Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Neuveriteľné: Kvôli trápnemu zážitku sa Eva zmenila na kočku

Takto sa menilo telo Evy Minczukovej v priebehu chudnutia. Zobraziť galériu (2)
Takto sa menilo telo Evy Minczukovej v priebehu chudnutia. (Zdroj: profimedia.sk)

Jediný nepríjemný zážitok stačil na to, aby sa dvadsaťdeväťročná Eva Minczuková rozhodla zmeniť svoj doterajší život. Z guličky sa zmenila na sexy kočku!

Britka Eva Minczuková bola už ako dieťa väčšia ako ostatní. Myslela sa, že svoju postavu nezmení, že to má v génoch. Každým rokom priberala. Aj keď mala takmer 90 kilogramov, svoj životný štýl nemienila meniť.

Neskôr stretla svojho prvého snúbenca. Ten ju napokon nechal, lebo bola preňho príliš tlstá.

"Bola som zničená, keď ma nechal. Keďže som bola naštvaná, neriešila som svoju váhu a útechu som hľadala v jedle. Bola som mladá, mala som len 20 rokov. Neuvedomila som si, že človek, ktorý sa so mnou rozišiel, nebol pre mňa ten pravý," povedala smutne Eva Miczuková.

Vyzerala, ako tehotná

Jedného dňa sa však odohrala trápna situácia, v ktorej bola hlavnou hrdinkou práve Eva. Ako každý iný deň cestovala metrom. Jeden muž ju chcel pustiť si sadnúť v domnienke, že je tehotná. Bolo jej trápne povedať mu, že ide o omyl. A tak s malou dušičkou prijala voľné miesto, no následne sa rozplakala. Toto bol ten zlom, kedy sa rozhodla zmeniť svoj celý život.

Z Evy Minczukovej sa v priebehu pol roka stala kočka! (Foto: Profimedia.sk)
Zobraziť galériu (2)
Z Evy Minczukovej sa v priebehu pol roka stala kočka! (Foto: Profimedia.sk)

Schudla 32 kíl

Po rokoch priberania sa rozhodla úplne zmeniť svoj životný štýl. Zapísala sa do programu na chudnutie a vysokokalorické jedlá nahradila polievkami, mliečnymi koktejlmi a kašami. Za pol roka sa jej podarilo schudnúť až 32 kíl.

"Minulý rok som sa na svojej dovolenke v Turecku konečne cítila tak sebavedome, že som si dala prvýkrát bikiny. Musím si kúpiť sedem nových bikín. Predtým som sa na dovolenke pred ostatnými skôr schovávala. Teraz som veľmi šťastná, že môžem predviesť svoju novú postavu," povedala šťastná Eva Minczuková.

Cíti sa výborne nielen vďaka tomu, že schudla, ale môže za to i jej muž Thomas. Nikdy sa nestaral o jej konfekčnú veľkosť, miloval ju takú, aká je a vo všetkom ju podporoval.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9