Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľký horoskop zdravia na rok 2017: Odhaľte, ako na tom budete!

Každé znamenie čaká niečo iné v oblasti zdravia.
Každé znamenie čaká niečo iné v oblasti zdravia. (Zdroj: thinkstock.com)

Čo nám hrozí v novom roku? Budú k nám hviezdy naklonené alebo nás potrápi zdravie? Na čo by sme si mali dať pozor? Prečítajte si kompletný horoskop zdravia na rok 2017 a predsavzatia, ktoré by ste podľa hviezd mali tento rok dodržať!

Baran

(21. 03. – 20. 04)

V roku 2017 vás čaká poriadne bláznivý rok plný akcie a zmien. V práci sa pripravte na nové príležitosti a náročné dni. Keď vás niečo nadchne, prepínate svoje sily a pri novom projekte ste schopní nespať aj niekoľko dní. Nezabúdajte však oddychovať, inak vám hrozia choroby zapríčinené nedostatkom spánku. Ste náchylní najmä na ochorenia hlavy: očí, krku či bolesti hlavy. Venujte týmto častiam extra pozornosť.

Predsavzatie na rok 2017: Často vás trápia bolesti hlavy, no namiesto každodenného užívania tabletky sa nechajte poriadne vyšetriť. V strave sa držte čo najďalej od cukru a sladkostí.

Býk

(21. 04. – 21. 05.)

Váš rok bude ovplyvnený planétou Jupiter a vďaka nemu sa vám bude dariť udržať si dobré zdravie bez vážnych chorôb. Vašou slabosťou je však hrdlo a obličky a práve tie sú často oslabené v dôsledku ochladenia organizmu. Najmä od októbra vám preto hrozí oslabená imunita. Zvýšte prísun vitamínov, dbajte na teplé oblečenie a prospeje vám viac pohybu na čerstvom vzduchu.

Predsavzatie na rok 2017: U býka sa striedajú obdobia ničnerobenia s absolútnym prepínaním síl. V novom roku nájdite rovnováhu a nastavte si svoj cvičebný plán tak, aby ste pri ňom vydržali čo najdlhšie.

Blíženci

(22.05. – 21. 06.)

Zdá sa, že v novom roku vás prepadne pre vás nezvyčajná letargia a lenivosť. Nebude sa vám nič chcieť, budete bez energie a aj v práci stratíte svoju povestnú iskru. Potrebujete odpočinok. Najmä v marci či apríli únava zapríčiní ochorenie, ktoré môže prerásť do niečoho vážnejšieho. Pamätajte: každú chorobu treba poriadne vyležať, inak sa vráti v ešte horšej podobe.

Predsavzatie na rok 2017: Do svojho jedálnička by ste mali zaradiť viac vitamínov. Okrem ovocia a zeleniny si na tanier pridajte aj pravidelnú dávku orechov.

Rak

(22. 06. – 22. 07.)

Všetko pôjde akosi rýchlo. Nenaberte si na plecia viac, ako dokážete zvládnuť, inak sa fyzicky aj psychicky zničíte. Platí to najmä o prvej polovici roka, v lete akoby nad vami zažiari slnko a usmeje sa na vás šťastena. Často vás trápia žalúdočné problémy a lymfatický systém. Dbajte o pravidelnú stravu a nepite alkohol.

Predsavzatie na rok 2017: Ženám rakom hrozia menštruačné problémy, nepodceňujte ich a navštívte odborníka.

Lev

(23. 07. – 23. 08)

Príliš sa sústredíte na jednu vec a zabúdate pri tom na ostatné aspekty svojho života. Máte statočné srdce a vždy sa snažíte prezentovať pred ostatnými v tom najlepšom svetle. Nežeňte to do krajnosti. Tento rok budete prežívať rok plný zmien a môžete mať pocit, že niečo strácate. Nelipnite príliš na minulosti a hľaďte na nové začiatky. V lete a na jeseň vaša hviezda naplno zažiari a budete zažívať šťastné obdobie.

Predsavzatie na rok 2017: Popri všetkých starostiach nezabúdajte na pravidelné preventívne prehliadky, môžu podchytiť vážnu chorobu. Nenechávajte si ich na poslednú chvíľu, absolvujte ich ešte v zime.

Panna

(24. 08. – 23. 09.)

Tak ako milujete poriadok všade naokolo, mali by ste si upratať aj vo svojej duši. Rok 2016 bol pre vás dosť stresujúci a stres sa u vás prejavuje tráviacimi ťažkosťami. Odľahčite stravu, obmedzte múčne jedlá a jedzte viac vlákniny. Počas stresujúcich dní sa neutiekajte k alkoholu, podráždi vám žalúdok. Karta sa obráti na konci augusta, keď vaše znamenie ovplyvní Slnko a prežiari všetky dni.

