Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

HOROSKOP zdravia na AUGUST 2023: Tieto ZNAMENIA môže potrápiť SRDCE a vysoký krvný TLAK!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: gettyimages.com)

Hoci sme už v strede leta, príjemné obdobie pokračuje, o čom svedčia aj hviezdy, ktoré majú pre vás pripravené samé prekvapenia. Hoci niektoré znamenia zverokruhu by mohli čeliť zdravotným ťažkostiam, stále sa s tým dá niečo robiť. Je to na vás!

V auguste môže utrpieť hlavne váš nervový systém. Psychické preťaženie a vrtochy počasia môžu viesť k náhlym výbuchom hnevu. Vhodným prostriedkom na odbúranie stresu je aromaterapia, pričom za najúčinnejšie sa považujú oleje zo šalvie, bergamotu a santalového dreva. Poloha Slnka v Levovi vám zároveň dáva výnimočnú vitalitu. Zároveň vás povzbudzuje k plytvaniu energiou, čím postupne podkopáva silu tela. V dôsledku nerovnováhy zemských znamení sa môžu zhoršiť kĺbové ochorenia spojené s ukladaním solí.

Pozrite sa, ako to bude vyzerať u jednotlivých znamení zverokruhu v auguste 2023 podľa astrologyk.com:

Baran

U Barana v auguste vládne dovolenková nálada. Túžba objaviť sa na pláži v dokonalej forme je však nebezpečná. V snahe o krásu by ste sa nemali mučiť prísnymi diétami! Dôležité je pre Barana, aby si uvedomil hranice svojich možností. Slnko v Levovi vyvoláva pocit absolútnej plnosti života a túžbu obrátiť svet hore nohami. Neprimeranosť v športe a strave môže viesť k nepríjemným následkom, kardiovaskulárny systém je obzvlášť zraniteľný.

Býk

Býk si až príliš užíva život! Na tom samozrejme nie je nič zlé, ba práve naopak. Nemali by ste však zabúdať na prirodzenú obozretnosť. Veselú náladu netreba podnecovať alkoholom, jeho užívanie nepriaznivo ovplyvňuje fungovanie kardiovaskulárneho systému. Túžba Býka po najrôznejších excesoch spúšťa deštruktívne mechanizmy. Ak sa chystáte športovať, musíte si uvedomiť, že zaťaženie by malo zodpovedať vašim schopnostiam. V opačnom prípade hrozí riziko zranenia, najmä chrbát je zraniteľný.

HOROSKOP zdravia na AUGUST
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Blíženci

Toto vzdušné znamenie potrebuje neustály pohyb, bez dostatku kyslíka a energie telo chradne. Aktívny odpočinok pri mori zlepšuje náladu. V horúčavách pracuje kardiovaskulárny systém s dvojnásobnou záťažou, na čo treba myslieť. Navyše, Blíženci môžu dostať úpal. Slnko v Levovi dáva ilúziu vlastnej nezraniteľnosti. Netestujte silu tela, aby ste sa vyhli prehriatiu. Nezabúdajte na pitie veľkého množstva teplej vody.

Rak

Sily vám ubúdajú, za čo môžu problémy v rodine. Napätá domáca atmosféra môže negatívne ovplyvniť vašu pohodu. Pokus uniknúť od problémov s alkoholom len oddiali ich riešenie. Krízu pomôže prekonať rodinný psychológ. Pre Raka sa každá udalosť stáva skúškou. Situáciu zhoršuje zvýšená impulzívnosť. Emocionálna inkontinencia vedie k vyčerpaniu, na obnovenie rovnováhy sa odporúča joga.

Lev

Lev by si mal dať v auguste pauzu od rutiny. Práve teraz je najlepší čas na dovolenku, ktorú treba stráviť v súlade so všetkými pravidlami zdravého životného štýlu. Promiskuita v láske, alkohol a rýchle občerstvenie môžu podkopať silu tela. Slnko v Levovi má pozitívny vplyv na vitalitu a energetický potenciál Leva. To má za následok schopnosť odolávať dlhodobému zaťaženiu. Pre udržanie krásnej postavy sa odporúča striedať statické a dynamické tréningy.

