Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kombinácia OVERENEJ značky a novej receptúry: PRÍPRAVOK pre mužov s krátkou výdržou pri sexe

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

Už sa nebudete musieť hanbiť, vyhovárať alebo červenať. Prípravok eJoy® LONG má potenciál pomôcť vám s rýchlou ejakuláciou aj problematickou erekciou.

Krátka výdrž, príliš rýchle dosiahnutie orgazmu a problémy s udržaním stoporenia. Všetky tieto ťažkosti výrazne ovplyvňujú nielen sexuálny život mužov, ale majú zlý dopad aj na ich partnerky. Týka sa to najmä nemožnosti dosiahnutia orgazmu, nakoľko je známe, že u žien to trvá dlhšie. Ak preto muž zlyhá príliš skoro, je to problém.

Najčastejšie príčiny krátkej výdrže u mužov

Štatistiky hovoria, že bežne trvá mužovi dosiahnuť orgazmus zhruba 4 až 6 minút. U žien je to zvyčajne dvojnásobná doba, no môže to byť pokojne aj viac. Na prvý pohľad to nie je dlhý čas, no ak chcete uspokojiť svoju partnerku, musí to byť dlhšie.

K dvom najčastejším problémom, ktoré s tým súvisia, je buď ochabnutie erekcie alebo príliš rýchle dosiahnutie orgazmu. V tom prvom prípade môžu byť na vine viaceré faktory, najmä nízke libido, nedostatočná kondícia či horšie prekrvenie penisu vplyvom faktorov zlej životosprávy. Svoje spravia aj alkohol, fajčenie a stres.

Čo sa týka predčasnej ejakulácie, môže ísť o krátkodobé aj dlhodobé vplyvy. K tým krátkodobým patria dlhšia sexuálna abstinencia či krátkodobo zvýšené libido. K dlhodobým zas rôzne zápaly, ale najmä zvýšená vzrušivosť a precitlivenosť.

Ako pomáha eJoy® LONG na erekciu a ejakuláciu

V oboch spomínaných situáciách prichádza na pomoc značka eJoy®, ktorá je mužom na Slovensku známa už niekoľko rokov. Možno ste už zachytili novú receptúru týchto tabliet a to pod označením LONG, ktoré sú špeciálne určené na zvýšenie výdrže.

Ide o perorálne kapsuly, ktoré sú založené tak, ako aj pôvodná verzia, na rastlinných a prírodných zložkách. Ich základom je trojica Tribulus, Maca a Panax Ginseng. Kým prvé dve byliny sú afrodiziaka podporujúce libido, sexuálny apetít a celkovo potenciu, tretiu látku možno nepoznáte. No práve v prípravku LONG má kľúčovú úlohu.

Jedná sa o Ázijský ženšen, ktorého cieľom je upokojenie nervovej sústavy. V kombinácii s ďalšími látkami môže pomôcť oddialiť ejakuláciu a znížiť vnímanie sexuálnej stimulácie. Aj vďaka tomu má potenciál na predĺženie doby pohlavného styku.

Kombinácia OVERENEJ značky a novej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR článok)

Súčasťou zloženia sú potom aj dve dôležité aminokyseliny a to L-Arginín a L-Citrulín. Tie pomáhajú na zvýšenie hladiny oxidu dusnatého. Ide o látku, ktorá má na starosti rozšírenie ciev a teda aj lepšie prekrvenie pohlavného údu. Výsledkom je kvalitnejšia erekcie a pevnejšie stoporenie. To viete udržať dlhšie, čo predĺži aj výdrž.

Bezpečné užívanie a dlhodobé dávkovanie

Účinky eJoy® LONG sú založené na jednoduchom princípe. 30 minút pred pohlavným stykom stačí užiť dve kapsuly, zapiť vodou a potom už len počkať. Efekt by mal pretrvať niekoľko hodín po užití, je to ale veľmi individuálne.

Dávkovanie je možné jednorazovo a iba raz za čas, ale pokojne aj dlhodobo. Tu ukazujú skúsenosti väčšiny mužov, že pravidelné užívanie, pokojne aj 3 či 4 mesiace, má lepší a viditeľnejší efekt. Za deň je možné užiť dve dávky, čiže 4 tablety. Už aj to najmenšie balenie prípravku vám vystačí na 12 dávok, čiže pokojne aj na mesiac.

Dôležitým benefitom produktu je jeho bezpečnosť. Nakoľko sú v eJoy® LONG použité iba prírodné látky, netreba sa obávať žiadnych vážnejších kontraindikácií či vedľajších účinkov. Nehrozia bolesti hlavy, návaly tepla a ani začervenanie v tvári. Viac informácií získate v príbalovom letáku, ktorý je súčasťou každého balenia tabliet.

Diskrétnosť, rýchlosť, jednoduchosť a pohodlie

Prednosťou eJoy® LONG, ktorá prispieva tiež k jeho popularite, je bezproblémový nákup. Prípravok je dostupný bez receptu, nemusíte ísť ani za lekárom kvôli vyšetreniu. Tabletky viete nakúpiť priamo cez www.ejoy.sk, čo je oficiálny eshop značky.

Tu sa dozviete aj všetky detailné informácie, napríklad ohľadom výberu balení, spôsobu dopravy a platby či rýchlosti doručenia. Do 24 hodín od zadania objednávky je eJoy® LONG už na ceste k vám a to v diskrétnom balení. Doručenie môže byť kuriérom priamo k vám na adresu, ako balík na poštu a aj do Zásielkovne pre osobné vyzdvihnutie.

Nenechajte zájsť problémy s nedostatočnou výdržou príliš ďaleko, vyskúšajte eJoy® LONG už dnes. Desiatky tisíc spokojných skúseností sú tou najlepšou reklamou!

Viac o téme: ErekciaPR článok
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9