Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

HOROSKOP zdravia na NOVEMBER 2022: U týchto ZNAMENÍ hrozia problémy so ŽALÚDKOM

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: gettyimages.com)

Čo hviezdy predpovedajú v tomto chladnom a jesennom mesiaci? November by mohol u mnohých priniesť prílev novej energie a optimizmu. Iní by mali byť v strehu, keďže ich zdravie by mohlo byť podlomené.

Horoskop podľa healthshots.com

Baran

Vaša fyzická zdatnosť môže byť v prvom polroku tohto mesiaca znepokojujúca, keďže môžete trpieť očnými problémami. Stres a hypertenzia môžu zase spôsobiť bolesti hlavy. Cvičenie, meditácie alebo joga pomôžu upokojiť vašu myseľ.

V druhej polovici mesiaca by vám hviezdy mali dodať energiu na zlepšenie fyzických a psychických síl. V tomto období budete optimistickejší a pozitivita sa vás bude držať ako kliešť. Venujte sa športovej aktivite a zlepšite svoju svalovú silu a fyzickú výdrž. Motivácia je pre vás veľmi dôležitá, aby ste sa zbavili zlých návykov, ktoré vás už dlho prenasledujú. Koniec mesiaca môže priniesť menšie zdravotné problémy, ktorým sa však dá ľahko čeliť.

Býk

Býk by mal mať dobré zdravie a úsmev ho bude sprevádzať na každom kroku. Budú nabití toľkou energiou, že stres a vypätie u nich nemajú šancu. Udržte si pozitívny prístup a buďte smelí a odvážni, keď narazíte na ťažkosti v živote. Doprajte si trochu času na oddych a relax. Naučte sa vypúšťať "paru" v malých dávkach.

Blíženci

Uistite sa, že vaše úsilie a tvrdá práca prinesú v blízkej dobe hmatateľné výsledky. Zbavte sa nedorozumení vo vzťahoch a navodzujte okolo seba pocit pozitivity. Aj v tomto mesiaci budete mať dostatok času na oddych a relax. Pre väčšinu z vás boli uplynulé mesiace plné napätia. Buďte pripravení na veľké zmeny v priebehu roka a buďte opatrní, tento prístup vám ušetrí čas a energiu.

HOROSKOP zdravia na NOVEMBER
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Tento mesiac bude mať vaše fyzické zdravie veľa vzostupov a pádov. Mali by ste byť aktívnejší ako v predchádzajúcom období. Neunavujte sa príliš obmedzenou stravou a nadmerným cvičením, môže to mať opačný účinok. Venujte čas duchovným aktivitám, čo prinesie vášmu telu pokoj a hormóniu a porozumiete tak svojim skutočnum fyzickým a duševným potrebám.

Rak

Väčšinu mesiaca budete plní energie a bez veľkých zdravotných problémov. Napriek tomu vám odporúčame, aby ste zostali aktívni a venovali sa nejakému športu, aby ste sa na toto obdobie udržali v kondícii. Hviezdy by vám v poslednej časti mesiaca mali priniesť množstvo novej energie. Využite to konštruktívne na pozitívne činy v živote. Doprajte si však trochu voľna. V druhej polovici mesiaca sa budete venovať umeleckým záujmom, ktoré by vám mali dodať vnútornú silu a pocit zadosťučinenia. Sledujte viac to, čo vložíte do úst. 

Lev

Levy by mali mať dobré zdravie, hoci občasné menšie zdravotné problémy nemožno úplne vylúčiť. Väčšina z vás by však bola nabitá množstvom energie, vďaka ktorej prežijete celý mesiac. Vaša fyzická stránka bude v celej svojej kráse, aj keď duševná sila môže občas zakolísať. Nenamáhajte sa príliš. Neskôr by to malo vážne následky.

Hviezdy vás budú lákať na dobré jedlo a víno, nedoprajte si to však pravidelne. Sledujte svoju stravu a vyhýbajte sa mastným a sladkým jedlám. Udržujte sa v pohybe, kedykoľvek budete cítiť potrebu. Neváhajte si vziať voľno na zábavu.

Panna

Približne od začiatku do polovice mesiaca bude úroveň energie a vaša výdrž skvelá. Vysoká hladina energie počas tohto obdobia vás môže zlákať k pôžitkárstvu, držte sa ďalej od týchto pokušení. Zamerajte svoju energiu na konštruktívne ciele. Vybudujte okolo seba pevné základy, aby vaša budúcnosť zostala nedotknutá.

Držte sa športu, aby ste si udržali svoje zdravie. Vyhnite sa zlým stravovacím návykom, zmeňte svoje stravovacie plány a vstúpte do detoxikačného programu pre lepšiu vitalitu a zdravie. Občas sa môžu vyskytnúť problémy súvisiace s trávením a nervovým systémom. Druhá polovica mesiaca bude pre mnohých únavná. Budete mať pocit, že vám chýba čas, potrebný na oddych a relax. 