Panna

Teplo silne zaťažuje kardiovaskulárny systém, čo má za následok vysoký krvný tlak a zrýchlený tep. Nevoľnosť by ste nemali pripisovať počasiu, treba navštíviť kardiológa. Vzhľad Panny priamo závisí od zdravia. Túžite byť v centre pozornosti. Hviezdy radia jesť avokádo bohaté na vitamíny A a E. Výsledkom je žiarivá pokožka a hodvábne vlasy.

HOROSKOP zdravia na AUGUST
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Váhy

Váhy by mali pracovať na sebe. Neustále nervové preťaženie je rizikovým faktorom pre chronické ochorenia. Pokusy nájsť šťastie v alkohole len prehĺbia stres, mali by ste venovať pozornosť orientálnym praktikám. Letné horúčavy môžu vyvolať záchvat tachykardie, Váhy musia kontrolovať pulz. Disharmonické slnko v Levovi negatívne ovplyvňuje prácu srdca. Pre každý prípad sa odporúča obmedziť používanie produktov obsahujúcich kofeín.

Škorpión

Nepodceňujte svoje telo! To, že ste zdraví, ešte neznamená, že si môžete dovoliť čokoľvek. Aj keď ste nikdy predtým nemali alergiu, mali by ste mať v lekárničke antihistaminiká. V dôsledku zlyhania imunitného systému sa môže vyvinúť atopická dermatitída. Pre Škorpióna závislého od počasia môže byť teplo ťažkou skúškou. Negatívny vplyv Slnka v Levovi vyvoláva tlakové rázy a búšenie srdca. Vyskúšajte kúpele s olejom či soľou s extraktom z ihličia. 

Strelec

Najvyšší čas naplánovať si už nejakú dovolenku. Napriek veľkej vitalite by si ohnivé znamenie malo dať pauzu. Ak nemôžete ísť na pár dní preč, pomôže, ak aspoň víkend strávite na nejakom peknom mieste. V tomto mesiaci dokáže Strelec prekonať akékoľvek choroby. Aby ste si posilnili kardiovaskulárny systém, vyskúšajte procedúry ako je masáž krčnej chrbtice a magneterapia. 

HOROSKOP zdravia na AUGUST
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Kozorožec

Namierte si to k moru! Okrem dobrej nálady budete čerpať aj iné výhody z prímorskej dovolenky. Slnečné lúče stimulujú tvorbu vitamínu D, ktorý posilňuje kĺby a plávanie pomáha „narovnávať“ chrbticu. Keďže záujem o opačné pohlavie sa v mesiaci Lev zintenzívňuje, Kozorožec by sa mal vyhýbať náhodným vzťahom. Pod návalom veľkej vášne by ste si mohol privodiť zdravotné problémy. 

Vodnár

Druhý letný mesiac je bohatý na bobule a ovocie, čo by ste mali využiť vo svoj prospech a nasýtiť telo vitamínmi. Aby ste znížili riziko alergických reakcií, skúšajte neznáme jedlá s opatrnosťou. Vysoké teploty spôsobujú zmeny v práci kardiovaskulárneho systému, aj preto by si Vodnár mal kontrolovať tlak. V tomto mesiaci sa výrazne zvyšuje pravdepodobnosť vzniku hypertenzie, preto je vhodné znížiť množstvo soli a kofeínu.

Ryby

U Rýb sú pravdepodobné poruchy trávenia. Na dovolenke je ťažké odolať prejedaniu, preto sú črevné infekcie a otravy častými spoločníkmi oddychu. Nemali by ste to preháňať s rôznymi dobrotami a exotickými jedlami. Keďže Slnko v Levovi riadi krvný obeh, Ryby sa môžu sťažovať na závraty a poruchy spánku. Na posilnenie ciev sú užitočné odvary z divokej ruže a arónie. Opačný efekt by mohla spôsobiť káva, preto ju tentokrát odmietnite.

Viac o téme: ZdravieHoroskopPrevenciaAugust 2023
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9