Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ako zastaviť CHRÁPANIE v priebehu pár SEKÚND: TRIK, vďaka ktorému sa konečne VYSPÍTE

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

Ovplyvňuje kvalitu celkového života. A to nie len samotného chrápajúceho, ale aj jeho partnera, ktorý chrápanie znáša ako „poslucháč“. Odborník prezradil jednoduchý trik, čo robiť, aby váš partner bol konečne ticho!

Pre jedného nočná mora, pre druhého zdravotné riziko. Chrápanie nie je nič, nad čím by sa malo len mávnuť rukou. Obzvlášť vtedy, ak je silné, hlasité, dochádza k niekoľkosekundovej zástave dýchania a trvá celú noc. V tom prípade už možno hovoriť o spánkovom apnoe, čo je nepríjemný zdravotný stav, ktorý súvisí s inými zdravotnými problémami, ktoré môžu ohroziť život.

Ak však máte vedľa seba niekoho, kto občas chrápe, no vy kvôli tomu nemôžete spávať, je tu prvá pomoc podľa thesun.co.uk!

Ako zastaviť CHRÁPANIE v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Čítajte tiež: Skorší PRÍZNAK demencie sa prejaví v NOCI: Varovné ZNAMENIE, o ktorom by ste to nepovedali

Čo robiť? 

Je množstvo spôsobov, sľubujúcich pokojnú noc bez chrápania svojho partnera. Či už je to zmena polohy alebo kvapky na vankúš, ktoré upokojujú a zmierňujú chrápanie. Podľa experta na spánok Jamesa Leinhardta je dôležitý správny vankúš. 

"Existujú dva spôsoby, ako zastaviť chrápanie svojho partnera. Prvá možnosť je dať mu vankúš na hlavu a zadusiť ho. Samozrejme, to je len žart. Druhá možnosť je užitočnejšia. Povedzte partnerovi, aby si ľahol na bok a kúpte mu vankúš, ktorý mu zodvihne hlavu z postele a udrží krk neutrálne v súlade so zvyškom chrbtice," povedal odborník vo videu na TikToku. 

Viac o téme: ZdraviePrevenciaChrápanie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9