Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Úžasná premena seniora na siláka: Toto vás nakopne k cvičeniu

Robert predviedol, akú silu má v rukách. Zobraziť galériu (3)
Robert predviedol, akú silu má v rukách. (Zdroj: youtube.com)

Pred pár rokmi šesťdesiatštyriročný muž z Kentucky bojoval s nadváhou a nemohol chodiť bez palice. Dnes má výborný zdravotný stav a je v najlepšej kondícii. Zamiloval sa do fitness až natoľko, že si deň bez neho nevie predstaviť. Muž prešiel úžasnou až šokujúcou premenou, jeho telo sa počas mesiacov tvrdej driny v posilňovni zmenilo na nepoznanie. Pozrite si jeho príbeh, ktorý vás nakopne k zdravému životnému štýlu.



Nemohol chodiť bez palice

Robert dlhší čas sledoval fitness skupinu BarStarzz cez internet. Závidel ostatným mužom, ktorí mali vyšportovanú postavu, zatiaľ čo on trpel nadváhou a bez paličky sa ani len nepohol. Nemohol držať krok so svojimi deťmi alebo vnúčatami, keďže nevládal a mal zlý zdravotný stav. Jedného dňa si povedal dosť! Rozhodol sa, že vo svojich 56. rokoch vyskúša cvičenie v posilňovni. Dobre urobil, teraz sa cíti ako teenager.

"Keď som mal 56 rokov, bol som obézny, nemohol som chodiť bez pomoci palice. Naozaj som nebol spokojný so svojim životom," tvrdí Robert.

Robert trpel nadváhou. (Foto: Dailymail.co uk)
Zobraziť galériu (3)
Robert trpel nadváhou. (Foto: Dailymail.co uk)  (Zdroj: dailymail.co.uk)

Ťažké začiatky

Muž potvrdil, že každý sa môže dostať do formy. Jediné, čo musí spraviť, je cvičiť hodinu alebo dve denne. Tak to robil aj on. Začiatky však boli ťažké. No nevzdával sa, aj keď bol vo veľmi zlej forme a veľa rovesníkov ho „odpisovalo“, že to nedokáže. Tvrdým tréningom v posilňovni si však nakoniec splnil sen. Každý deň začal s rozcvičkou, kardio cvičením a napokon vzpieraním.

Robert trénuje so svojimi mladšími kamarátmi. (Foto: Dailymail.co.uk)
Zobraziť galériu (3)
Robert trénuje so svojimi mladšími kamarátmi. (Foto: Dailymail.co.uk)  (Zdroj: dailymail.co.uk)

V súčasnosti sa Robert cíti, ako by mal znovu 18 rokov. Mnohí mu teraz môžu závidieť jeho dokonalú, vyšportovanú postavu! Fitness skupina BarStarzz, ktorú len zo začiatku so závisťou pozeral, ho dokonca nedávno ukázala na internete.

 

 

 

 

 

Pozrite sa na nižšie priložené video, kde Robert ukazuje, ako vyzerá jeho tréning!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9