Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nebojte sa citlivých tém!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Corega)

Často stačí uistenie, že človek pre zubnú náhradu nestráca svoju „hodnotu“ a je stále tým, kým bol doteraz...Začiatky používania zubnej náhrady sú ťažké pre všetkých.

Tým najbližším však môžete pomôcť. Či už o svoj chrup prišli vaši blízki z akéhokoľvek dôvodu, je potrebné zubnej náhrade venovať rovnakú pozornosť a starostlivosť, ako stálym zubom. So správnou hygienou pomôžu čistiace tablety, udržať náhradu na správnom mieste zase fixačný krém.  Skúste svojim najbližším pomôcť a kúpte im na vyskúšanie výrobky Corega. Určite sa potom budú cítiť lepšie.

Jedlo tam, kde nemá byť?

Skúste použiť fixačný krém
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Corega)
Veľmi často spomínaným problémom pri zubných náhradách je zachytávanie zvyškov jedla pod náhradou. Pomôcť môže fixačný krém Corega. Fixačný krém je určený na udržanie dobre sediacej náhrady v správnej pozícii. Aj tak je však dobré raz za pol roka navštíviť zubného lekára, aby všetko skontroloval a vykonal prípadné úpravy náhrady. Nemusí sa všetko podariť na prvý pokus.  Corega fixačný krém Extra silný – orientačná cena 4,45 EUR/40 g

Bežnú čistiacu pastu radšej odložte

Tablety Corega pomôžu odstrániť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Corega)
Na zubnej náhrade sa môžu usadzovať baktérie rovnako ako na zuboch. Oproti nim je však materiál náhrady mäkší, a preto nie je vhodné používať na čistenie bežnú zubnú pastu. Obsahuje mikroskopické čiastočky, ktoré môžu na zuboch náhrady zanechať malé ryhy, priaznivé miesto pre množenie baktérií. Ideálna je kombinácia čistiacich tabliet a mäkkej kefky. Tablety Corega pomôžu odstrániť škvrny, plak a baktérie spôsobujúce zápach z úst. Čistiace tablety Corega – orientačná cena 3,99 EUR/30 tabliet

Na stránkach www.Corega.sk nájdu informácie začínajúci nositelia zubných náhrad aj tí skúsenejší. Ukážte ich svojim najbližším. Sú tu šikovné návody vo forme videa, ako so zubnou náhradou pracovať a ako sa o ňu starať.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9