Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľký HOROSKOP ZDRAVIA na rok 2021: Ktoré ZNAMENIA by si mali dávať zvýšený POZOR!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: gettyimages.com)

Hoci väčšinu máme vo svojich rukách, predsa len niečo je vo hviezdach! Ako budeme na tom po zdravotnej stránke v roku 2021? Tento rok bol pre ľudský organizmus doslova zaťažkávajúcou skúškou. Zmení sa niečo v novom roku?

Pozrite sa, čo čaká jednotlivé znamenia v roku 2021 podľa astroved.com

Baran

Barani budú v novom roku čeliť viacerým výzvam. Pravdepodobne budú vystresovaní a vyčerpaní z dôvodu prepracovania, ktoré môže spôsobiť určité zdravotné komplikácie. Mali by si dávať pozor na análne problémy a bolesti chrbta, ktoré môže vyvolať dlhé sedenie za pracovným stolom. Hrozia aj črevné problémy a ťažkosti spojené s trávením, čo bude mať na svedomí konzumácia nezdravých jedál. Dávajte si pozor na svoje zdravie, dodržiavajte zdravé stravovacie návyky a cvičte denne jogu a meditácie. Vďaka tomu nebudete trpieť dlhodobými chorobami, alebo, ak sa už vyskytnú, rýchlejšie ich prekonáte. 

Čítajte tiež: Vianočný DRINK, ktorý dokáže VIAC než len povzbudiť: OCHRANNÝ štít proti CHOROBE! 

Býk

Začiatok roka sa začne veľmi dobre. Vaše telo bude plné energie a myseľ zase plná optimizmu. Neskôr sa však môže zvýšiť náchylnosť na choroby. Buďte opatrní, pokiaľ ide o stravu a konzumujte len čerstvé jedlá. Prvý štvrťrok bude fyzicky ťažší, avšak apríl a máj prinesie zlepšenie vášho celkového zdravia. 

Blíženci

Nový rok bude mierne komplikovaný, čo sa týka zdravia. Hrozia zdravotné problémy súvisiace s krvou. Dbajte na stravovacie návyky a životný štýl a vyhýbajte sa konzumácii nezdravého jedla, keďže to môže urýchliť zdravotné problémy. Starajte sa o svoje oči, žalúdok a doprajte si hlavne dostatok spánku. Každý deň cvičte jogu a meditáciu, čo vám môže pomôcť vyhnúť sa psychickému stresu. Nenechajte sa emočne rozrušiť vzostupmi a pádmi vo svojom živote. Zhlboka sa nadýchnite a buďte trpezliví!

Rak

Buďte ostražití čo sa týka svojho zdravotného stavu. V priebehu roka vás môže prekvapiť niekoľko neočakávaných zdravotných problémov. Prvý štvrťrok bude pre vás skúškou, treba byť opatrní, čo sa týka stravovacích návykov. Ak máte zdravotné ťažkosti, poraďte sa so svojím lekárom, keďže to môže mať vplyv na vašu rodinu a profesionálny život. Od 15. do 20. novembra 2021 by sa vaše zdravie malo pomaly zlepšovať. Vyhýbajte sa nezdravým, veľmi korenistým a mastným jedlám a poriadne sa vyspite a zacvičte si. 

Veľký HOROSKOP ZDRAVIA na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Lev

Prevencia je lepšia ako liečba. Toto by malo byť heslom pre všetkých Levov v roku 2021. Je pravdepodobnosť vzniku zdravotných problémov súvisiacich so žalúdkom a obličkami. Môžu sa vyskytnúť aj niektoré problémy s očami a ťažkosti spojené s rukou či zápästím. Tí, ktorí už majú ochorenie žalúdka alebo obličiek, by mali byť opatrnejší. Našťastie, vyrieši to zvýšená starostlivosť o svoje zdravie, vďaka čomu môžu byť problémy len dočasné a nebudú mať trvalý charakter. 

