Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jedinečný omladzujúci zákrok plní ženám sny: Výraznejšie kontúry budú realitou!

Ľavá strana tváre pred zákrokom, pravá strana po zákroku. Zobraziť galériu (2)
Ľavá strana tváre pred zákrokom, pravá strana po zákroku. (Zdroj: Yes Visage)

Estetická medicína a plastická chirurgia sa neustále posúvajú dopredu a spoločne s aktuálnymi trendami prichádzajú nové zákroky. Absolútnou novinkou vo svete je teraz YES Face Contouring, ktorý ako jediná prevádza Klinika YES VISAGE.

Spevnenie a vyrýsovanie kontúr tak, aby boli vystúpené lícne kosti a tvár pôsobila štíhlejšie - to je jedno z najčastejších prianí väčšiny žien. Teraz je možné si ho splniť pomocou svetovej novinky – YES Face Contouring, ktorú ako jediná prevádza Klinika YES VISAGE.

YES Face Contouring je tu na Slovensku aj v Českej republike absolútnou novinkou a vo svete jeden z najvyhľadavanejších chirurgických zákrokov. A to predovšetkým preto, že se jedná o jednoduchý a nenáročný zákrok, pri ktorom zmiznú poklesnuté časti tváre, čím sa vytvarujú kontúry tváre a dosiahne sa vynikajúcich výsledkov.

Samotný zákrok je jednoduchý a časovo nenáročný. Behom krátkého zákroku plastický chirurg odstráni tukové vankúšiky z tváre, ktoré rozširují spodnú časť tváre po stranách a majú za následok zaoblenú guľatú tvár. Vďaka YES Face Contouring dosiahnete výrazne štíhlejšiu tvárovú štruktúru, zlepšenie tvárových rysov a estetického vzhľadu s trvalým efektom.

Na uvedenom obrázku je viditelné zlepšenie kontúr tváre na pravom líci, kde je už odstranený tukový vankúšik. Oproti tomu na ľavej strane tváre je stále viditelný zaoblený guľatý tvar líca.

Moderátorka Karin Majtánová, MUDr. Juraj Paliatko, Marianna Ďurianová, MUDr. Barbora Brezová, Simona Krainová, MUDr. Monika Kavková a Patrícia Vitteková na tlačovej konferencii. (Foto: YES Visage)
Zobraziť galériu (2)
Moderátorka Karin Majtánová, MUDr. Juraj Paliatko, Marianna Ďurianová, MUDr. Barbora Brezová, Simona Krainová, MUDr. Monika Kavková a Patrícia Vitteková na tlačovej konferencii. (Foto: YES Visage)  (Zdroj: Yes Visage)

Nová tvár kliniky

Pri príležitosti predstavenia noviniek Kliniky YES VISAGE sa vo štvrtok 25. septembra stretlo hneď niekoľko známých osobností. Mezi nimi bola aj Simona Krainová, Marianna Ďurianová a Patrícia Vitteková. Práve speváčka a podnikateľka Patrícia Vitteková je po Marianne Ďurianovej ďalšou tvárou, ktorá sa zverila do rúk profesionálov  Kliniky YES VISAGE a stala sa ich tvárou!

Hlavnou tvárou Kliniky YES VISAGE je Simona Krainová, ktorá pravidelne podstupuje rôzne omladzujúce zákroky a je hviezdou všetkých kampaní kliniky. Pre Slovenskú republiku je to odteraz Patrícia Vitteková, ktorá doplní rad dalších známých slovenských osobností, ako je napríklad Marianna Ďurianová či Kristína Krajčírová. Klinika YES VISAGE tým potvrdzuje svoj úspech medzi slovenskými a českými celebritami.

Patrícia Vitteková si pre začiatok nechala vylepšiť svoj pohľad a nechala si predĺžit a zahustiť riasy.

“V minulosti som si už niekoľkokrát nechávala predĺžovat riasy a musím povedať, že je to skvelá služba. Ráno vstanete, nemusíte sa líčiť a počas dňa ani nie je treba kontrolovať, či sa vám riasenka nerozmazala,” dodává Patrícia Vitteková k predĺženiu rias.

Za sebou už má ale aj  konzultáciu s MUDr. Barborou Brezovou, špecialistkou na estetickú dermatológiu, s ktorou zvažuje niektorý z omladzujúcich zákrokov.

O klinike

Klinika estetickej medicíny a plastickej chirurgie pôsobí v Českej republike už niekoľko rokov. Svoje pobočky má v Bratislave a v Českej republike v Prahe, Brne, Ostrave. Je špičkovým pracoviskom so špecializáciou na účinné zákroky z oblasti chudnutia a redukcie tukového tkaniva, korektívnej dermatológie, omladenia, estetickej a najnovšie tiež plastickej chirurgie. Tímy skúsených lekárov na Klinike YES VISAGE vedú prim. MUDr. Martin Molitor, PhD. za plastickú chirurgiu a vedúca lekárka estetickej dermatológie prim. MUDr. Monika Kavková. V Slovenskej republike to sú MUDr. Martin Paciorek a MUDr. Juraj Paliatka za plastickú chirurgiu,  MUDr. Barbora Brezová, PhD. za estetickú dermatológiu. Kliniku YES VISAGE si obľúbilo mnoho známých osobností zo spoločenského diania.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9