Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Smradom k štíhlosti: Žena schudla nechutným spôsobom

Schudnúť môžete i vďaka nepríjemnej metóde - smradľavému spreju.
Schudnúť môžete i vďaka nepríjemnej metóde - smradľavému spreju. (Zdroj: photl.com)

Vidina dokonalej postavy vie dohnať ženy k zúfalým činom! Preto skúšajú nové spôsoby chudnutia, pomocou ktorých sa zbavia prebytočných kíl a nenávidenej „pneumatiky“ okolo brucha. Aj Alex Fantaine patrí medzi ženy, ktoré už vyskúšali nespočetné množstvo rôznych diét sľubujúcich štíhlu postavu v priebehu pár dní. Keď jej nepomohli, rozhodla sa pre radikálne riešenie. Začala chudnúť prísnou a nechutnou metódou, vďaka ktorej schudla 10 kíl! Stačil jej k tomu len odporne zapáchajúci sprej.

Smrad ju vyhnal z kuchyne

Alex Fontaine už nevedela, ako sa po neúspešných diétach nadobro zbaviť tuku. Napokon sa mladá žena z Veľkej Británie uchýlila k odpornej metóde. Pomohol jej zapáchajúci sprej, ktorý pripomína „vôňu“ odpadových látok, resp. kanalizácie. Sprej striekala do kuchyne, vďaka čomu sa v blízkosti chladničky každým dňom vyskytovala čoraz menej. Smrad ju totiž zakaždým vyhnal z kuchyne.

Čo je jeho princípom?

Pri pravidelnom používaní tohto spreja trénujete svoj mozog, aby sa zabránilo obvyklému stravovaniu. Po čase si dá mozog dohromady chladničku a smrad, čím vás naučí mať odpor k jedlu. Na sladkostiach a iných jedlách nás láka nielen chuť, ale predovšetkým vôňa. Vďaka smradľavému spreju sa budete vybýbať vyjedaniu chladničky.

Alex Fontaine radí, že stačí sprej nastriekať len do vzduchu. Treba si ho však držať ďalej od tela, nestriekať priamo na jedlo a na pokožku.

Aké sú jeho výhody?

Alex ponúka tento sprej i ostatným ženám, ktoré trápia prebytočné kilogramy. Svoju metódu opisuje za rýchlu, jednoduchú a s okamžitým účinkom, za ktorú si priplatíte 29,99 libier. Aj keď je zvláštna, na rozdiel od iných je skutočne efektívna a lacná. Mladá Britka si totiž sprej vyrobila úplne sama. Túto metódu nazvala Alex Stink Yourself Slim (Smradom k štíhlosti).

Čo poviete na túto metódu? Je pravda, že čokoláda a iné sladkosti s „vôňou“ kanalizácie nie sú práve najlákavejšie, vďaka čomu môžete k nim získať odpor. Otázkou ostáva, či je to pre váš organizmus a budúci život dobre alebo zle. Žiť stále v smrade málokto vydrží.

Pozrite sa na priložené video, kde Alex Fontaine predstavuje svoj sprej.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9