Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zarážajúce, čo dokáže voda: Pozrite sa, ako veľmi zmenila ženu

Pitie obyčajnej vody dokáže s vašou pleťou doslova zázraky. Zobraziť galériu (2)
Pitie obyčajnej vody dokáže s vašou pleťou doslova zázraky. (Zdroj: photl.com)

Nejde o žiadny photoshop, ani plastiku! Štyridsaťdvaročná žena sa odfotila pred a po týždňoch dodržiavania pitného režimu. Zverejnené fotografie jasne ukazujú, aké zázraky dokáže spraviť pravidelné pitie vody. Na vlastnej koži si tak vyskúšala, čo dokáže hydratácia. Výsledky sú pritom ohromujúce. Presvedčte sa o tom sami!

Zo všetkých strán počúvame, ako je nevyhnutné dodržiavať pitný režim. No niečo na tom skutočne bude. Pozrite si dôkaz toho, ako voda vplýva na kvalitu pleti!

Deti jej otvorili oči

Štyridsaťdvaročná Sarah Smith z Veľkej Británie sa zaraďuje medzi tisícky žien, ktoré nemajú moc času nazvyš. Stará sa o dve deti, o domácnosť a pritom chodí do roboty. Svojím výzorom sa moc nezaoberala až dovtedy, kým jej deti nepovedali, že vyzerá, ako by mala sto rokov! Niet nad detskú úprimnosť! Sarah sa nad tým zamyslela a rozhodla sa, že je najvyšší čas so sebou niečo robiť. Už roky ju totiž trápili migrény, s ktorými jej ani neurológovia nevedeli pomôcť. Navštívila nutričného špecialistu, ktorý jej naordinoval liečbu vodou. Odporučil jej, aby jednoducho pila viac vody.

Urobila experiment

Sarah dala za pravdu výživovému poradcovi a rozhodla sa podstúpiť domáci experiment. Po dobu 4 týždňov pila tri litre vody denne. Nikdy však naraz nevypila veľké množstvo vody, aby nezaťažila svoje obličky. Pitný režim si strategicky rozdelila na celý deň.

Aký bol výsledok?

Výsledok bol ohromný! Vďaka pravidelnému pitnému režimu pocítila Sarah na sebe samé pozitíva:

  • Stratila dva a pol centimetra z pása.
  • Schudla jedno kilo.
  • Mala vypnutú pokožku.
  • Zmizli jej kruhy pod očami.
  • Zbavila sa pocitu vysušených pier.
  • Mala rozjasnenú pleť.
  • Bolesti ustúpili.

Žena po štyroch týždňoch pitia 3 litrov vody denne doslova omladla o niekoľko rokov. (Foto: Dailymail.co.uk)
Zobraziť galériu (2)
Žena po štyroch týždňoch pitia 3 litrov vody denne doslova omladla o niekoľko rokov. (Foto: Dailymail.co.uk)  (Zdroj: dailymail.co.uk)

Pozrite sa sami na výsledok! Prvá fotografia je pred a druhá po danom experimente. Hneď na prvý pohľad je jasné, že Sarah Smith „zhodila“ z tváre 10 rokov v priebehu len jedného mesiaca. Ide pritom o obyčajnú vodu. Možno stojí za to popremýšľať nad tým, či nezačnete aj vy tento experiment...

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9