Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mýtus o pizzi vyvrátený: Tento muž ju jedol 30 dní, výsledok je ohromný!

Matt McClellan schudol vďaka pizzi a pravidelnému cvičeniu za 30 dní až 11 kíl!
Matt McClellan schudol vďaka pizzi a pravidelnému cvičeniu za 30 dní až 11 kíl! (Zdroj: profimedia.sk)

Mnohí ju majú radi, pritom škodí postave! Pizza so šunkou a roztečeným syrom je obľúbenou pochúťkou, no každý vie, že nepatrí práve medzi najzdravšie potraviny. Preto vás zrejme šokuje príbeh muža, ktorý tento mýtus zboril!

"Musíme zmeniť imidž pizze z nezdravého jedla na zdravú výživu," tvrdí 33-ročný Matt McClellan. "Jedol som ju na raňajky, obed a večeru a schudol som," začína svoj príbeh mladý muž, ktorý sa dal na neobvyklú diétu.

Pizza sa stala jeho každodenným jedlom, pomocou ktorého sa zbavil niekoľkých kíl. Ako je to možné?

Majiteľ reštaurácie si vymyslel zaujímavý spôsob stravovania, od ktorého si sľuboval úbytok kilogramov i tuku a tým aj spevnenie postavy. Počas 30 dní jedol iba pizzu. Mnohí si ju pritom doprajú len raz za čas kvôli kalorickej nutričnej hodnote, ktorá nie je práve najmenšia. Matt však touto svojou diétou spravil doslova ošiaľ. Je dôkazom, že schudnúť sa dá aj z tejto pochúťky!

 


Samozrejme, nič nie je zadarmo. Jedával zdravšiu variantu, vďaka čomu doplnil telo o živiny, ktoré potreboval: vápnik a bielkoviny získal z mozzarelly, vitamín C a lykopén ako ochrana pred rakovinou z paradajkovej omáčky a sacharidy z kôry.

Aj keď sa stravoval len pizzou, nezjedol zakaždým celú krabičku. Každé tri hodiny si dal len jeden kúsok. Jedenásť kíl za 30 dní však nezhodil len vďaka tomu. Môže za to i vášeň k fitness. V posilňovni trávil každý deň vždy jednu hodinu. Aj to prispelo k vynikajúcim výsledkom. Jeho cholesterol mu klesol o 86 bodov, krvný tlak o 10 % a tiež telesný tuk! Samozrejme, pizzovú diétu dodržiaval pod dohľadom lekárov a dietológov.

Čítajte tiež: Dal si na ruku zubnú pastu a obviazal obväzom: Výsledok vás zarazí!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9