Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Muž sa vyhol operácii kolenného kĺbu: Toto ho zachránilo!

Bolesť kolena vie človeka vyradiť z každodenných činností.
Bolesť kolena vie človeka vyradiť z každodenných činností. (Zdroj: profimedia.sk)

Prudké až pálivé bolesti. Spočiatku sa objavujú pri záťaži, no po dlhšom čase neprestávajú ani v pokoji. Nie je to nič príjemné a častokrát je potrebná návšteva lekára, ktorá sa nakoniec môže skončiť ortieľom: operácia kĺbu! Štyridsaťštyriročného muža to však minulo.


Pichľavá bolesť v oblasti kolien dokáže človeka vyradiť z každodenných činností. Nedokáže sa na nič sústrediť a tuší, že sa stane to najhoršie.. Obzvlášť, ak tento zdravotný problém neprestáva už dlhšie obdobie a ozýva sa aj vtedy, keď je pacient v pokoji. Návštevy lekára sa vtedy človek nevyhne. Čakalo to aj na 44-ročného muža Tuzlak Elvira D., ktorý už dlhšie obdobie pokrivkával a trápili ho boľavé kolená. V práci totiž stále stojí, čo predstavuje veľkú záťaž pre kolená. Utekal do ambulancie svojho lekára, kde bol výsledok vyšetrenia jednoznačný. Operácia kolenného kĺbu, ak chce ešte niekedy stáť na vlastných nohách!

Zmes dvoch surovín ako liek

Nakoniec to však dopadlo úplne inak. Dnes je muž zdravý a užíva si športovanie bez akýchkoľvek bolestí. Pritom nešiel pod nôž! Údajne mu pomohli dve jednoduché suroviny, ktoré nájde každý v kuchyni. Ani on o nich nevedel, povedala mu o nich staršia pani, ktorá prisahala na účinok tohto lieku. Bolo to veľmi jednoduché. Liek pozostáva z dvoch ingrediencií - stačí zmiešať 3 šálky jablčného octu a 1 šálku soli. Jablčný ocot je známy svojimi protizápalovými účinkami. Dôležité však je, vybrať si ten najkvalitnejší.

Následne treba namočiť kus látky alebo gázu do tejto zmesi a zabaliť ňou koleno. Nechajte tak celú noc. Muž túto metódu používal každý deň a po týždni zrazu bolesť zmizla! Kolená sa mu zotavili akoby šibnutím čarovného prútika. Našiel prirodzené riešenie, ako sa zbaviť bolestí a vyhol sa operácii.

Keď je operácia vykúpením z bolesti

Pohyb bez kolien by nebol možný. Sú jednými z najdôležitejších kĺbov v ľudskom tele, pretože podporujú správne držanie tela a podporujú pohyby nôh. Bez nich by sme nemohli chodiť, behať, skákať alebo stáť. Bohužiaľ, čas plynie a čím je človek starší, tým má opotrebovanejšie kĺby a súčasne zvýšené riziko, že raz bude nutné ich vymeniť. Aj keď sa mnohí boja operácie a radšej by zvolili iné riešenie, ako v prípade spomínaného muža, často je operácia vykúpením z neústupnej bolesti a odriekania. Po nej sa aktívny život pacienta nekončí, ba práve naopak. Život bez bolesti stojí za to!

Čítajte tiež: Zákaz jedla pred spaním? Máme pre vás dobrú správu!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9