Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Špeciálny nástroj, ktorý spôsobuje neznesiteľné bolesti: Neuveríte, na čo slúži!

Sonnette Ehlersová vyvinula ženský kondóm s ostrými ostňami, ktorý spôsobí násilníkovi veľkú bolesť.
Sonnette Ehlersová vyvinula ženský kondóm s ostrými ostňami, ktorý spôsobí násilníkovi veľkú bolesť. (Zdroj: profimedia.sk)

Na prvý pohľad vyzerá ako neškodné zariadenie, no pritom ide o nástroj, ktorý spôsobuje silné bolesti! Sonette Ehlersová má už plné zuby zvyšujúceho sa počtu prípadov znásilnenia, a tak vyvinula ženský kondóm, ktorý ženy ochráni pred násilníkmi.

Koniec znásilneniam

Každú chvíľu sa vo svete stane nejaká žena či mladé dievča obeťou znásilnenia. Málokto vie, ako sa po tomto incidente cíti nežné pohlavie. Sexuálne traumy pritom zasahujú do psychiky hlbšie. Často po tomto čine prichádza pocit hanby, obeť sa snaží potlačiť a zabudnúť na celú situáciu, pričom psychické následky sú obrovské. Môžu viesť až k mnohým poruchám osobnosti či správania. Päťdesiatsedemročná Sonette Ehlersová sa rozhodla zakročiť!

"Nikdy sa nič neurobilo pre to, aby sa k žene nedostal násilník. A tak je najvyšší čas s tým niečo urobiť," povedala bývalá lekárska technička  v Južnej Afrike Sonette Ehlersová.

Mučivé bolesti

Vytvorila ženský kondóm, ktorý je ochranou pred znásilnením. Vo vnútri zariadenia, ktoré na prvý pohľad vyzerá ako tampón, sa nachádzajú ostré ostne. Keď si ho žena zavedie do pošvy a muž sa ju pokúsi znásilniť, odrazu pocíti neznesiteľnú bolesť, ktorú by nikto nechcel zažiť! Ostne v kondóme sa mu totiž zabodnú do penisu. Čo je na tom najhoršie, tieto hroty sú zakrivené, takže nejdú vybrať!

"Bolí to tak, že nemôže vôbec chodiť. Ak sa pokúsi zariadenie odstrániť, bude to ešte horšie a kondóm sa viac pritisne k penisu," povedala Sonette.

Výhody nástroja

Tak môže žena mužovi ľahko uniknúť a bude ochránená pred nechceným tehotenstvom či pohlavnými chorobami. A násilník? Tomu neostáva nič iné, len si dať tento mučiaci nástroj odstrániť v nemocnici. Príjemným plusom je, že ho tak ľahko chytí polícia.

"Ideálne by bolo, keby žena nosila kondóm vždy vtedy, keď ide napr. von na nejaké rande naslepo,“ povedala Sonette.

Aj keď toto zariadenie vyvinula už v roku 2005, ešte sa nedostalo na verejný trh. Treba len dúfať, že už čoskoro si ho budú môcť ženy kúpiť!

Široký výber liekov, výživových doplnkov, množstvo zliav a poradenstvo. To vám ponúka Fitlekáreň, internetový obchod pre vaše zdravie!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9