Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jedlo zo záchodovej misy? Takto podávajú jedlo v reštaurácii

Zabudnite na klasické stoličky - posedíte si na záchode. Zobraziť galériu (3)
Zabudnite na klasické stoličky - posedíte si na záchode. (Zdroj: Elizabeth Daniels)

Jesť obed alebo večeru na záchode? Nie je to práve najlákavejšia predstava. Viete si predstaviť, že by ste jedli zo záchodovej misy? Na prvý pohľad to vyzerá síce nechutne, no kto má aspoň štipku humoru, nebude mať s tým problém. Ak by ste zašli do reštaurácie do Magic Restroom Cage v Los Angeles a objednali si jedlo, naservírujú vám ho v neobyčajnom tanieri – do malej toalety.

 

 


Interiér reštaurácie je zariadený v štýle kúpeľne a toaliet. Na klasické stoličky zabudnite – za stolom si posedíte na záchodoch.

Reštaurácia Magic Restroom Café je legendárna a jedinečná svojho druhu v Amerike. Je snáď jediná, kde si môžete posedieť na záchodoch a vychutnať si polievku zo záchodovej misy. Manažérom tejto reštaurácie je Zin Han, ktorý sa nechal inšpirovať podobnými podnikmi, ktoré dávnejšie vznikli v taiwanskej metropole Tchaj-pej. Tento typ reštaurácie je veľmi populárny zatiaľ v ázijských krajinách.

Takto vyzerá naservírované jedlo v záchodovej mise. Dali by ste si? (Foto: Untappedcities.com)
Zobraziť galériu (3)
Takto vyzerá naservírované jedlo v záchodovej mise. Dali by ste si? (Foto: Untappedcities.com)  (Zdroj: Untappedcities.com)

V ponuke sú i hovienka

V reštaurácii si môžete pochutnať na bohatej ponuke jedál, predovšetkým na pokrmoch taiwanskej kuchyne. Sú naozaj chutné, len keby nemali nechutné názvy. Ak by ste dostali chuť na nejaký dezert, môžete vyskúšať „black poop“, t.j. čierne hovienko, čo je v skutočnosti čokoládový zmrzlinový pohár, čo už neznie najhoršie. Aby toho nebolo málo, v ponuke nájdete aj „smells-like-poop“, t.j. smrdí ako hovienko, v preklade ide o dusené bravčové s ryžou. O niečo horšie vyzerá podľa názvu „constipation“, teda zápcha. Toto jedlo predstavuje pšeničné rezance s bravčovým mäsom. Ochotní čašníci vám to naservírujú do misiek, ktoré sú v tvare záchodových mís. A keď si po dobrom obede vypýtate účet, nájdete na ňom zhruba 8 dolárov, čo je cena za hlavné jedlo.

Interiér reštaurácie je zariadený v štýle kúpeľne a toaliet. (Foto: Facebook)
Zobraziť galériu (3)
Interiér reštaurácie je zariadený v štýle kúpeľne a toaliet. (Foto: Facebook)  (Zdroj: Facebook)

 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9