Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

ČIARY na zápästí PREZRADIA viac, než si myslíte: Toto všetko z nich môžete VYČÍTAŤ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

Zrejme ste si ich už všimli, no odjakživa boli pre vás nepodstatné. Netreba ich podceňovať! Vďaka čiaram na vnútornej strane zápästia sa môžete dozvedieť veľa o sebe a svojom charaktere, budúcnosti a tiež o zdraví.

Veštenie z dlane na základe čiar nie je žiadnou novinkou. No málokto vie, že aj línie na zápästí môžu veľa prezradiť o danej osobe, ako sa píše na positivemed.com. Vďaka nim môžete zistiť informácie týkajúce sa vašej osobnosti i zdravia. Prvé, čo môžete vyčítať, je dlhovekosť ľudského života podľa počtu čiar. Čím viac týchto čiar máte, tým dlhšie by ste mali žiť.

Čítajte tiež: Nenechajte sa OKLAMAŤ: Takto SPOZNÁTE pred nákupom, či ide o BEZPEČNÉ rúško alebo RESPIRÁTOR!

Prvá čiara

Podľa timesofindia.com prvý riadok na zápästí je veľmi dôležitý. Ak máte čiaru jasnú a neprerušovanú, zrejme máte ukážkový životný štýl a žijete zdravo. Budete si i naďalej užívať veľkú fyzickú a duševnú silu. Ak je však táto čiara nejasná a prerušená, potom sa osoba považuje za slabú a neopatrnú a mala by zmeniť svoj životný štýl.

Čiary celkovo hrajú dôležitú úlohu pri predpovedaní zdravotných problémov. Prvý riadok sa líši u mužov a žien. Očakáva sa, že ženy so zakrivenou prvou čiarou pocítia gynekologické problémy a ďalšie problémy spojené s pôrodom. U mužov sa očakáva, že ak majú zakrivenú prvú líniu, budú mať problémy s reprodukciou. Môžu tiež trpieť problémami s močením a prostatou.

ČIARY na zápästí PREZRADIA
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Druhá čiara

Druhá línia predpovedá bohatstvo a finančnú situáciu človeka. Ak má silnú, definovanú, rovnú a neprerušovanú čiaru, potom sa od tejto osoby očakáva finančná prosperita. Od svojich najbližších získa obrovskú finančnú podporu. Celkovo je tento človek úspešný vo svojom živote. 

Tretia čiara

Považuje sa za výnimočnú, nie každý ju má. Máte ju súvislú? Predpovedá, že na okolie máte značný vplyv, či už v osobnom alebo profesijnom živote. 

Štvrtá čiara

Určuje dlhovekosť a plodnosť. Ak paríte k tým, ktorí sa môžu pochváliť touto čiarou, budete mať dlhý život a tiež veľa detí. Máte ju prerušovanú? Žiadne obavy. Stačí, že ju vôbec máte. Jej prítomnosť je signálom toho, že máte kontrolu nad svojim životom a ste odvážny a odhodlaný k pozitívnym zmenám.

Viac o téme: ZdravieZápästieČiary
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9