Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Naštartujte svoju imunitu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Váš telesný strážca potrebuje dovolenku. Výdatnú, plnú rozmaznávania a podnetov, ktoré ho motivujú k ďalšej neúnavnej práci.

 

Naša imunita nedostáva na výber. Každý deň sa musí popasovať s nákladom, ktorý by jej závidel len málokto. Pracuje v tichosti, vytrvalo a bez reptania a my jej k tomu pridávame ešte nepravidelnú stravu či nedostatok spánku. To všetko sú faktory, ktoré vyšťavenú imunitu „za odmenu“ ešte viac oslabia. Výkon, ktorý tento systém v našom tele zvláda je na potlesk – no nedá sa to robiť bez podpory do nekonečna.

Prirodzená obranyschopnosť organizmu je jeden zo systémov, ktorý nás v podstate udržiava nažive. Okrem rozpoznávania škodlivých látok – parazitov, baktérií a vírusov sa musí denne vysporiadať ešte aj so stresom či častejším pobytom vo vnútri. Aj tieto dva faktory výrazne vplývajú na jej schopnosť svižne a efektívne zasiahnuť proti potenciálnemu ohrozeniu.

Starať sa o to, aby naše telo dokázalo úspešne čeliť látkam, ktoré by mohli náš organizmus poškodiť je jednoducho práca 24/7. Štatistiky o tom, čo všetko denne imunita pre nás robí neexistujú, no len pri letmom zamyslení sa o množstve patogénov v prostredí si to asi viete predstaviť.

Posilnite svoju imunitu vo svetoznámych kúpeľoch a doprajte si darček, z ktorého sa budete tešiť ďalšie mesiace. Rezervujte si pobyt v Piešťanoch.

Imunita však nie je bezodná nádoba. Predstavte si seba v role svojej vlastnej obranyschopnosti. No nemali by ste chuť s tým „praštiť“?

Po čom túži imunita?

My ľudia holdujeme jednému zlozvyku. To, čo funguje si príliš nevšímame. Zbystríme až vtedy, keď to fungovať prestáva. Imunita je toho typickým príkladom. Myslite na svoju ochrankyňu a doprajte jej poriadny reštart. Proti stresu pomáha relax. Proti jarnej únave lúče slnka presvitajúce cez pučiace konáre stromov v kúpeľnom parku. Proti izolácii zase zbaliť kufre a zmeniť na chvíľu prostredie. Všetky tieto tajné túžby svojej imunity ale aj seba môžete naplniť aj na Slovensku.

Naštartujte svoju imunitu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Piešťanský Kúpeľný ostrov je to miesto, kde sú koncentrovaní experti na zdravie a relax. Nie sú na to sami – intenzívne im pomáhajú vzácne prírodné zdroje, prostredie a skúsenosti, ktoré sa dajú počítať v desiatkach rokov.

Zdraviu prospešné a imunitu reštartujúce pobytové balíčky sú darčekom, ktorý si každý počas tohto náročného obdobia zaslúži – ba priam ho potrebuje! Piešťanský Kúpeľný ostrov ponúka atraktívne ubytovanie v kúpeľných hotelových komplexoch od rodinného All Inclusive v hoteli Splendid až po exkluzívne ubytovanie v secesnej krásavici – 5* Thermia Palace. Piešťany sa môžu pýšiť aj jedným z najväčších balneologických centier v strednej Európe – Balnea Health Spa, ktoré sa rozprestiera na neuveriteľných 7000 m2 a je priamo spojený aj s moderným hotelom Esplanade.

Okrem všetkých hmatateľných a rokmi overených liečivých účinkoch vody a bahna v Piešťanoch je liečivý už len fakt, že si dovolíte vypnúť. Urobte to skôr, ako k rovnakému záveru dospeje vaša imunita.

Prajeme vám veľa zdravia a tešíme sa do skorého videnia na piešťanskom Kúpeľnom ostrove.

Naštartujte svoju imunitu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Viac o téme: KúpeleImunitaPiešťanyPR článok
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9