postavu. Dôležité však je, akú sexuálnu polohu uprednostňujete. Pri sexe sa v určitej polohe vyvíja tlak, ktorý vysiela signály do centrálnej nervovej sústavy. Tá sa potom postará o reakciu v podobe odstránenia zdravotných ťažkostí ako napr. bolesti hlavy, problémy s močovým mechúrom či bolesti zubov.

Bolesti zubov

Strpčujú vám každodenný život nepríjemné bolesti zubov? Nahraďte tabletky sexom! Aj keď je táto poloha postojačky možno pre vás nezvyčajná, skutočne vám pomôže. Otočte sa chrbtom k partnerovi a predkloňte sa až tak, aby ste dočiahli prstami na rukách na zem. Partner stojí rovno. Pri tejto polohe sa vám prekrví hlava a keď sa k tomu pridá eufória z naozaj hlbokého prieniku, zbavíte sa tak bolesti zubov, proti ktorej nemajú tabletky šancu.

Nádcha

Na jeseň, keď vonku vládne chladné a sychravé počasie, je naša imunita oslabená. Ľahko preto prechladneme alebo dostaneme chrípku. Vedeli ste o tom, že existuje sexuálna poloha, ktorá zatočí s nádchou? Pri pohlavnom styku v tejto polohe sa vám hneď uvoľnia dýchacie cesty a budete sa cítiť o poznanie lepšie. Ľahnite si na bok, pričom vrchnú nohu zdvihnite do vzduchu. Požiadajte svojho partnera, aby si vám kľakol obkročmo na stehno, ktoré máte na posteli. Zdvihnutú nohu mu oprite o plece. Ak si dáte aj ďalšie kolo na druhej strane, papierové vreckovky môžete na istý čas odložiť.

Stres a depresie

Klasická misionárska poloha je pre mnohých najobľúbenejšia. Ak si však skúsite vyložiť nohy na mužove plecia, dosiahnete nielen hlboký prienik, ale stres a depresie budú zrazu fuč! Ako je to možné?  V tejto polohe vám partner dráždi najcitlivejšie body, ktoré sú spojené so srdcom a s pľúcami. Do krvného obehu sa vám uvoľnia T-lymfocyty, čo má za následok posilnenie imunity, odstránenie stresu a príjemným bonusom je spánok ako bábätko.

Bolesti hlavy a po „opici“

Ľahnite si na chrbát a vystrite nohy smerom k stropu, ako keby ste robili sviečku. Roztiahnite pritom nohy do véčka. Tak vám partner dokonale premasíruje energetické dráhy, ktoré sú prepojené s obličkami a pečeňou. Ihneď sa vám prekrví hlava a bolesti sú fuč!

Problémy s močovým mechúrom

Pretrvávajúce problémy s močovým mechúrom nie sú ničím príjemným, no málokto vie, že sa ich môže zbaviť práve sexom! Účinná je poloha, pri ktorej si kľaknite ako mačka na všetky štyri, pričom sa nastavte zozadu. Špička penisu bude dráždiť body spojené s obličkovými dráhami. Preto vás môže zbaviť problémov s močovým mechúrom.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9