Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Prežite leto bez nepríjemného spálenia a otravných škodcov: Vieme, ako na to!

(Zdroj: Daylong)

Leto je už za dverami a nie je nič lepšie ako privítať ho pripravení. Už ste sa zamysleli, ako sa budete tento rok chrániť pred škodlivými slnečnými lúčmi a otravnými škodcami? My áno! Doprajme si kvalitnú starostlivosť, ktorú si zaslúžime!

Ľudská koža je jeden z najnamáhanejších orgánov v našom tele. Funguje ako filter, ktorý prepúšťa len to dobré, tak prečo jej nepomôcť? Slnečné žiarenie je z roka na rok silnejšie a agresívnejšie. Skúste si predstaviť intenzitu slnečného žiarenie. Dokázali by ste s ním bojovať bez pomocníkov?

Leto bez zdravotných problémov

Spálenie je považované za normálnu reakciu kože na slnečné žiarenie. Nenadarmo sa hovorí, že prevencia je lepšia ako akútne riešenie zdravotných problémov. Jednou z nepríjemných reakcií kože na slnečné žiarenie môže byť aj slnečná alergia.

Na Slnečných raňajkách s Daylongom sme sa dozvedeli od Mateja Majbu, produktového manažéra spoločnosti Galderma-Spirig informáciu : „Ak sa chceme vyhnúť tomu, aby nám slnečná alergia pokazila leto, používajme opaľovacie prípravky bez tukov a emulgátorov a so širokospektrálnou ochranou nielen voči UVB ale aj UVA žiareniu.

Všetky tieto vlastnosti spája v sebe nový gél Od Daylongu, poskytujúci ochranu pre celú rodinu od najmenších až po najstarších členov rodiny.

Pozor na hmyz

Pani onkodermatologička MUDr.Katarína Poláková nás oboznámila aj s ďalšími rizikami, ktoré nám v lete hrozia – otravný hmyz (muchy, komáre, kliešte, ovady) a pridala aj štatistiku: „7 z 10 najdôležitejších infekčných chorôb prenášajú práve článkonožce cicajúce krv ľudí a zvierat.“

Švajčiarski odborníci z Galderma-Spirig pamätali aj na túto oblasť a ponúkajú riešenie pre celú rodinu. Ich produkty majú špeciálne zloženie, vďaka ktorému sa staneme voči nepríjemnému hmyzu neviditeľní a to už stojí minimálne za vyskúšanie.

Novinky nenechali chladnou ani známu moderátorku Karin Majtánovú, ktorá je priaznivo naklonená zdravému štýlu života a zaujíma sa aj o zdravie svojich detí. 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9