HOROSKOP zdravia na NOVEMBER
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Váhy

Očakávajte zaťaženie, ktoré by vám mohlo zobrať viac energie, no zdravie vás neopustí, ako aj skvelá nálada. Očakávajte nový pocit elánu, dynamiky a optimizmu. Najvyšší čas dokopať sa k zásadným zmenám životného štýlu, ktoré budú mať pozitívny vplyv na vašu celkovú osobnosť a zdravie. Urobte si čas na  fyzické cvičenie pre svoje telo. Aj stravu by ste mali prehodnotiť, potrebujete zostať bdelí a vitálni. Niektorí z vás nájdu v sebe silu a prestanú s pitím alkoholu a fajčením.

Škorpión

Váš celkový zdravotný stav sa posilní. Uistite sa, že máte na tanieri jedlo, ktoré podporí váš imunitný systém. Niektorí z vás si môžu prejsť nervovým zrútením. Udržujte svoju morálku na vysokej úrovni, pretože to pomôže zlepšiť vašu fyzickú a duševnú pohodu z dlhodobého hľadiska. Vyhnite sa fajčeniu, pitiu a nadmernému jedeniu. Môžu mať dlhodobé účinky na vaše celkové zdravie. Pozor na pesimizmus, ktorý vás môže prepadnúť. Lepší stravovací plán a vitamínové či minerálne doplnky výživy by mohli zvýšiť vašu energiu. 

Strelec

Prílev energie a nadšenia do života! K tomu celkový rast a rozvoj vo všetkých oblastiach. Na prvý pohľad vyzerá november ako ideálny mesiac pre Strelcov. Pozor však na únavu a vyčerpanosť. Dôležité je, aby ste na seba netlačili a poznali svoje fyzické hranice. Ak sa budete držať optimizmu, posunie vás v živote ďalej, ako si myslíte! Zdravá strava je alfou a omegou a taktiež pravidelná relaxácia, aby ste mali energiu do práce. Ak to dodržíte, očakávajte stabilitu vo svojom zdraví a pohode. 

HOROSKOP zdravia na NOVEMBER
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Kozorožec

Vaša celková pohoda z hľadiska fyzického a duševného zdravia bude na vrchole. Svoje zdravie a návyky dokážete zvládnuť a mať pod kontrolou ako nikdy predtým. Vaša citlivá a asertívna povaha však môže spôsobiť zmätok v zdraví a spôsobiť intenzívnu únavu a otupenosť. Zachovajte pokoj, aby ste sa vyhli zbytočným zdravotným komplikáciám. Doprajte si dostatok odpočinku a udržujte si väčší odstup od práce. Dobite si baterky vždy, keď budete mať príležitosť. Nasmerujte svoju energiu smerom k pozitívnej oblasti. Týmto spôsobom budete môcť využiť svoj potenciál, čo vedie k celkovej pohode. Nenúťte sa však do prílišnej fyzickej záťaže, pretože to môže mať neskôr vážne zdravotné následky.

Vodnár

Ak pracujete príliš tvrdo, trochu spomaľte. Na konci dňa bude trpieť vaše vnútro. Veľa zmien na vás čaká, prijmite ich s ľahkosťou, ale opatrne. Buďte pripravení im čeliť. Planetárna zostava na tento mesiac sa postará o to, aby ste zostali fit počas celého mesiaca. Pravdepodobne zmeníte svoje stravovanie a cvičebný režim, ale k lepšiemu. Prvá polovica mesiaca môže priniesť menšie problémy týkajúce sa zdravia, zatiaľ čo druhá časť bude bez problémov. Vaše duševné zdravie bude stabilnejšie, hoci fyzická stránka by sa mohla stretnúť s občasným stresom a vypätím.

Niektorí Vodnári sú náchylní na nervové poruchy a choroby súvisiace s končatinami. Dobrý odpočinok, relax a rekreačné rozptýlenie by vám mohlo pomôcť. Uistite sa, že sa viac zameriavate na tekutiny a biopotraviny, namiesto spracovaných a mastných jedál. Pozor črevné poruchy, ktoré môžu spôsobiť zmätok.

Ryby

Vo vašom živote prevláda optimizmus. Buďte však opatrní, aby vám na nervy neliezlo príliš veľa sebavedomia. Nasmerujte svoju vnútornú energiu na niečo konštruktívne a humanitárne. Zrejme budete veľa cestovať. Venujte preto osobitnú pozornosť svojmu zdraviu, neprepadnite zlým stravovacím návykom počas ciest, inak to povedie k zdravotným koémplikáciám, únave a iným problémom. V polovici mesiaca vás prekvapia choroby súvisiace so žalúdkom. Môžete sa stať obeťou stresu v dôsledku problémov s krvným tlakom. Je veľká pravdepodobnosť, že tento mesiac miniete veľa peňazí na zdravie. Ryby si musia dávať pozor na žalúdočné a nervové poruchy. Neprepracujte sa a neprepadajte stresu a vypätiu života.  Jedzte vyváženú stravu a dostatok tekutín a zostaňte hydratovaní. Pravidelne cvičte jogu.

Viac o téme: ZdravieHoroskop
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9