Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neskutočné, akú silu má sladký nápoj: Toto urobili litre koly s jej telom!

Nepreháňajte to s pitím kolových nápojov, môžu ohroziť vaše zdravie.
Nepreháňajte to s pitím kolových nápojov, môžu ohroziť vaše zdravie. (Zdroj: thinkstock.com)

Štyridsaťjedenročná trojnásobná mama z Portsmouthu sa bojí o svoj život. Ohrozuje ju však niečo, čo bežné pijú milióny ľudí na svete. No na rozdiel od nej, si toho doprajú v menšom množstve. Kathy O´Sullivanová miluje kolové nápoje, ktoré jej ničia telo!

Vyžiadal si voju daň

Raz za čas podľahnúť osviežujúcej a sladkej chuti koly - na tom nie je nič zlé. Navyše, neohrozí to naše zdravie. Trojnásobná mama si tiež zamilovala chuť tohto nápoja, no prešlo to až do extrému! Dnes je na ňom závislá a nedokáže sa ho vzdať. Denne vypije až neuveriteľných 6 litrov koly a prijme 2 400 kalórií. Takto žije už niekoľko rokov, preto bolo len otázkou času, kedy sa tento nezdravý návyk odrazí na jej zdraví. Bohužiaľ, netrvalo dlho a vyžiadal si svoju daň!

Pre chudokrvnosť vyvolanú nekontrolovateľným pitím šumivého nápoja už mala tri krvné transfúzie. To však nie je všetko! Na prvý pohľad neškodný nápoj ju pripravil o tri zuby. Jej zubár ju upozornil na zlý stav chrupu, ako píše dailymail.co.uk. Zuby má kvôli svojej závislosti zafarbené a sklovinu úplne zničenú cukrom. Preto jej odporučil, že ak nevie prestať s pitím koly, nech používa aspoň slamku, čím sa jej zuby dostanú do menšieho kontaktu so sladkým nápojom. Kathy ho však neposlúchla. Tak si jednoducho nevie vychutnať nápoj, preto to so slamkou ihneď vzdala. Tak ako aj zlyhala snaha prejsť na diétnu verziu koly.


Zázračný bod na tele: Stlačte ho na 1 minútu a začnú sa diať úžasné veci!


Zabije ju závislosť..?

Trojnásobná matka si uvedomuje, ako ju  ničí táto závislosť. Je si vedomá toho, že má problém, ktorý treba ihneď riešiť. Už niekoľkokrát sa pokúšala stopnúť pitie koly, no nikdy dlho nevydržala. Zakaždým ju po pár hodinách bez koly zrazu oblial studený pot a celá sa triasla, čo boli normálne abstinenčné príznaky. Jej telo si už jednoducho zvyklo na 163 lyžičiek cukru na deň! Takto žila už takmer tri desiatky rokov, s pitím koly totiž začínala už v trinástich rokoch.

Dnes chce Kathy upozorniť ostatných na túto "vášeň", ktorá im môže zničiť zdravie a ovládnuť život. Lekári podľa nej údajne neberú závislosť na kole úplne vážne a nevedia jej pomôcť. Nahradiť bublinkový nápoj vodou je jednoducho nereálne, ako aj kofeínovými tabletkami, ktoré jej predpísala všeobecná lekárka. Podľa jej slov, ak by bola závislá od drog alebo alkoholu, dostalo by sa jej vhodnej pomoci.

Veľké nádeje však vkladá do hypnózy. Dúfa, že ju konečne zbaví závislosti. Ak nie, je dosť možné, že ju nakoniec zabije...

Čítajte tiež: Jedzte tieto raňajky každý deň po zobudení: Tuk vám z tela doslova zmizne!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9