Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Doprajte si exkluzívnu Veľkú noc: Takto zažijete dokonalé uvoľnenie

Trávte Veľkú noc inak ako obvykle, zrelaxujte sa na masáži.
Trávte Veľkú noc inak ako obvykle, zrelaxujte sa na masáži.

Kto povedal, že musíte byť celé Veľkonočné sviatky doma, byť v strehu a mať pripravené pre šibačov čokoládové zajačiky a vajcia, celé dni vyvárať a piecť zákusky alebo pozerať rok čo rok tie isté rozprávky? Spravte si tohtoročné Veľkonočné sviatky iné ako minulý rok. Jednoducho ujdite a naplánujte si príjemnejšie dni, počas ktorých si dokonalo oddýchnete a nebudete sa stresovať či už prípravami na Veľkú noc.

Aj keď by sa mohlo zdať, že cez Veľkonočné sviatky budú oddychovať aj maséri, nie je to tak vždy. Práve cez tieto sviatky dávajú niektorí maséri zľavy, takže si nielen oddýchnete, ale i ušetríte. Využiť môžete i veľkonočné pobyty v hoteloch, ktoré ponúkajú širokú škálu masáží a rôznych relaxačných terapií.

Práve u hotelov si môžete byť istí, že budú cez sviatky ponúkať svoje služby v podobe relaxačných procedúr. Hotel si môžete vybrať podľa toho, aké masáže ponúkajú. Ak si chcete spraviť dlhší výlet, zájdite si na relaxačný pobyt do zahraničia, napr. do Rakúska, kde na vás čakajú i netradičné terapie. Pozrite si prehľad tých najlepších!

Čokoládová masáž

Vynikajúcim antistresovým výrobkom je čokoláda. Nielen jej konzumáciou sa odbúrava napätie, ale i  exkluzívna celotelová procedúra s vôňou čokolády dokáže zatočiť so stresom. Omladzuje a vyhladzuje pokožku a svaly budú vďaka nej uvoľnené a odpočinuté. Vďaka čokoláde dostane pokožka tela potrebné antioxidanty, aminokyseliny, horčík, vápnik a vitamíny, ktoré vám dodajú energiu. Udržuje ju vo výbornom stave, čo pocítite už po prvej čokoládovej masáži.

Ak vás trápi celulitída, čokoládou sa jej pohotovo zbavíte, keďže svojimi výnimočnými účinkami dokáže formovať postavu. Nemá pozitívne účinky len na pokožku tela. Zlepšuje krvný obeh, posilňuje cievne steny a čo je najdôležitejšie, vytvára endorfíny - hormóny šťastia. Zlepšuje náladu a pôsobí veľmi relaxačne, preto je vhodná hlavne na odstránenie depresie a stresu. Za 75-minútovú masáž zaplatíte približne 42 eur.

Himalájska masáž lávovými kameňmi

Pri tejto terapii sa používajú panenské kokosové oleje a ručná masáž, ktorá má v spojení s horúcimi kameňmi (40 - 65°C) vysoký terapeutický a relaxačný účinok. Je to jedna z najúčinnejších a najluxusnejších masáží a je výborná hlavne pre tých, ktorí sú pod stálym tlakom a majú dlhodobé zdravotné a psychické problémy. Ak máte problémy s bolesťami chrbta a kĺbov, je táto masáž pre vás priam stvorená.

Teplo z kameňov sa dostáva postupne do hĺbky organizmu. Prehrieva ho a blahodárne pôsobí na krvný obeh, bunkový metabolizmus a prekrvuje pokožku na miestach pôsobenia. Kamene odstraňujú bolesť v svaloch, napomáhajú k detoxikácii, odbúravajú stres a nespavosť, znižujú problémy s trávením a pocit studených nôh. Za hodinu tejto masáže zaplatíte približne 50 eur.

Havajská masáž LOMI - LOMI

Jedinečnou terapiou proti stresu a vyčerpaniu je Havajská masáž LOMI – LOMI, počas ktorej vás masér zbavuje bolesti na tele i duši a snaží sa o to, aby medzi nimi zavládla rovnováha. Ide o veľmi známu masáž hlavne na Havajských ostrovoch, pričom u nás je to novinka. 

Dlhými súvislými ťahmi predlaktím pozdĺž chrbtice a na zadnej časti dolných končatín sa naťahujú skrátené svaly. Využívajú sa i špeciálne hmaty, ktoré uvoľňujú oblasť lopatiek a krčnej chrbtice. Po premasírovaní chrbta vám masér pomasíruje i dolné končatiny, ruky, ši ju a hlavu.

Havajská masáž prináša množstvo zdravotných výhod -  stimuluje krvný obeh, harmonizuje organizmus, odstraňuje svalovú bolesť a napätie, detoxikuje organizmus, pomáha znižovať opuchy dolných končatín a uvoľňuje kĺbové spojenia. Je výborná pri bolestiach pohybového aparátu. Za 45-minútovú masáž zaplatíte 25 eur.

Ďalšie výborné masáže

Masáž diamantmi, perlami alebo zlatom - Táto masáž patrí medzi najmodernejšie a najluxusnejšie, pri ktorých sa využívajú tie najlepšie kozmetické krémy či peelingy s časticami zlata, perál či diamantov. Má okysličujúce a protistárnuce účinky a detoxikuje a regeneruje epidermu pokožky. Keďže ide o najexkluzívnejšiu masáž, budete musieť siahnuť hlbšie do vrecka. Za hodinu masáže zaplatíte min. 100 eur.

Jogurtová masáž - Pri tejto masáži sa využíva jogurt, ktorý má pozitívny vplyv na pokožku. Hydratuje a vyhladzuje telo, detoxikuje organizmus a pomáha pri liečení drobných rán. Je ideálny na suchú a citlivú pokožku. Za 25-minútovú jogurtovú masáž zaplatíte približne 17 eur.

Masáž bylinnými vrecúškami - Kombinácia aróma olejov, kokosový a sezamový olej a kombinácia santalového dreva, jazmínu a bylinného vrecúška vaše telo príjemne uvoľní. Masér vás svojimi hmatmi zbaví bolesti chrbta a vaše telo i duša sa uvoľní. Využívajú sa bylinné mešce, naplnené zmesou bylín, ktoré sú nahrievané v pare a prikladajú sa na telo. Táto masáž patrí medzi detoxikačné masáže, pri ktorej sa dokonalo uvoľníte. Za 25-minútovú bylinnú masáž zaplatíte okolo 17 eur.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9