Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vianočný STROMČEK môže odhaliť vašu OSOBNOSŤ: Zdobenie PREZRADÍ viac, ako si myslíte!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: gettyimages.com)

Hovorí sa, že ľudia, ktorí zdobia vianočný stromček skôr ako ostatní, bývajú šťastnejší. No vedeli ste, že to, ako ho ozdobíte, veľa napovie o vašej osobnosti?

Jednofarebné gule, alebo viac farieb. Menej ozdôb, zato viac svetielok. Vysoký až po strop, alebo naopak minimalistický. Každému sa páči niečo iné, týka sa to aj vianočného stromčeka. Ako sa uvádza na brightside.me, zaujímavosťou je, že tak, ako ho vyzdobíte, povie všeličo o vašich osobnostných črtách. Ste pokojný, skromýí, či veľmi spoločenský? Ak sa chcete niečo zaujímavé o sebe dozvedieť, pozrite si obrázok nižšie a vyberte si stromček, ktorý sa vám najviac páči!

FOTO: screenshot brightside.me
Zobraziť galériu (3)
FOTO: screenshot brightside.me  (Zdroj: screenshot brightside.me)

1. Jednotematický

Ak ste na tomto obrázku spoznali svoj vianočný stromček, môže to znamenať, že ste dosť konzervatívny človek. Ste si istý sami sebou a presne viete, čo potrebujete. Nie je pre vás ľahké opustiť svoju komfortnú zónu a vyskúšať nezvyčajné alebo nové veci. Ste spoľahlivý človek, ktorý je pripravený podporiť ostatných. Máte radi pravidlá a vždy sa ich snažte dodržiavať. Ste spokojnejší, ak je vo vašom živote všetko jasné, plánujete si každú minútu a nemáte radi spontánne nápady.

Čítajte tiež: Odteraz už ODPAD z ananásu nezahodíte: ZNIČÍ črevné PARAZITY a vybuduje vám IMUNITU!

2. Jedinečný

Dávate prednosť tomu, aby váš vianočný stromček mal akúkoľvek inú farbu ako zelenú? Pravdepodobne radi vyčnievate z davu a idete svojou vlastnou cestou. Bývate hlučný a často porušujete pravidlá. Ste odvážny človek, ktorý vždy smeroval k najvyšším cieľom. Sebavyjadrenie a osobný priestor pre vás znamenajú veľa. Hľadáte uznanie a dokážete ukázať svoju silu. Ste vždy otvorený všetkému novému a ste pripravený experimentovať. Ťažkostí sa nezľaknete a dokážete sa s nimi vyrovnať vďaka svojej vytrvalosti.

3. Z každého rožka troška

Takto ozdobený vianočný stromček môže naznačovať, že ste nekonzistentná osoba. Svoje plány často meníte, ťažko sa rozhodujete. Na druhej strane ľahko nachádzate kompromisy a snažíte sa, aby boli všetci spokojní. Často premýšľate o tom, či sú vaše činy správne a na základe toho robíte dlhodobé rozhodnutia. Všetko starostlivo zvažujete a zisťujete, aké sú pre aj proti v každej situácii.

Vianočný STROMČEK môže odhaliť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

4. Vysvietený

Vaša láska k svetielkam ukazuje, že ste jasný, nezávislý človek. Užívate si svoju individualitu a snažíte sa byť v centre pozornosti. Názory iných vám nič nehovoria. Vaša osobná skúsenosť je však vašim hlavným radcom a jediným zdrojom vedomostí. Snažíte sa spestrovať si život a často prijímate pozvania na večierky a stretnutia. Ste spoločenský človek, ktorý rád trávi čas v často hlučnej spoločnosti iných. Ľahko si vytvárate priateľstvá.

5. Mix všetkého

Ak váš vianočný stromček vyzerá takto, môže to znamenať, že radi snívate a niekedy konáte neuvážene. Ste otvorený všetkým príležitostiam, ktoré vám život ponúka. No kvôli mnohým činnostiam, ktoré robíte a nápadom, ktoré máte, občas nedokončíte to, čo máte rozrobené a pustíte sa do ďalšej činnosti. Dokážete sa prispôsobiť meniacim sa podmienkam a vždy nájdete východisko z akejkoľvek situácie. Ľudia sa na vás obracajú v neľahkých situáciách, pretože vedia, že urobíte všetko preto, aby ste im pomohli.

6. Minimalistický

Keď preferuje malý stromček, je možné, že nemáte radi prekvapenia a zmeny vo svojom živote. Ste skromný a pokojný. Nesnažíte sa na seba pútať pozornosť, nepotrebujete to. Vážite si to, čo máte, a nesnažíte sa zapôsobiť na ľudí za každú cenu. Myslíte si, že človek by mal byť sám sebou bez falošného prikrášľovania. Stojíte pevne na zemi a viete, čo chcete.

Viac o téme: Vianočný stromčekZdraviePovaha
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9