Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

SPÁNOK ako bábätko? Takto to DOSIAHNETE podľa ZNAMENIA svojho zverokruhu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: gettyimages.com)

Ťažký deň v práci? Pohádali ste sa s rodinou? Vzostupy a pády sú bežným aspektom dňa, ktorý sa nedá ovplyvniť. Avšak iné je to v prípade vášho spánku. Na ten máte dosah, no záleží aj od hviezd tam hore!

Každé jedno astrologické znamenie je typické určitými povahovými vlastnosťami. V závislosti od nich by ste mali mať špecifickú rutinu pred spaním, ktorá zabezpečí, že si vaše telo oddýchne a vy tak uľavíte svoju myseľ od stresu a úzkosti. 

Ako by mala vyzerať spánková rutina u každého znamenia zverokruhu podľa timesofindia.indiatimes.com:

Baran

Astrológovia odporúčajú ľuďom v znamení Barana denník, kde by si zapisova myšlienky každú jednu noc pred spaním. Vzhľadom na to, že Barani sú energickí, plní života a mimoriadne ambiciózni, potrebujú niekde "odložiť" svoje myšlienky a dopriať si odpočinok. Nechajte slová len tak plynúť a dajte ich na papier. Vďaka tomu sa upokojíte a vyspíte sa ako bábätko, keďže vás nič nebude zaťažovať. 

Čítajte tiež: Títo ĽUDIA siahajú po fľaške ALKOHOLU častejšie ako ostatní: ZISTITE, či nie ste medzi nimi!

Býk

Keďže Býci sú tak trochu introverti a radi bývajú vo svojej komfortnej zóne, je dôležité, aby ich okolie bolo čisté, voňavé a pozitívne naladené. To znamená, že sa môžete uchýliť k esenciálnym olejom, teda k aromaterapii, ktorá upokojí vaše zmysly a podporí spánok.

Blíženci

Blíženci sú spoločenské zvieratá. Majú radi dobré konverzácie, dobrých ľudí okolo a radi si prezerajú sociálne médiá, aby zostali informovaní. Pred spaním je však najlepšie vytvoriť prostredie s menším rozptýlením. Urobte si chvíľu len pre seba bez telefónu a doprajte si aktivity, ktoré upokoja vaše príliš stimulované zmysly, ako je písanie alebo zapisovanie si všetkého, za čo ste vďační. To vás nielen naplní pozitivitou, ale podporí aj kvalitný odpočinok.

SPÁNOK ako bábätko? Takto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Rak

Raci sú emocionálne bytosti, ktoré milujú, keď sa o ne ostatní starajú a hýčkajú ich. Popíjanie šálky teplého bylinkového čaju vás môže upokojiť a zároveň odstrániť vaše fyzické bolesti a bolesti. Uistite sa, že váš čaj neobsahuje kofeín a naopak, nachádzajú sa v ňom probiotiká, ktoré nielen podporujú spánok, ale tiež držia na uzde vaše tráviace problémy.

Lev

Pre Leva je to všetko o estetike a luxuse. Môžete si ozdobiť izbu vonnými sviečkami, obliecť si hodvábne nočné pyžamo a urobiť si pred spaním skrášľujúcu pleťovú rutinu. 

Panna

Panny sú vysoko profesionálne a takmer dokonalé v tom, čo robia, čo si tiež vyžaduje veľa sústredenia. Preto si pred spaním nezabudnite vypočuť nejakú meditáciu, ktorá vám pomôže uvoľniť svoje telo i myseľ. Meditácia je skvelý spôsob, ako zlepšiť koncentráciu a sústredenie.

Váhy

Odborníci odporúčajú kryštálové liečenie pre Váhy. Hoci sú jednou z najorganizovanejších a najvyváženejších osobností, použitie kryštálov, ako je kremeň, achát, ametyst alebo opál, môže zmierniť negatívnu energiu a podporiť dobrý nočný odpočinok.

Škorpión

Samoupokojujúca nočná sprcha môže byť pre Škorpióna skvelá! Keďže ste vodné znamenie, teplá sprcha vás pravdepodobne upokojí a uľahčí vám zaspávanie. Je tiež známe, že znižuje úzkosť a stres, čo môže výrazne pomôcť zlepšiť kvalitu vášho spánku i celkového života.

SPÁNOK ako bábätko? Takto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Strelec

Nikto nie je taký dobrodružný a spontánny ako Strelec. Vzhľadom na to, že vaša myseľ je neustále zamestnaná, môže byť pre vás ťažké v noci zaspať. To znamená, že vybudovanie tmavého a tichého prostredia vám môže pomôcť k lepšiemu odpočinku a rýchlejšie zaspať. Okrem toho môžete použiť aj masku na oči a pár štupľov do uší, aby ste sa vyhli akémukoľvek hluku.

Kozorožec

Väčšina Kozorožcov sú buď zaneprázdnení profesionáli alebo géniovia, ktorí sa vždy snažia hľadať nové príležitosti a získavať informácie z celého sveta, a preto bez telefónu nespravia ani jeden krok. Odborníci sa domnievajú, že ak si od obrazovky oddýchnete, môže to veľmi pomôcť pri zvládaní spánku. Väčšina vašich stresorov tiež pochádza z vašej práce, štúdia atď.

Zaujme vás: Obľúbený NÁPOJ môže spôsobiť ZMENY v KRVI: Možný spúšťač ZRAZENÍN

Vodnár

Vodnári sú tvorivé a nápadité duše, ktoré neustále zbierajú informácie a snažia sa vytvárať nové nápady. Pre takéto inovatívne osobnosti je čítanie pred spaním dokonalým riešením stresu a narušeného spánku. 

Ryby

Rozmaznávať sa nie je zločin! Tak, ako sa staráte o druhých, musíte sa naučiť starať aj o seba. Kúpte si sadu rutinnej starostlivosti o pleť a aplikujte ju pred spaním. Najprv si očistite tvár, potom naneste tonikum a utrite si tvár vatou. Potom naneste sérum a masírujte tvár. Nakoniec si naneste nočný krém a relaxujte. Môžete tiež nájsť iné spôsoby, ako uvoľniť svoju myseľ a zbaviť sa stresu.

Viac o téme: SpánokZnamenia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9