Panna

Začiatok roka bude priaznivý. Žiadne výrazné problémy nebudete mať, psychicky i fyzicky budete zdraví. Od apríla do polovice septembra sa to však môže zmeniť a hrozí výskyt niektorých zdravotných problémov. Koncom roka sa to zmení a zase bude všetko v poriadku. Dajte sa na jogu a meditáciu a zdravú stravu. Pozor na diabetické komplikácie a taktiež na infekcie močových ciest. V menšej miere môžete mať problémy s trávením a kyslosťou. 

Váhy

Tešte sa! Je menšia šanca, že vás v priebehu roka chytia vážnejšie zdravotné ťažkosti. Môžete zápasiť len s niektorými menšími problémami, ako je žalúdočná nevoľnosť alebo ochorenia ústnej dutiny z dôvodu nedodržiavania ústnej hygieny. Vyvarujte sa konzumácie príliš zatuchnutého alebo studeného jedla priamo z chladničky a tiež sa neprejedajte. Menšie zdravotné problémy zaženiete dostatočným fyzickým pohybom. Snažte sa o to, aby vaše telo i myseľ boli fit. 

Škorpión

Hoci by vaše zdravie malo byť celkovo v poriadku, môžu sa vyskytnúť nejaké zdravotné problémy. Pridajte do svojho jedálnička zdravú stravu, cvičte a dobre sa vyspite. Nejaké zdravotné problémy vás môžu prekvapiť v prvej polovici roka, potom by sa to malo zlepšiť. Môžete trpieť psychickým vypätím, no pomôcť vám môžu meditácie a cvičenie jogy. Tak prekonáte akýkoľvek stres a napätie. 

Strelec

Menšie ťažkosti sa môžu vyskytnúť, no ak budete obozretní a budete si dávať pozor, nehrozia vážne problémy. Pozor na psychický stres, poranenie nôh a taktiež na nedostatok spánku. Niektorí môžu byť náchylní na kašeľ, prechladnutie alebo dýchacie ťažkosti, ako je astma alebo bronchitída. Stavte na horúcu vodu s citrónom a zázvorom a inhalujte horúcu vodnú paru s eukalyptom. Dýchacie a rôzne relaxačné cvičenia vám môžu poskytnúť úľavu od porúch spánku a psychického stresu. 

Veľký HOROSKOP ZDRAVIA na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Kozorožec

Očakávajte pozitívne účinky v mnohých aspektoch svojho života, najmä v oblasti zdravia. Ak ste predtým trpeli zdravotnými problémami alebo chronickými chorobami, tento rok sa vám uľaví. Pozitívny bude vás duševný stav a budete sa cítiť dobre vo svojej koži. Na začiatku roka sa môžu vyskytnúť menšie zdravotné problémy, no zvyšok roka bude prebiehať hladko. Myslite na prevenciu! 

Vodnári

Pozor na obdobie medzi aprílom a septembrom! Môžu sa vyskytnúť ťažkosti so žalúdkom, kolenami a kĺbmi či problémy s dýchaním. Starajte sa o svoje telo výberom zdravých potravín a spánkom, ktorý bude trvať minimálne 7 hodín. Pridajte do jedálnička množstvo listovej zelenej zeleniny. Inak sa môže stať, že kvôli chorobe nebudete schopní pracovať. Ignorovanie spočiatku menšieho problému môže v budúcnosti spôsobiť problémy väčších rozmerov. 

Ryby

Pre ryby to bude priemerný rok. Nebudete úplne bez stresu a starostí, stanete sa zraniteľnejšími voči niektorým chorobám a komplikáciám, ako sú problémy s kolenami, srdcové problémy a pod. Dajte si pozor na svoju stravu, cvičenie a dostatok spánku. Dajte si skontrolovať hladinu cholesterolu a v prípade potreby vyhľadajte lekára. Neberte tento rok, čo sa týka zdravia, na ľahkú váhu. Ak budete ochorenie ignorovať, môže dôjsť k chronickému stavu. 

Viac o téme: ZdravieHoroskopRok 2021
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9