Predsavzatie na rok 2017: Keďže sa neustále niekam náhlite a ste pod tlakom, nestíhate pravidelne jesť a to vám spôsobuje tráviace ťažkosti. V novom roku by ste si mali dať záležať na pravidelnom jedle aspoň trikrát do dňa. Jedzte po sediačky, pomaly a naučte sa každé jedlo vychutnávať.


Je dodržiavanie pitného režimu len podvod? Môžete z toho ochorieť!


Váhy

(24. 09. – 23.10.)

Tento rok bude pre vás jednoduchšie urobiť dôležité rozhodnutia. Najmä v druhej polovici roka vás čaká niečo prevratné – môže ísť o zmenu práce, sťahovanie či posun vo vzťahu. Nadviažete stratené kontakty s priateľmi a ukončíte jednu etapu svojho života. Okolo septembra vás čaká nový začiatok. Na vašu psychiky to bude mať blahodarné účinky.

Predsavzatie na rok 2017: Mali by ste začať brať šport o niečo vážnejšie a hýbať sa každý deň. Nielenže sa zlepší vaša fyzická kondícia, ale zároveň upokojíte svoju uponáhľanú myseľ

Škorpión

(24. 10. – 22. 11.)

Viac ako iné choroby ste náchylní najmä na ochorenia močového a pohlavného ústrojenstva. Nepodceňujte prevenciu a dávajte si pozor najmä začiatkom roka. Ak sa nepreliečite, hrozia vám komplikácie, s ktorými sa budete trápiť dlhodobo. V lete budete pociťovať psychickú únavu. Doprajte si potrebný oddych na zhodnotenie doterajšieho života a naplánovanie ďalších krokov. Čaká vás dôležité rozhodnutie.

Predsavzatie na rok 2017: Zázvor je skvelý pomocník pri prvých náznakoch prechladnutia. Pite ho pravidelne.

Strelec

(23. 11. – 21.12.)

Strelci sú optimistické znamenia a len tak ich niečo nevyvedie z miery. Nebude tomu inak ani v roku 2017. Už s oslavou Nového roka pocítite akoby nový prílev energie, ktorá vás neopustí po celý rok. Ak však máte sedavú prácu, pamätajte, že strelci sú extrémne náchylní na choroby, ktoré spôsobuje celodenné sedenie – bolesti chrbtice, zápaly sedacieho svalu či kŕčové žily. Zamerajte sa na tento problém a predíďte problémom.

Predsavzatie na rok 2017: Osvojte si pár krátkych cvikov, ktoré môžete robiť aj v kancelárii. Skúste robiť desať drepov každú hodinu alebo párkrát za deň zíďte po schodoch hore a dole.

Kozorožec

(22. 12. – 20. 01.)

Rok 2017 kozorožcom praje v práci, v láske aj zdraví. Niektoré veci z minulosti sa uzavrú, aby mohli prísť nové skúsenosti, vzťahy či pracovné príležitosti. Majte oči otvorené. Zdá sa, že rok 2017 je váš rok. Dajte však pozor na úrazy, začiatkom januára vám hrozia zlomeniny či iné zranenia kostí alebo kĺbov.

Predsavzatie na rok 2017: Pozor na zimné športy. Buďte opatrní a svojim kostiam dodajte vitamín D a vápnik. Nájdete ich v morských rybách, vajíčkach, v šalátovej zelenine či v orechoch.

Vodnár

(21. 01. – 19. 02.)

Užívate si život plnými dúškami, ale niekedy vás to môže zaviesť na tmavé cestičky depresií a beznádeje. Nebuďte na seba takí prísni a upokojte svoju myseľ. Neustále nad niečím premýšľate, niečo plánujete, no pokúste sa na chvíľu zastaviť a zhlboka sa nadýchnuť. Pamätajte, že zmätok v hlave, stres a nervozita môžu byť spúšťačmi vážnejších zdravotných problémov.

Predsavzatie na rok 2017: Ak trpíte nejakými zlými návykmi, ako je fajčenie či alkohol, zbavte sa ich tento rok. V roku 2017 sú k vám hviezdy naklonené a budete mať dostatok odhodlania aj pevnej vôle skoncovať s neresťami.

Ryby

(20. 02. – 20. 03.)

Ste skôr introvert a ľahko podľahnete melanchólii, napriek tomu má rok 2017 pre vás pripravených pár prekvapení a čaká vás poriadne dobrodružstvo. Neodmietajte nové šance a neuzatvárajte sa do seba. Šťastena vám praje. V letných mesiacoch vás môžu potrápiť chodidlá či chrbtica, pravidelným cvičením a relaxáciou vám však nič vážne nehrozí.

Predsavzatie na rok 2017: Užite si nový rok naplno, nájdite sin nové koníčky a spoznávajte nových ľudí.

Čítajte tiež: Dajte si cesnak na 30 minút do úst: Ohromí vás sila tohto triku!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9