Dal si na ruku zubnú pastu a obviazal obväzom: Výsledok vás zarazí!

Mladý muž si dal zubnú pastu na ruku, ktorú si následne obviazal obväzom.
Zdroj: thinkstock.com
2017-03-22 21:45:00

Zubná pasta je každodenným pomocníkom pri umývaní zubov. Vďaka nej si perfektne vyčistíme chrup a dbáme tak o zdravie ústnej dutiny. Mnohým však pomohla napr. aj pri vysušení vyrážok. Dokáže však vyriešiť ďalší problém, o čom ste ani len netušili!

Občas sa stane, že si nedáme väčší pozor a svojou nešikovnosťou sa buchneme o roh stola alebo o niečo zakopneme. Nastupuje silná bolesť, ktorá však po chvíli zmizne. Zatiaľ čo o hodinu si už na túto situáciu ani nespomenieme, telo si to pamätá! Obvykle dá o tom vedieť vo forme nepeknej modriny, ktorá pri dotyku bolí.

Z estetického hľadiska nevyzerá práve najlepšie a môže hýriť rôznymi farbami. Hlavne, ak sa nachádza na viditeľnom mieste na tele a každý si ju všimne. Trvá niekoľko dní až úplne zmizne. Čo však robiť, ak sa chystáte niekam do spoločnosti a budete mať odhalenú časť tela, ktorú zdobí veľká modrina?


Odzvonilo plavkám? Pravda o tom, či je hore i dole bez bezpečným trendom!


Dobrá nielen na chrup

Našťastie, je tu účinné riešenie! Práve tento problém údajne vyrieši pomocník, ktorý denne používame na čistenie zubov. Poradí si s tým obyčajná zubná pasta! Nielenže chráni pred zubným kazom a stará sa o našu ústnu hygienu, má aj pozitívne účinky na kožu, na ktorej sa vytvorila modrina.  

Všetko, čo musíte spraviť je len zmiešať zubnú pastu s trochou vody a zmes naniesť na modrinu. Následne si miesto obviažte obväzom alebo gázou. Nechajte tak celú noc a ráno odstráňte. Je to neuveriteľné, no zubná pasta začne pôsobiť, zatiaľ čo vy budete sladko spať. Poradí si so sfarbením a opuchom, ktoré zmiznú rýchlejšie a tiež upokojuje zápal. Po modrine nebudú ani stopy!

Čítajte tiež: Tetovanie nie je len obrázok: Zlá správa, ktorá všetkým otvorí oči!

2017-03-22 21:45:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia